Slovenski pevci/pevke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
sunshyne napisal/-a:Ojč,mene pa samo zanima kaj si mislite o naših pevcih/pevkah splošno.In še to me zanima katerega glasbenika bi v Sloveniji lahko razglasili za najbolšega!
Polona Kasal & Gušti
Lara iz ex Leloojamais
V. Kreslin + Siddharta
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Vlado Kreslin, Neisha, BFM, Siddharta, Gušti in Polona, Dan D, mogoče bi se našel še kdo...
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
ancHii..* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: slovenijaaa...:)
ravno zadnjič sem videla na TV saško lendero, ko je predstavljala novo pesem ''Levinja''... Glas in pesem še nekako ampak obleka
groza.. ena huuda minika, majčka z hudim V-izrezom pa seveda sandalce na vrtoglavo petko.. sprašujem se ali res to vžge pri slovencih a zakaj se pevke tako rihtajo...
drugače pa ne bi rekla da imamo ravno kvalitetne pevke in pevce.. je pa nekaj izjem seveda

groza.. ena huuda minika, majčka z hudim V-izrezom pa seveda sandalce na vrtoglavo petko.. sprašujem se ali res to vžge pri slovencih a zakaj se pevke tako rihtajo...
drugače pa ne bi rekla da imamo ravno kvalitetne pevke in pevce.. je pa nekaj izjem seveda

-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
uf najboljse pevke nimam-ker mi nekako glasovni vokali nasih slovenskih pevk ne potegnejo!
za pevca bi pa izpostavla Jan Plestenjak-definitivno dober glas,lep stas.. sploh ni kej za dodat
za pevca bi pa izpostavla Jan Plestenjak-definitivno dober glas,lep stas.. sploh ni kej za dodat
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
N{n}ka napisal/-a:Se mi zdi da je Jan Plestenjak iz leta v leto boljši,boljše pesmi boljše vse
ja.. meni tudi.. res me je v zadnjem casu kar pogosto presenetil

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
blondygirl - Kofetarica
mirella napisal/-a:N{n}ka napisal/-a:Se mi zdi da je Jan Plestenjak iz leta v leto boljši,boljše pesmi boljše vse
ja.. meni tudi.. res me je v zadnjem casu kar pogosto presenetil
mate prov

-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
*Royal Barbie* napisal/-a:Vlado Kreslin, Neisha, BFM, Siddharta, Gušti in Polona, Dan D, mogoče bi se našel še kdo...
Se podpišem pod tole, čeprav mi je od Dan D dober samo tisti komad, ki so ga posneli skupaj s Siddharto.
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
blondygirl - Kofetarica
skupine sm pozabla vidm: eroika-ja to je pa tud vse

-
Platonic love - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Slovenska glasba pada iz leta v leto. Kje so časi zlate slovenske popevke ko so bila glasbena dela dejansko zelo kvalitetna. Sedaj se vse preveč stvari posveča vsemu ostalemu kot pa kvaliteti same glasbe ki jo sproducirajo te naše zvezde. Sedaj je kvaliteta v drugem planu in je bolj pomembno koliko afer ta zvezda sproducira v čimkrajšem času
Same "wannabe" zvezde kot so Paris in še miljon drugih. Podn!

- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Slovenija ima kar nekaj odličnih pevcev/skupin, ampak komerciala je pa čisto na psu. Za kar pa ne krivim izvajalce - ampak butasto občinstvo.
Pa tud ne vem zakaj se določene radio postaje izogibajo slovenski glasbi. Kot da bi jih bilo sram da jih vrtijo. In mislijo da so večji frajerji, če vrtijo hrvaško, angleško, italijansko...
Če bi se naša glasba več vrtela , bi bila tudi bolj popularna in bi s tem tudi več veljala.
Pa tud ne vem zakaj se določene radio postaje izogibajo slovenski glasbi. Kot da bi jih bilo sram da jih vrtijo. In mislijo da so večji frajerji, če vrtijo hrvaško, angleško, italijansko...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov