skupina U2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst sm čist pafjena na u2!!!! Zdej še pa posebej, ker sm dobla karte za koncert! Res, ne znam povedat kak zlo sm happy. Drgač jih pa jst že kar nekaj časa poslušam in morem povedat, da imajo izvrstno glasbo. Kar verjetno tudi sama veš
Kaj mi je pa na njih tako zelo všeč, je pa to, da so sicer zaplavali malo med oblake, ampak jim ni za zamerit, če povzamemo vse, kar so naredli in še vedno delajo. Mislim, da so enih redkih, ki dajo toliko nazaj kot pa dobijo!Malo za lušte, fotke s prvega koncerta v san diegu
http://www.elevation-tour.com/gallery/
Kaj mi je pa na njih tako zelo všeč, je pa to, da so sicer zaplavali malo med oblake, ampak jim ni za zamerit, če povzamemo vse, kar so naredli in še vedno delajo. Mislim, da so enih redkih, ki dajo toliko nazaj kot pa dobijo!Malo za lušte, fotke s prvega koncerta v san diegu
-
*Ancy* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: U2 Land
joooooooooj a res na kater koncert pa greš- kam? joj js bi tok šla sam ne bom mela časa ker bom takrat v angliji..
kaj pa najljubša pesem? katera?
men jih je ful dobrih tk da se ne morm odločt.. with or without you pa še pouno drugih
kaj pa najljubša pesem? katera?
men jih je ful dobrih tk da se ne morm odločt.. with or without you pa še pouno drugih
- 2good4u
- Debatorica
Ej...grebla sm se za vse možne karte, preko neta, prek organizacija, osebno ipd. In pol mi je končno uspelo dobit karte za koncert. Grem pa na Poljsko v začetku julija. Najljubša pesem...hmmm....Walk on, al pa Pride, Man and a woman, staring at the sun...itaks with or without you...ej ne morem se odločit. mislim vse pesmi so mi svetovne. REs fenomenalne. Pejt si mal lušte narest, pa pokuki na on link, ko sm ga prej dala
- Sano
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
2good4u napisal/-a:Jst sm čist pafjena na u2!!!! Zdej še pa posebej, ker sm dobla karte za koncert! Res, ne znam povedat kak zlo sm happy. Drgač jih pa jst že kar nekaj časa poslušam in morem povedat, da imajo izvrstno glasbo. Kar verjetno tudi sama veš
hehe. js sm tut čist nor na u2. moja najljubša skupina. dobu sm pa glih tazadne karte za koncert na dunaju. in sm čist nor zdej. in komi čakam da grem. vsak dan takoj ko pridem iz šole vklopim računalnik vržem gor u2 vzamem kitaro v roke pa špilam zraven. carji so. še posebi the edge.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men so tut fuuul uredu!
Komad mi je pa trenutn Stuck in a moment ful ušeč (ne vem zakaj lih ta) ..
Komad mi je pa trenutn Stuck in a moment ful ušeč (ne vem zakaj lih ta) ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Even Better Than The Real Thing
One
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
... pravzaprav kar celi album Achtung Baby.
Potem pa njihove 'klasike' :
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Angel Of Harlem
With Or Without You
Where The Streets Have No Name
jooooj, pa še polno jih je. Bi pa tudi jaz rada šla na koncert
One
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
... pravzaprav kar celi album Achtung Baby.
Potem pa njihove 'klasike' :
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Angel Of Harlem
With Or Without You
Where The Streets Have No Name
jooooj, pa še polno jih je. Bi pa tudi jaz rada šla na koncert
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
samomojca napisal/-a:Bi pa tudi jaz rada šla na koncert
Jz tut, jz tut...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- 2good4u
- Debatorica
Sano napisal/-a:2good4u napisal/-a:Jst sm čist pafjena na u2!!!! Zdej še pa posebej, ker sm dobla karte za koncert! Res, ne znam povedat kak zlo sm happy. Drgač jih pa jst že kar nekaj časa poslušam in morem povedat, da imajo izvrstno glasbo. Kar verjetno tudi sama veš
hehe. js sm tut čist nor na u2. moja najljubša skupina. dobu sm pa glih tazadne karte za koncert na dunaju. in sm čist nor zdej. in komi čakam da grem. vsak dan takoj ko pridem iz šole vklopim računalnik vržem gor u2 vzamem kitaro v roke pa špilam zraven. carji so. še posebi the edge.
lucky you...da si dobil karte, ker jst jih nism mogla. Pa mam celo znance na dunaju, pa mi jih niso mogli zrihtat. Je...torej sva že dva ko se veseliva spektakla v tem tisočletju mal pretiravam ,ampak vseeno...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni so tud dobri. Posebej stare pesmi - pa Bono kot osebnost mi je full fajn (vsaj to kar se mprebrala od njega). Morem povedat da so se full poboljšali, ker so se z muziko nekak vrnili na stare tire.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov