Slovenski pevci/pevke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shanaxi - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: v njegovem objemu
Sprijazniti se bo treba, da je v današnji pop glasbi bolj pomemben stas kot pa glas. Žal. Zato pa že vsaka bivša misica in vse njene spremljevalke nekaj čivkajo po odrih ter guncajo določene dele telesa. Krivda je mogoče tudi na poslušalcih - plehke teme se bolj "primejo" In zato se ob "uspehu" določenih izvajalcev lahko samo križamo.
Ima pa Slovenija po mojem mnenju precej dobrih glasbenikov, ampak nas z njimi manj posiljujejo. Ali pa manj opazimo.
Ima pa Slovenija po mojem mnenju precej dobrih glasbenikov, ampak nas z njimi manj posiljujejo. Ali pa manj opazimo.
-
Short - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bi se kar strinjala da je slovenska glasbena scena trenutno na bolj nizki točki. Vsi komadi se mi zdijo narejeni na silo, mediji pa nimajo jajc da bi vrteli kaj drugega oz. so v mnogih primerih še plačani za to, da promovirajo kar jim narekuje industrija.
Sem pa mnenja, da je v Sloveniji precej odličnih glasbenikov, ki so pa na žalost podcenjeni in naši javnosti precej neznani. Na pamet mi padejo Laibachi, Melodrom, Scilence, Rotor, Random logic, Octex, House Mouse... - ter zagotovo še mnogi drugi, ki bi imeli nekje drugje veliko večji ugled kot pri nas.
Sem pa mnenja, da je v Sloveniji precej odličnih glasbenikov, ki so pa na žalost podcenjeni in naši javnosti precej neznani. Na pamet mi padejo Laibachi, Melodrom, Scilence, Rotor, Random logic, Octex, House Mouse... - ter zagotovo še mnogi drugi, ki bi imeli nekje drugje veliko večji ugled kot pri nas.
- EvaHR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2007
no sej se najde kakšna oseba z res full dobrim glasom,a ponavad je tko, da ravno take velik ljudi ne posluša, ker so prezahtevne. primer: YLENIA.hud glas,zlo dobre pesmi, sam prot eni zlajnani saši lendero ,ki od njenih komadov še enga verza ne bi bla sposobna zapet,recimo nima pogojev.taki smo slovenčki.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Slovenija premore zelo malo pravih pevk in pevcev.
No ne morem mimo pevke Tinkare Kovač,da je ne bi uvrstila med tiste "najboljše",zdi se mi pa,da bi naredila krivico tudi Heleni Blagne,če je ne bi vsaj omenila v rubriki najboljši,saj ima šolan glas tudi za operno pevko.Sicer je ne poslušam,je pa pevka v pravem pomenu besede.
Tudi Nuša Derenda se lahko ponaša z odličnim vokalom.
Rada poslušam Lovšina in Magnifica,vendar pa bi ju težko uvrstila med tiste prave pevce
No ne morem mimo pevke Tinkare Kovač,da je ne bi uvrstila med tiste "najboljše",zdi se mi pa,da bi naredila krivico tudi Heleni Blagne,če je ne bi vsaj omenila v rubriki najboljši,saj ima šolan glas tudi za operno pevko.Sicer je ne poslušam,je pa pevka v pravem pomenu besede.
Tudi Nuša Derenda se lahko ponaša z odličnim vokalom.
Rada poslušam Lovšina in Magnifica,vendar pa bi ju težko uvrstila med tiste prave pevce
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zame so najboljši slovenski izvajalci: (tisti ki jih poslušam)
* Dan D
* BFM
* Kreslin
* Lovšin
* Šank Rock
* Dan D
* BFM
* Kreslin
* Lovšin
* Šank Rock
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Zame so najboljši slovenski izvajalci: (tisti ki jih poslušam)
* Dan D
* BFM
* Šank Rock
Jst bi dodala sam še Siddharta pa je moja playlista izpolnjena
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
men je nejboljša neisha, od moških pa kreslin, pa pero lovšin!!!!
skupine pa 100% big foot mama!!!
drugač pa mamo v sloveniji dost pevcev in pevk z dobrim vokalom, sam vsi rajš poslušajo glupe misice z bednimi besedili, k kr neki migajo tam po odru!!!!!
skupine pa 100% big foot mama!!!
drugač pa mamo v sloveniji dost pevcev in pevk z dobrim vokalom, sam vsi rajš poslušajo glupe misice z bednimi besedili, k kr neki migajo tam po odru!!!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Men je pa Katalena ful ful vsec, pa da se ponovim kot papiga - Vlado ampak je res kvalitetn, sploh besedila, Majda Sepe mi je zakon, k se prou vid da ma solan glas in me kr zmrazi vcas, vsec so mi tut Laibach pa Magnifico, k je odstekan pa recmo, da je se zmelkow omembe vredn, aja pa oto pestnar mi je tut car to kar pa eni dons imenujejo glasba (razne saske, natalije, groharce...) je zame isto k da bi primerju eno hudo babicino domace kosilce z big mac menijem
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Kreslin!!!
pa še neki za OT: sm slišala en komad (ma vrjetno že star), in sploh nevem če je od njega, gre se pa o nekih ptičkih, "leživa na trati, gledava v nebo..." Vem d so pole omenjene še neke žvalce... Neki tazga, pa nevem niti kdo poje...niti ku se kliče pesem...zdi se mi da je prirejena od Malih bogovov...sam res če mi kdo upa pomagt nej mi pomaaagaaa
pa še neki za OT: sm slišala en komad (ma vrjetno že star), in sploh nevem če je od njega, gre se pa o nekih ptičkih, "leživa na trati, gledava v nebo..." Vem d so pole omenjene še neke žvalce... Neki tazga, pa nevem niti kdo poje...niti ku se kliče pesem...zdi se mi da je prirejena od Malih bogovov...sam res če mi kdo upa pomagt nej mi pomaaagaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov