Slava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Daia* napisal/-a:Si želiti biti slavni? Da bi po časopisih pisali o vas, bi bili bogati, bi vas ljudje prepoznali na vsakem mestu...?
Jaz ne. Nimaš zasebnosti, ničesar ne smeš narediti narobe, če nočeš biti spljuvan, ne moreš hoditi z 'navadnim smrtnikom', ker je lahko s tabo samo zaradi denarja, tvoje razmerje slej ko prej propade zaradi prevelike medijske pozornosti. Mislim, kakšno življenje pa je to?
slava me ne privlači. Ne rečem, da absolutno ne bi želela biti slavna, čeprav je težko povedat, kaj pomeni biti slaven v mejah normale vsekakor pa je življenje normalnih ljudi precej boljša varianta - imaš več od življenja, večjo svobodo...denar imaš pa itak lahko v vsakem primeru, za to ti ni treba biti slaven v glavnem slava meni ni...se mi zdi, da prinaša same negativne stvari.
*Diamonds are forever*
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Se mi zdi, da, ko smo ble majhne, smo si želele bit filmske zvezde al pa pevke, ampak pol, ko odrasteš, vidiš, kolk negativnih stvari slava potegne za seboj. Nimaš nikol privatnosti, pa tabloidi se grebejo za to, kateri bo prej objavil kako laž o tebi al pa tvoje razgaljeno oprsje...pol te pa vse mine.
Use your imagination...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ne želim si biti slaven!So tudi drugi načini za veliko denarja zaslužiti...ne samo preko medijske scene
Za tiste,ki si pa želite biti slavni...vam lahko povem,da ste v očeh vsakega posameznika slavni!Nekateri izmed vas so že legende na tem forumu... vas bere toliko in toliko bralcev tega foruma in verjetno še kakšnega...to pomeni,da ste na dobri poti
Verjetno imate več simpatizerjev oziroma antisimpatizerjev kot marsikateri človek,ki si želi biti medijsko izpostavlen...in za to vlaga ogromno denarja in energije in upa,da ga bodo ljudje opazili!
Za tiste,ki si pa želite biti slavni...vam lahko povem,da ste v očeh vsakega posameznika slavni!Nekateri izmed vas so že legende na tem forumu... vas bere toliko in toliko bralcev tega foruma in verjetno še kakšnega...to pomeni,da ste na dobri poti
Verjetno imate več simpatizerjev oziroma antisimpatizerjev kot marsikateri človek,ki si želi biti medijsko izpostavlen...in za to vlaga ogromno denarja in energije in upa,da ga bodo ljudje opazili!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Po moje bi blo sprva prav zabavno.Sčasoma pa samo še nočna mora.Vsi pogledi na vsakem koraku, obrekovanja, laži, ma da se ti v glavi scofa!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Nism nikol kej prevec razmisljala o tem, tko da ce ze razmisljam ne, pol me najbrz ne mika ....
Uglavnem, sm cist zadovoljna s tem, kar trenutno zivim
Uglavnem, sm cist zadovoljna s tem, kar trenutno zivim
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja fullkrat si želim biti slavna.....sam....pol ni zasebnosti skor nič....eh......
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
a_nima_učk - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
- Kraj: raj na zemlji
no slava ima svoje prednosti in slabosti tako kot vse stvari na tem svetu!!!
jaz bi včasih kar bila malo slavna, da vidim kako se imajo ti ljudje
jaz bi včasih kar bila malo slavna, da vidim kako se imajo ti ljudje
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Jst bi po eni strani ful rada bila slavna, pa ne v Sloveniji, ampak v svetu. Da bi me pedenal, dobila bi veliko od sponzorjev, pa ljudje bi me poslušali.
Z denarjem bi lahko poskrbela za vse moje najbližje in za vse prijatelje, nato pa še za kakšne zelo revne ljudi.
Po drugi strani bi pa pomoje živčni zlom doživela, ko berem rumeni tisk, še bolj krut pa je forum...
Znate bit zelo zlobni,...
Ampak, kdor hoče bit slaven mora imeti tudi popoln imič, tko, da tist, ki je mehek po srcu in rad dela napake ni za v ta svet.
Jst nisem za slavo.
Z denarjem bi lahko poskrbela za vse moje najbližje in za vse prijatelje, nato pa še za kakšne zelo revne ljudi.
Po drugi strani bi pa pomoje živčni zlom doživela, ko berem rumeni tisk, še bolj krut pa je forum...
Znate bit zelo zlobni,...
Ampak, kdor hoče bit slaven mora imeti tudi popoln imič, tko, da tist, ki je mehek po srcu in rad dela napake ni za v ta svet.
Jst nisem za slavo.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
obup,da bi bla slavna kot helena k še v trgovino ne upa in kopuje v italiji in nemčiji,da je ne vidijo.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Elizabetka napisal/-a:obup,da bi bla slavna kot helena k še v trgovino ne upa in kopuje v italiji in nemčiji,da je ne vidijo.
to še ni hudo kaj pa ene svetovne zvezde kje nej pa one kupujejo k pa jih povsod prepoznajo???
js bi bla pa slavna no ja tko tko.js bi ful rada igrala v teh filmih.sej že od 7ga leta si želim it živet v holywood!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov