skupina U2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
*Ancy* napisal/-a:2good4u napisal/-a:btw: a gre mogoče kdo od vas na Poljsko na koncert???
ne jaz ne grem! a ti greš?
Ja jst pa grem!!!! AAAAA komi čakam!!!!! Sm mislala, če gre še kdo, da bi ga pol skup na busu in na poljskem feštal
- 2good4u
- Debatorica
Kaj a gre ona na Poljsko??? Čuj za tak bend, se men ne zdo glih velik denarja, če računaš da si 3 dni gor, pa da se dva dni voziš. Drgač pa ne grem čist sama, gre moj fant zraven, ampak vseeno...nikol ni preveč družbe...fajn je kdaj nove ljudi spoznavat...
-
one - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
2good4u napisal/-a:Ja jst pa grem!!!! AAAAA komi čakam!!!!! Sm mislala, če gre še kdo, da bi ga pol skup na busu in na poljskem feštal
očitno smo ga skup feštal, sam da nismo vedl js sm bla tut v Katowicah s koncerti.net, ČIST NAVDUŠENA!!!!!!!!!!
U2 rullllzzzzzzzzzzzzzzz!!!
The biggest enemy of success is the fear of failure.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
klanjam se jim! ker oni so pa res carji z velkmu C
eden najbolših,če ne najbolši bend vseh časov
eden najbolših,če ne najbolši bend vseh časov
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah večina bandov danes je itak totalno bednih, če mene vprašaš. U2 so kar v redu, čeprav nisem bla nikol kakšna fanica. Mi je kaj drugega še vedno bolj všeč.
- 2good4u
- Debatorica
one napisal/-a:2good4u napisal/-a:Ja jst pa grem!!!! AAAAA komi čakam!!!!! Sm mislala, če gre še kdo, da bi ga pol skup na busu in na poljskem feštal
očitno smo ga skup feštal, sam da nismo vedl js sm bla tut v Katowicah s koncerti.net, ČIST NAVDUŠENA!!!!!!!!!!
U2 rullllzzzzzzzzzzzzzzz!!!
A res al kaj? No, pol mi pa povej kera si bla...
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
men so oni vredu pesmi mi niso kj prevec, ampak bol so mi besedila sploh mi je pa vsec to d je Bono tako dejaven na razno raznih dobrodelnih akcijah a je res d je biv zarad tega nominiran za nobelovo nagrado za mir? nek sm prebrala....
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov