Slava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Vermilion napisal/-a:Luna C napisal/-a:glamBABY napisal/-a:slavna JA: zaradi denarja
slavna Ne: ker nimaš zasebnosti
enako ..
js tud enako
Tuki je še ena, ki misli enako.
Ampak raje bi bila slavna in riskirala zasebnost za velike vsote denarja in za ostale privilegije...
Don't worry, be happy!!!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
ne bi bla slavna..niti me ni nikol mikal..nit dnar od slave ne. zame obstajajo lepši načini kako priti do denarja kakor pa izpostavljanje svoje zasebnosti drugim
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Daia* napisal/-a:Si želiti biti slavni? Da bi po časopisih pisali o vas, bi bili bogati, bi vas ljudje prepoznali na vsakem mestu...?
Jaz ne. Nimaš zasebnosti, ničesar ne smeš narediti narobe, če nočeš biti spljuvan, ne moreš hoditi z 'navadnim smrtnikom', ker je lahko s tabo samo zaradi denarja, tvoje razmerje slej ko prej propade zaradi prevelike medijske pozornosti. Mislim, kakšno življenje pa je to?
jaz bi bla slavna
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Luna C napisal/-a:glamBABY napisal/-a:slavna JA: zaradi denarja
slavna Ne: ker nimaš zasebnosti
enako ..
Da ne bom isto pisala... Se strinjam.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sploh ne vem... Fino mi je zdaj, ko me znanci malo bolj spoštujejo in me kakšen prepozna na faksu ali ulici. Da bi bla pa ful slavna mi pa verjetno ne bi blo všeč, ker mam rada mir.
-
*Lady* - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2005
Daia* napisal/-a:Si želiti biti slavni? Da bi po časopisih pisali o vas, bi bili bogati, bi vas ljudje prepoznali na vsakem mestu...?
Jaz ne. Nimaš zasebnosti, ničesar ne smeš narediti narobe, če nočeš biti spljuvan, ne moreš hoditi z 'navadnim smrtnikom', ker je lahko s tabo samo zaradi denarja, tvoje razmerje slej ko prej propade zaradi prevelike medijske pozornosti. Mislim, kakšno življenje pa je to?
SE STRINJAM S TABO!!SLAVA JE BEDNA...Mislm bedna,ne morš bit sporoščen in samo čakaš,kdaj se bo kje v revijah pojavila tvoja slika,največkrat napihnjena in kako bodo spljuvali te vsi po vrsti.
Uživaš lahko tudi,če nisi slaven!Še bolje!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Slava sux...pomoje lahk na roke preštejm slavne, ki so srečni, da so slavni oz. da imajo uz rožicami postlano življenje...večina argumentov je za proti (bom se naženske usmerla, ker sm ženska):
- rumeni tisk jih skos po zobeh vleče (če nisi tip top 24/7 te požrejo)
- zaradi konkurenčnosti na trgu morjo stradat, se nategvat pri kirurgih, telovadt, ipd.
- partnerji se jim kurbajo s striptizetami/tajnicami/varuškami al pa soigralkami
- posledično se minimalno 1x ločijo in poročijo
- otroci so razvajeni pezdetki, ki namest da bi iz sebe kej naredl zapravljajo denar za kozlanje po klubih, drogiranje in prebolevanje anoreksij
- kljub vsemu kar si lahko privoščijo se ubadajo z raznimi zasvojenostmi in depresijami
Zaključek: denar definitivno ne prinaša sreče, slava pa še manj!
Tko da hvala za ponudbo...ampak ne bi.
- rumeni tisk jih skos po zobeh vleče (če nisi tip top 24/7 te požrejo)
- zaradi konkurenčnosti na trgu morjo stradat, se nategvat pri kirurgih, telovadt, ipd.
- partnerji se jim kurbajo s striptizetami/tajnicami/varuškami al pa soigralkami
- posledično se minimalno 1x ločijo in poročijo
- otroci so razvajeni pezdetki, ki namest da bi iz sebe kej naredl zapravljajo denar za kozlanje po klubih, drogiranje in prebolevanje anoreksij
- kljub vsemu kar si lahko privoščijo se ubadajo z raznimi zasvojenostmi in depresijami
Zaključek: denar definitivno ne prinaša sreče, slava pa še manj!
Tko da hvala za ponudbo...ampak ne bi.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov