Slovenski transseksualec Salome

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Feb. 2009 21:54

Je v oddaji lepo povedala, da bo spremenila spol v dokumentih na ženski.
Ne vem, zakaj zavijanje z očmi?
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 01. Mar. 2009 16:19

A ti res misliš, da jaz gledam oddaje kjer je ono gor? Slučajno sem prejšnjo soboto videla ponovitev oddaje in takoj, ko sem slišala idiotski konjski smeh tega debila me je srat prijelo, zato zavijanje z očmi :wink:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Mar. 2009 16:25

men je pa ona/on ful antipatična pa po vseh operacijah se še vedno zlo opaz da ni ženska in to men zlo zlo grdo zgleda.
Uporabniški avatar
Coco girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco girl » 04. Mar. 2009 20:18

No, mene njen spol prav nič ne moti. Če želi postati ona naj si to privošči.
Ampak me moti na kakšen način želi to narediti.
Če si želi to narediti izključno iz svojih interesov ali je res potrebno, da za to izvejo vsi mediji? In da poleg tega razlaga naokoli še podrobnosti poteka operacije??
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 11. Mar. 2009 12:42

jst sm ga pa spoznala pa morem rect da je zelo zelo prijazen...ok res se mal obnasa kot kaksna zafnana damica sam drugac je pa ok...
mi je mal cudno da bo spremeniu spol sam itak ga bo seb ne nam tko da je to cist njegova stvar.mora bit pa res ful mocna zelja da se tako spustis v to javno priznas
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Jan. 2010 15:10

Salome je super ženska! Jo spoštujem ker sledi svojim željam in se ne zmeni za ljudi, ki pišejo ogabne svari o njej! Res je zelo močna oseba brez dlake na jeziku! :flehan:
Kar se tiče oddaje as ti tud not padu..podn od podna!! Oba tako razočarala da jiva od tiste oddaje v kateri je nastopila salome ne gledam več! Spustila sta se pod nivo dobrega okusa!

Priporočam vam njeno knjigo. Sama sem jo prebrala pred dobrim mesecem in kdo enostavne ne razume zakaj se je šla operirat in ji pripisuje besede kot so peder, homič, bosanc, travestit...naj si prebere knjigo, ki mu bo spremenila poglede! mogoče boste pripravljeni sprejemati takšne stvari, ki konc koncev niso nič groznega...

Na začetku je blo omenjeno tavestit in transseksualec. Travestit je moški, ki se samo oblači v žensko. ne čuti da bi rad bil ženska oz. da se je rodil v napačnem telesu. Transseksualec je moški, ki že od malega čuti da se v svojm telesu ne počuti dobro in bi se rad spremenil...
In salome je transseksualec. Ni bila nikoli travestit. Kot transvestit (ki je spet nekaj tretjega), je pa delala v lokalu na začetku svoje kariere, da je prišla do denarja... :wink:

Res upam, da se bo kdaj spremenil pogled na te stvari. In da bo nekega dne, tistim ki pišejo takšne svinjarije, žal!

Aja to še, Salome je ženska! dejte si to že enkrat dopovedat in ne pišite kot ON! :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 11. Jan. 2010 9:26

Evo, men je tud legenda... in morm rečt, da res zna folk nasmejat pa vedno je za akcijo, tko da sam :respekt:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 12. Jan. 2010 22:41

kdaj je pa bla pr ladotu pa juriju?!

no ja, js nimam nc proti temu kar dela, tut to kaksnega spola je mi je vseeno... me pa mal moti njeno obnašanje v javnosti - sej brez dlake na jeziku je res, kar ji dam cist prou, sam druga stvar je pa na tak nacin obracunavat pa se izpostavljat kot se ona..
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 15. Jan. 2010 16:22

Odkar sem gledala Kmetijo slavnih,se mi zdi obupna.Men se zdi,žaljiva in zlobna.Ne pa direktna.
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 15. Jan. 2010 18:57

ja na kmetiji se je res večkrat izkazala kot nesramna in žaljiva

npr. ko je rekla alenki da smrdi za mizo pred vsemi to je blo res precej nesramno
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 18. Jan. 2010 21:24

Sama s sabo ima že ves čas probleme, kar je očitno, in to negativno energijo in slabo voljo želi prenest tudi na druge. To pa počne na zelo nizkoten način in sicer z svojo nesramnostjo ter žalivkami, kar je kot je že ena povedala, daleč od direktnosti.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Jan. 2010 3:41

:D če hočeš na tv v neki beznici od oddaje (npr kmetija) prikazat, da je nekdo dober, drug pa zloben je pa res kaj takšnega najenostavneje dosečt.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 20. Jan. 2010 13:54

mislim da človeka ne moreš oceniti na podlagi resničnostnega šova..še posebej pa ne kmetije, kjer so posnetki skupaj nametani tako da je bilo čim bolj zanimivo za gledalce. Tudi v prepirih s salome nismo videli celotne zgodbe tako da ne moreš reči da se je obnašala grdo saj neveš zakaj je odreagirala tako, morda so jo besede od koga prizadele in so potem prikazali samo njeno reakcijo.
Tako da si je nesmiselno ustvariti mnenje o osebi po tem..

In nevem kaj je tako groznega ko je rekla alenki da smrdi?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 24. Jan. 2010 19:17

kapo dol. meni je ful dobra ženska. ne rečem, da je prijazna in nevem kaka dobričina, ampak je iskrena ( včasih mogoče malo preveč ), vendar pa ni zahrbtna in je ni sram povedati svojega mnenja. stremi k svojim ciljem in ji ni pomembno mnenje drugih, je zvesta sebi... mam dosti rajši take ljudi okrog sebe, kot pa take, ki bi bili sebični in bi govorili nekaj za mojim hrbtom, meni osebno pa nebi upali povedat. :)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 26. Jan. 2010 4:23

glede na vse skup ne bom nek ful komentirala, rada ni sam izpostavla neki, ko ste se nekateri zgražali ker pač je brala text na oddaji.. konckoncev pa kaj, marsikdo ga je ravno tako bral in marsikomu se je tud videlo pa ravno tko ni blo lepo za videt..npr(ko je bla ceca njuna gostja)...očitno d bol neb moglo bit-dalč od tega d bi mela kaj proti ceci sam pravim d pač salome ni bla edina..
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov