Slava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Marshy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: KrAiNsTeRdAm
Hmmm....prav z veseljem bi bla igralka ali pa pevka ali pa kakšna modna oblikovalka, ker mi je to zelo zanimivo področje, samo vsi tej poklici lahko prinesejo veliko slavo, kar pa ni dobr za zasebnost ...to je pravo prekletstvo, da te vlačjo po vseh časopisih...
Ok, kar se pa tiče prihodkov, je pa keša dost in si lohka privoščiš kar dost stvari
Na koncu bi še vseeno raje bila slavna, ker v umetnosti se samo s slavo lahko razkažeš ljudem in uspeš
Ok, kar se pa tiče prihodkov, je pa keša dost in si lohka privoščiš kar dost stvari
Na koncu bi še vseeno raje bila slavna, ker v umetnosti se samo s slavo lahko razkažeš ljudem in uspeš
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz si ne želim biti slavna...imam zelo rada svoje zdajšnje življenje...in ko mi je se umaknem...pa mi noben ne gnjavi...bila sem že parkrat po televiziji in nekajkrat v časopisu...ker imam v mb eno miceno funkcijo...pa enkrat kot model...pa to ni zame....niti se dobro ne počutim v taki vlogi...niti mi ni do tega, da bi me kdo na vsakem koraku prepoznal...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
slavna bit?? hmm hmm. ja no bi bla ja,če bi res kej znala,predvsem zaradi denarja. pa ker je bit fajn v središču pozornosti ne bi pa bla ker pol res nimaš več zasebnosti,pa treba je tut dost delat.ah no zaenkrat nimam neke želje po tem ker mi v življenju nič ne fali(razen dnara seveda-ampak komu pa ne)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Ah, prosim te, pol pa tam razlagat tujcem svoje misli, svoja prepričanja, svoje obnašanje. Že tako se včasih kdo mal preveč vmešava v moj lajf, da bi pa še brala o seb pa da bi mogla sebe drugim opravičvat. Nein, danke. Zame ne. Če imaš neko ogromno željo po nekem poklicu, ki zraven potegne slavo, že. Si že pripravljen na to.
Tisti razlog: Samo zaradi denarja pa ~ imam raje manj pa sem kar sem.
Tisti razlog: Samo zaradi denarja pa ~ imam raje manj pa sem kar sem.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
po mojem si včasih vsak želi bit slaven... nekateri bolj nekateri manj. mene bi sam motilo, da nebi mela prave zasebnosti in da bi me vsepovsod poznali, drgač pa bi blo kul pomagat raznim dobrodelnim organizacijam in vlagat denar v nekaj koristnega. slava je slava, včasih te kar hitro lahko zaslepi, zato je boljse, da normalno živiš in si to, kar si.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Nikol nism razmišljala o tem, ampak ne, nočem slave. Je preveč slabih strani, sploh pa nisem človek, ki bi si želel pozornosti, tega, da se drugi ljudje pogovarjajo o tebi in te ocenjujejo, al pa gledat svoje slike vsak dan v časopisu.
Mi je razumljivo, da si eni ful želijo slavo, sam js nisem med njimi.
Mi je razumljivo, da si eni ful želijo slavo, sam js nisem med njimi.
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov