SIDDHARTA

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 30. Sep. 2007 11:04

nočem se nič kregat ali pa kaj podobnega... samo imam vprašanje za vas... a ve razumete vsa besedila od siddharte oz. nijhov pomen in namen? ker meni se ena zdijo kr neki... ravno zatio jih tudi ne preferiram... plis ne me zj napadat sam vprašam... peace
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 30. Sep. 2007 14:06

Meni so njihova besedila super, je pa res, da če bi bla recimo stara 15 let, jih najbrž še ne bi bla sposobna dojemat. Besedila si lahko vsak interpretira po svoje. Pustiš domišljiji prosto pot ...

Ampak glede na to, da je koncert že zdaj razprodan, kaj je pa zdaj s to varianto, da so karte na dan koncerta 25 € ? Verjetno sedaj ta opcija odpade ...
Kaj naj pa jaz nardim, ki sem zbolela in si glih zato nisem še nabavla karte, ker nisem vedla, kako se bo razvijala bolezen ?!?
:cry: :cry: pa tolk bi šla ....
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 30. Sep. 2007 14:06

^^ Jaz jih razumem, je pa res, da niso v stilu "nocoj s teboj" kot 90% slovenske glasbene scene :wink:

A ma kdo karte za prodat?? :wall: k jih nisem prej kupla
Uporabniški avatar
Nincha II
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincha II » 30. Sep. 2007 14:36

B@bsy napisal/-a:nočem se nič kregat ali pa kaj podobnega... samo imam vprašanje za vas... a ve razumete vsa besedila od siddharte oz. nijhov pomen in namen? ker meni se ena zdijo kr neki... ravno zatio jih tudi ne preferiram... plis ne me zj napadat sam vprašam... peace

Se strinjam s tabo. Tud men se zdi da preveč pretiravajo s temi "nelogičnimi" besedili. In ravno zato ne maram njihove glasbe, ker se mi ne da vsake besede tolmačit in razmišljat o tem, kaj so s tem pravzaprav hotli povedat. Pa to ne pomeni, da zdej poslušam tiste "žajfnce" ala Saša Lendero.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 30. Sep. 2007 14:51

Berem marsikaj od poezije, besedila v stilu "greva v gmajno, ker imam novo trajno" so mi bedna, ampak tale od Sidharte so mi pa večinoma "kr neki". Kot da so hoteli malo zakomplicirat, v bistvu pa pod globokimi besednimi zvezami ni kaj prida vsebine.
Cesar je nag; po mojem mnenju :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Sep. 2007 15:48

Besedila ja... Nekatera so res ql, nekatera pa se tudi meni ne zdijo lih najbolj smiselna. Saj glavno je da oni vedo kaj to pomeni in da oni vedo, kaj so s tem mislili povedati. To je umetnost, a ne? Da si vsak lahko drugače interpretira določeno stvar.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 30. Sep. 2007 17:18

pa sej kot da morte pa vsako stvar 100% razumet....probajte si po svoje razlagat a ne :wink: drugače pa lahko greste na njihov forum pa mamo tm tud razlage od besedil...kakor si jih pač mi tolmačimo..mogoče vam bo potem kaj bolj jasno :wink:

glede kart pa..verjetno se jih bo dalo nekaj kupiti na dan koncerta..upam no..vsaj tako je do sedaj vedno bilo.
Drugače pa imate tukaj številko od Iztoka 041 382-192..njega pokličite pa ga prašite...on vam bo glede kart sigurna znal vse povedat in ali so v petek še na voljo!! :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 30. Sep. 2007 19:07

IZABELA napisal/-a:Meni so njihova besedila super, je pa res, da če bi bla recimo stara 15 let, jih najbrž še ne bi bla sposobna dojemat. Besedila si lahko vsak interpretira po svoje. Pustiš domišljiji prosto pot ...

Ampak glede na to, da je koncert že zdaj razprodan, kaj je pa zdaj s to varianto, da so karte na dan koncerta 25 € ? Verjetno sedaj ta opcija odpade ...
Kaj naj pa jaz nardim, ki sem zbolela in si glih zato nisem še nabavla karte, ker nisem vedla, kako se bo razvijala bolezen ?!?
:cry: :cry: pa tolk bi šla ....

am....glej...tisto ko rečejo da majo karte na dan koncerta po 25 evrov...to še vela...ker si jih vedno nekaj pustijo za ta dan...pa čeprav rečejo da so razprodane...ker dnar je dnar..tak da po mojem bi jih še mogla na dan koncerta dobit...upam da neš prepozna...hehe
hvala bogu že mam karto
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 30. Sep. 2007 20:55

ja enako...sm res vesela da sm jo šla takoj kupit :)
Sem pa tudi med srečnicami ki so jo dobile po 17 evrov :D
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 01. Okt. 2007 11:36

Beedila pač niso v stilu "pejt z menoj na gnoj". Niso pa tolk zakomplicirana da se jih nebi dalo razumet oz. si jih vsak po svoje interpretira. Ravno zato Tomi nikoli ne razlaga kaj je mislil z določenim besedilo, ker s tem dopušča možnost da si vsak besedilo razloži po svoje.

Pa sej besedila niso bistvo njihove glasbe, vzeti jo je treba kot neko celoto, kjer se besedilo in glasba dopolnjujeta. Vsaj jest jo jemljem tako in včasih mi šele po kake pol leta rata dojeti kaj naj bi hotel z določenim komadom povedat.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 01. Okt. 2007 14:57

Čeprov se že ful veselim tega koncerta, me je pa kr mal strah kako bom zdržala tolk časa na nogah. Mene že na navadnem koncertu noge začnejo bolet :?
Gazella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007
Kraj: MiddleOfSomewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Gazella » 02. Okt. 2007 10:53

Siddhartina besedila...moja večna ljubezen... :love: Večinoma vsi komadi nastajajo v Tomijevi glavi, najprej nastane muzka, na muzko pa besedilo, ki je ponavad družbeno-kritično al pa ljubezensko. Besedila razumem popolnoma, ampak šele po nekajkratnem poslušanju komada...Že res, da si jih lahko vsak po svoje razlaga, ampak dejansko imajo besedila rdečo nit in neke smernice, ki jih razume vsak, ki vsaj malo spremlja dogajanje v svetu, uničevanje narave, globalno segrevanje, prepad med bogatimi in revnimi itd. (Primer iz Homo carnula: "Nemirno spim, v svili prepoten, prenažrt obilne kuhinje, nasičen z davki in sit carin, kako lahko vpliven pri ljudeh, sem tarča za posmeh...Potem obrne se svet, v soju znajdem se, luči prerevnih, si kdaj vdahnil parfum, ki plava ob ljudeh drugačnih...Želja stati z njimi z ramo ob rami zbledela je v temi" Verjetno vsi razumemo, da v tem komadu gre za prepad med bogatimi in revnimi, da ni nujno, da si srečen, če si bogat in da ni nujno, da reven človk z dnarjem najde srečo) itd. in pa na drugi strani ljubezenska lirika, zavita v celofan neobičajnih besednih zvez ("Jz ne morem več v temi živet, jz bi hodu na soncu, jz bi hotu tebe met...").

Siddhartina besedila resda mogoče niso razumljiva na prvo žogico, so pa zanimiva ravno zaradi tega, saj povzročajo, da človk začne razmišljat. In mladi bi MORALI razmišljat o tem, kaj se dogaja v svetu, zakaj je dobro skrbet za naravo in bi MORALI bit na splošno ozaveščeni, saj baje na mladih svet stoji. Kako bo svet stal, če se mladež ne bo brigala zanjga :?:
Zato pozdravljam besedila, ki v mladih povzročajo razmišljanje in pozdravljam Tomijevo nadarjenost za inovativnost! :respekt:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 02. Okt. 2007 18:39

Jaz grem tudi na koncert, sem najbolj ponosna na to, da mi je uspelo fanta naštimat :D ampak tudi mene skrbi kako bom spala tolk časa ... :D

glede besedil je pa tako: men so všeč in če se vanje poglobiš ti ratajo jasna, je pa res da je Tomi unikaten in so tud njegova besedila taka ;)
Uporabniški avatar
Glam Sidd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Glam Sidd » 03. Okt. 2007 9:14

itak Tomi :zustimm:
niso besedila v stilu ...s tabo grem u gmajno....in tako sranje
yato je pa Siddharta skupina k neki velja !!!!ena redkih pr nas ...kapo dol !!!
samo se dva dni komi cakaaaammmmmm!!!!!

mogoce se se kaka karta da dubit na S.A.M.O. forumu pr kakemu k jih bo seveda prodal ya mastno ceno ...probejte it pogledat ...nikoli se ne ve
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2007 19:54

Men so besedila fenomenalna. K se morš res mal poglobit predn zaštekaš! Pr men je po večini tko da šele ko poslušam ceu komad, dojamem kaj je hotel povedat. In res štekam vsa besedila pa tud videospote nardijo zakon. So res izvirni!!

Ja ja punce...še manj kot dva dni :D jaz že komad čakam...po mojm ju3 sploh ne bom spala :D :jump:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov