SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Nina,
hahaahha sej ne da sm šele zdele dojela da sm napisala spat namest stat! no misnla sm stat ... koka kdaj greste?! Uroša sm že tok naštimvakla da se že prov veseli
kdaj se vidmo?!
komaj čakam ...
hahaahha sej ne da sm šele zdele dojela da sm napisala spat namest stat! no misnla sm stat ... koka kdaj greste?! Uroša sm že tok naštimvakla da se že prov veseli
kdaj se vidmo?!
komaj čakam ...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ok zdele glih pršla dam
Ok jst sploh ne vem kaj naj rečem!! Bila sem v prvi vrsti in lah rečem sam waauu. Neponovljivo!! Skakala in drla sm se ceu koncert...vse me boli...glasu sploh nimam ampak vseen vsaka čast Siddharti.
Ok pozabmo to da je Tomi ene parkrat pošteno zaj*** besedilo pa da je škilu na un ekran...pa ostale majhne napakice meni je bilo popolno!!
Kot en velik orgazem!! Res hudo!!!
Ok jst sploh ne vem kaj naj rečem!! Bila sem v prvi vrsti in lah rečem sam waauu. Neponovljivo!! Skakala in drla sm se ceu koncert...vse me boli...glasu sploh nimam ampak vseen vsaka čast Siddharti.
Ok pozabmo to da je Tomi ene parkrat pošteno zaj*** besedilo pa da je škilu na un ekran...pa ostale majhne napakice meni je bilo popolno!!
Kot en velik orgazem!! Res hudo!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men je blo tut fino, edin kar me je žiuceral je biu neudobn stou . Ja, ja, mi smo penzionistično sedel na tribuni.
Pozabu besediu? Ah, veš kaj, med pet ur dougim koncertom je pa že skor nemogoče, da ti umes ne zmanka teksta ... js tega tko nism opazla .
Ampak enga mojih najlubših komadou so mogl pa lih u tistmu venčku zašpilat , da ga ja ni blo nč . Zoo 69 namreč.
Celotno gledano pa kr ušečno.
Pozabu besediu? Ah, veš kaj, med pet ur dougim koncertom je pa že skor nemogoče, da ti umes ne zmanka teksta ... js tega tko nism opazla .
Ampak enga mojih najlubših komadou so mogl pa lih u tistmu venčku zašpilat , da ga ja ni blo nč . Zoo 69 namreč.
Celotno gledano pa kr ušečno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha napisal/-a:Pozabu besediu? Ah, veš kaj, med pet ur dougim koncertom je pa že skor nemogoče, da ti umes ne zmanka teksta ... js tega tko nism opazla .
ne ne...razlika je če tebi malo zmanjka besedila al pa da ti zmanjka sape Tomi je namreč ene parkrat za razliko od tega res zajebu...da je kr zmankal pa je mogu mal na ekran pogledat da je vidu kaj mora pet naprej sam večinoma smo ga tud mi vn potegnil ko smo se tok drli in vrjamm da tisti ki so bili bolj uzadi, tega res niso opazli.
aja pa da me ne bo kera napadla jst tomija nč ne napadam zdej al pa kritiziram. Vsakomur se zgodi!! Meni je bilo še vedno popolno!!!
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
mi smo bli (hvalabogu) na tribuni, tko da nam ni blo treba skos stat... me je pa vseen vse bolel, ko smo šli domov
drgač pa je blo to 5 ur čistega užitka
pa še nekaj slikc (so bolj slabe, ker smo sedel bolj daleč od odra):
začetek koncerta
komad z dan d
peter penko - producent
na soncu z gregom skočirjem
balončkiiiiiii
nikolovski v posebni opravi
malo akustike
komad s prvim basistom - primožem
godalika
vlado kreslin
waaaaaaaaa kok nas je blo
the end
drgač pa je blo to 5 ur čistega užitka
pa še nekaj slikc (so bolj slabe, ker smo sedel bolj daleč od odra):
začetek koncerta
komad z dan d
peter penko - producent
na soncu z gregom skočirjem
balončkiiiiiii
nikolovski v posebni opravi
malo akustike
komad s prvim basistom - primožem
godalika
vlado kreslin
waaaaaaaaa kok nas je blo
the end
Zadnjič spremenil sinička, dne 06. Okt. 2007 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Vsaka čast Siddharti za tok hud koncert, men je blo zakon .. bla sva v parterju, po koncertu so noge bolele k svina, ampak sm mela še tok moči da sem fanta vlekla v backstage pa se slikala s Siddharta in čakala mojega Boštjana, pa so se mal predolg v garderobi zadržval
drugač je blo pa men zakon, samo z ozvočenjem pa ne vem kaj je blo?!
bla sm pa sicer tok zmatrana da sm spala do 13.00!!!
aja ... pa vidla sm mojo Nino
drugač je blo pa men zakon, samo z ozvočenjem pa ne vem kaj je blo?!
bla sm pa sicer tok zmatrana da sm spala do 13.00!!!
aja ... pa vidla sm mojo Nino
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jest sm tko zmatrana od včeri. 5 ur na nogah pa skoz skakala, pa se drla in podobno, ... Res so the best.
Zadnjič spremenil polly-polly, dne 06. Okt. 2007 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Amm sinička tole vprašanje je zate....a ni bil prvi basist Primož??
Drugače pa fajn fotke glede na to da si bila daleč
-
Amm a kera kej ve kokrat lahko glasuješ za Siddharto na strani od mtv adria-e kjer se glasuje za une glasbene nagrade?
Na strani od Siddov piše da lahko glasujemo za njim prek sms-ov ali prek neta. Pa verjetno pač kokr sms-ov pošleš, tok glasov je..a mislite da prek neta tudi lahko neomejeno klikamo
Na strani od Siddov piše da lahko glasujemo za njim prek sms-ov ali prek neta. Pa verjetno pač kokr sms-ov pošleš, tok glasov je..a mislite da prek neta tudi lahko neomejeno klikamo
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
Sugar_baby napisal/-a:Amm sinička tole vprašanje je zate....a ni bil prvi basist Primož??
upsi... se pardoniram sem že popravla
in to se meni zgodi k sm danes zjutri enega novinarja kregala, ker je boštjana v matjaža preimenoval
glede glasovanja, pa kolikor se spomnim, lahko glasuješ kolikokrat hočeš za glasovanje pa mislim, da moraš iti na spletno stran te prireditve
-
Jst sm glasovala na straani od mtv adria-e. Sej je že takoj na prvi strani.
Prašala sem pa zato ker že takoj na prvi strani maš za kliknit za glasovanje in potem se izpiše "hvala za oddani glas" oz nekaj takega. Sam ko nisem zihr ali lahko glasuješ enkrat ali večkrat.
Prašala sem pa zato ker že takoj na prvi strani maš za kliknit za glasovanje in potem se izpiše "hvala za oddani glas" oz nekaj takega. Sam ko nisem zihr ali lahko glasuješ enkrat ali večkrat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov