SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz bi šla sam Id pa Nord poslušat na koncert .. Me je sicer sprva zamikalo, pač "good old times" za prej k sm jih clo poslušala, sam sm kasnej mal bl trazno razmisnla pa ugotovla, da grem raj na kak drug koncert, k jih zdej res ne manjka. Se stvar bo zihr ful big pa bi znal bit kul, sam na-a - nekak sm tazga mnenja k *mala*.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Razen kake Platine pa Erekcije pa takih komadov mi niso ravno wau. Čist prevelki depresivci so za moj (glasbeni) okus...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Vessy napisal/-a:Globoko pretreseni ob tragediji in razdejanju torkove ujme smo se odločili,
da želimo izraziti svoje razčustvovanje in se z nocojšnjim nastopom na rtv Slovenija pokloniti preminulim in trpečim.
Radiotelevizija Slovenija skupaj z radiem Ognjišče organizira dobrodelno prireditev Stopimo skupaj za prizadete ob nedavnih poplavah.
Več o prireditvi si preberite (URL: http://www.rtvslo.si/kultura/modload.ph ... c_id=40137)!
Ja, to sem pa prejle slučajno ujela na TV... Je bila ponovitev...
Orion Lady s Simfoniki (samo Tomi ob mikrofonu ter še en član za klavirjem, če se motim - jih ne poznam dovolj)... Lepo
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm tud to ujela ful lepo so igral! Bla sta pa samo Tomi pa Tomaž. Res ful dobr!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Sm jih poslušala, ene 3 leta nazaj. Sicer mam tud ta nov cd; mi ga je brat dov, sam se mi zdi, da so z besedili čist mim falil, ne glede na to kako sem se trudila, v njih nisem našla logike. Stari albumi so pa še vedno super
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Glam Sidd napisal/-a:kdajj booo petek???komi čakam
mislim da bojo tiste 4,5 ure minile prehitro
ja jst tud komi čakam...men se tok vlečeeeee sam še za ta koncert diham!!
-
puncee samo še 5 dni nas loči..ok malo več 5 in pol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov