Slovenski pevci/pevke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Ojč,mene pa samo zanima kaj si mislite o naših pevcih/pevkah splošno.In še to me zanima katerega glasbenika bi v Sloveniji lahko razglasili za najbolšega!To sem se odločila da vprašam ker me vsaj malo zanima kdo bi se vsaj malo približal tragično preminulemu Tošetu Proeskemu(saj se noben ne more samo tako).bye bye
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Od pevk se mi zdita najboljši Neisha in Tinkara Kovač, od pevcev Vlado Kreslin, od skupin pa Siddharta in Big Foot Mama.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jao, pa kdaj boste nehali jokati za tem človekom, saj ga sploh niste poznali. Kakorkoli je že tragično - pač umrl je no, ni sedaj konec sveta, ljudje umirajo vsak dan.
Se strinjam z Dead_kid: naj pevec Kreslin, naj pevka Tinkara.
Na splošno so vsi zanič, razen svetlih izjem. Ostali pa ustvarjajo gnoj od glasbe. Na slo glasbeni sceni bi kot svetle izjeme izpostavila: Leaf-fat, Siddharta, Big Foot Mama, Vlado Kreslin, Tinkara Kovač, Neisha.
Se strinjam z Dead_kid: naj pevec Kreslin, naj pevka Tinkara.
Na splošno so vsi zanič, razen svetlih izjem. Ostali pa ustvarjajo gnoj od glasbe. Na slo glasbeni sceni bi kot svetle izjeme izpostavila: Leaf-fat, Siddharta, Big Foot Mama, Vlado Kreslin, Tinkara Kovač, Neisha.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
g00fy_qa napisal/-a:Jao, pa kdaj boste nehali jokati za tem človekom, saj ga sploh niste poznali. Kakorkoli je že tragično - pač umrl je no, ni sedaj konec sveta, ljudje umirajo vsak dan.
Se strinjam. Mislim, da se že pretirava z njim oz. z žalovanjem za njim. Nekaj dni še razumeš, da so ljudje v "transu", ker ne morejo verjeti, pa še to je več kot polovica takih, ki ga sploh niso poznali ali poslušali, zdaj pa so naenkrat vse njegove pesmi za zjokat lepe. V šoli je še vedno toliko govora o njem, prej pa ga nihče sploh omenil ni. In če poveš, da je bilo in minilo, življenje pa teče dalje, bi te "fani" že kar kamenjali. Je umrla Aaliyah in še mnogi drugi zvezdniki, pa kaj moremo zato? Lepo je, da se nekoga spomniš, ampak da tričetrt blogosfere že celo večnost razglablja o pomenih številk, ki so mu "krojile usodo"... Tumač.
- sunshyne
- Komunikatorka
Tamala_mrha napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Jao, pa kdaj boste nehali jokati za tem človekom, saj ga sploh niste poznali. Kakorkoli je že tragično - pač umrl je no, ni sedaj konec sveta, ljudje umirajo vsak dan.
Se strinjam. Mislim, da se že pretirava z njim oz. z žalovanjem za njim. Nekaj dni še razumeš, da so ljudje v "transu", ker ne morejo verjeti, pa še to je več kot polovica takih, ki ga sploh niso poznali ali poslušali, zdaj pa so naenkrat vse njegove pesmi za zjokat lepe. V šoli je še vedno toliko govora o njem, prej pa ga nihče sploh omenil ni. In če poveš, da je bilo in minilo, življenje pa teče dalje, bi te "fani" že kar kamenjali. Je umrla Aaliyah in še mnogi drugi zvezdniki, pa kaj moremo zato? Lepo je, da se nekoga spomniš, ampak da tričetrt blogosfere že celo večnost razglablja o pomenih številk, ki so mu "krojile usodo"... Tumač.
Jest sm samo postavila vprašanje in nisem rekla nič grdega o njem!Če pa ti ne sede odgovarjat pa ne odgovarjaj!!!!!!!!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
sunshyne napisal/-a:mene pa samo zanima kaj si mislite o naših pevcih/pevkah splošno.In še to me zanima katerega glasbenika bi v Sloveniji lahko razglasili za najbolšega!
Sem povedala mnenje ali nisem?
- sunshyne
- Komunikatorka
Mislim, da se že pretirava z njim oz. z žalovanjem za njim. Nekaj dni še razumeš, da so ljudje v "transu", ker ne morejo verjeti, pa še to je več kot polovica takih, ki ga sploh niso poznali ali poslušali, zdaj pa so naenkrat vse njegove pesmi za zjokat lepe. V šoli je še vedno toliko govora o njem, prej pa ga nihče sploh omenil ni. In če poveš, da je bilo in minilo, življenje pa teče dalje, bi te "fani" že kar kamenjali. Je umrla Aaliyah in še mnogi drugi zvezdniki, pa kaj moremo zato? Lepo je, da se nekoga spomniš, ampak da tričetrt blogosfere že celo večnost razglablja o pomenih številk, ki so mu "krojile usodo"... Tumač. [/quote]
Napisala si to in ne vidim nikjer omenjenega nobenega glasbenika!!!!!!!!!
Napisala si to in ne vidim nikjer omenjenega nobenega glasbenika!!!!!!!!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
sunshyne, poglej par postov višje, kjer sem navedla glasbenike. Naslednjič pa malo bolj poglej.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Neisha, Siddharta, LeeLooJamais z Lano so moji najljubši slovenski glasbeniki. Se pa najdejo še kakšni.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam res...ženska je dala samo primer, kdo bi bil recimo lahko tok dober kot on in kod je za vas zares dober in brezproblema lahko date zanj kapo dol.Mislm nevem, takoj morte neki ven vlečt.Če bi pa dala za primer Jana pelstenjaka ali Elvisa presleya bi bilo pa vse uredu?Ne berite tako kot hočete da piše, ampak berite tako kot dejansko piše
Pa NACI na vse te neumesne pripombe, ki nimajo veze s to temo.
Drgač pa za slovenskega pevca/pevko, ki je vreden, bi dala naprimer slavka Avsenika, ker je prqaktično edini ki ni osvojil samo naše države ampak je skočil celo čez lužo.In mogoče se malokomu zdijo njegove pesmi fajn (slovenci so nekateri pač preveč nastrojeni proti lastni "državni" glasbi), ampak med od vseh teh govejih ansamblov, resnično njegove izstopajo.
Poleg tega bi zraven dodala še npr. Rebeko Dremelj, ki se je zavoljo humanitarnih koncertov že kar nekejkrat odpovedala honorarju.
Alenka godec tudi ni slaba pevka in všeč mi je ker je ne vlačijo v slabem smislu po cajtengih, pa še marsikatera od nas debelušk, bi se lahko po njej zgledovala, glede na to da ji je uspelo kar dost shujšat in tudi že dolgo ohranja shujšano težo
verjetno sem kakšnega izpustila mapak glede na skopo izbiro, bi lahko rekla da v sloveniji nimamo nevemkakšnih pevcev ki bi bili res oh in sploh najboljši.je pa slovesnki jezik že sam po sebi, težak za rimat in preveč trd in ne orjo pač tko lepe pesmi nastat kot recimo anglešnini ali hrvaščini.
Pa NACI na vse te neumesne pripombe, ki nimajo veze s to temo.
Drgač pa za slovenskega pevca/pevko, ki je vreden, bi dala naprimer slavka Avsenika, ker je prqaktično edini ki ni osvojil samo naše države ampak je skočil celo čez lužo.In mogoče se malokomu zdijo njegove pesmi fajn (slovenci so nekateri pač preveč nastrojeni proti lastni "državni" glasbi), ampak med od vseh teh govejih ansamblov, resnično njegove izstopajo.
Poleg tega bi zraven dodala še npr. Rebeko Dremelj, ki se je zavoljo humanitarnih koncertov že kar nekejkrat odpovedala honorarju.
Alenka godec tudi ni slaba pevka in všeč mi je ker je ne vlačijo v slabem smislu po cajtengih, pa še marsikatera od nas debelušk, bi se lahko po njej zgledovala, glede na to da ji je uspelo kar dost shujšat in tudi že dolgo ohranja shujšano težo
verjetno sem kakšnega izpustila mapak glede na skopo izbiro, bi lahko rekla da v sloveniji nimamo nevemkakšnih pevcev ki bi bili res oh in sploh najboljši.je pa slovesnki jezik že sam po sebi, težak za rimat in preveč trd in ne orjo pač tko lepe pesmi nastat kot recimo anglešnini ali hrvaščini.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov