SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
hehe
saj eni so full čudni
kaka pa je manca v zivo? lušna?
saj eni so full čudni
kaka pa je manca v zivo? lušna?
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
V zmoti glede česa?
Men se tud zdi da ne bi bil s kakšno kuro.
Men se tud zdi da ne bi bil s kakšno kuro.
-
ja glede česa?
pol povej če si ze neki zacela
pol povej če si ze neki zacela
-
ja sam vseen pol naj pove o čem se gre.. ne da pa neki zacne pa pol ne dokonča...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
pinkyca... ti si pa tomijev fan, ne?... hehe (hec, da en bo pomote...)
za tist koncert za mtv adria sm bla prav užaljena k so jih dal v zagreb... škoda, ker bi blo bolš v slo, sam qrc, sej se mormo mal pošpanat tud v zg, kok mamo fajn bende.... hehe...
šalo na stran...
komi čakam sidarto nekje blizu...
mislim, da jih več čaka na kakšn njihov koncert spet... sam k so kr dragi... prireditelji pa tud sam atomik harmonik vidjo!!!
za tist koncert za mtv adria sm bla prav užaljena k so jih dal v zagreb... škoda, ker bi blo bolš v slo, sam qrc, sej se mormo mal pošpanat tud v zg, kok mamo fajn bende.... hehe...
šalo na stran...
komi čakam sidarto nekje blizu...
mislim, da jih več čaka na kakšn njihov koncert spet... sam k so kr dragi... prireditelji pa tud sam atomik harmonik vidjo!!!
-
Pomoje koncerta pred novembrom, decembrom ne bo. Da grejo pa v Zagreb nastopat je pa nejbrž del njihove promocije v tujini, čeprov bi blo boljš da bi bli v LJ.
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Meni so bli kar ok, mam vse njihove albume, poslusam se tu pa tam.
Samo obnasajo se mi grdo. Sem bla na enem koncertu, kjer je bilo vec skupi n in so delali tonske probe. Njihova je trajala tako dolgo, da se je celi koncert zamaknil za 3 ure, itak pa so ze zamujali 2h. In potem so te male punce, ki so morale it domov do 10h ful jokale zunaj, ker niso mogle na koncert njohov, tak so se mi smilile, skoraj sem tisto kacico prinesla iz vrtca, naj se vsaka prime, pa se prej mame poklicat, da so z mano in da jim ne bo nic .
Sem pa potem skakala ful na koncertu z tistimi malimi, ki so lahko ostale zunaj dlje .
Samo obnasajo se mi grdo. Sem bla na enem koncertu, kjer je bilo vec skupi n in so delali tonske probe. Njihova je trajala tako dolgo, da se je celi koncert zamaknil za 3 ure, itak pa so ze zamujali 2h. In potem so te male punce, ki so morale it domov do 10h ful jokale zunaj, ker niso mogle na koncert njohov, tak so se mi smilile, skoraj sem tisto kacico prinesla iz vrtca, naj se vsaka prime, pa se prej mame poklicat, da so z mano in da jim ne bo nic .
Sem pa potem skakala ful na koncertu z tistimi malimi, ki so lahko ostale zunaj dlje .
Meow
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
***PINKYCA*** napisal/-a:ja sam vseen pol naj pove o čem se gre.. ne da pa neki zacne pa pol ne dokonča...
Ničesar ne bom razlagala, ker ne sodi v temo, pa tudi Manca si ne zasluži kakega blatenja tukaj na forumu. Povedala sem zgolj svoje mnenje, ki pa ga ne bom utemeljevala.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
No sej v končni fazi ti pol tud začet nebi bilo treba, razen če si hotla malo po ovinkih povedat da poznaš njo oz. njega.
Mene je pač zanimalo le to glede česa sem v zmoti. Samo razmerje med Tomijem in Manco me pa ne zanima ker je to njuna stvar.
Pa brez zamere. Bi bilo le fajn če drugič ne načenjaš nečesa kar pol ne misliš dokončati.
Mene je pač zanimalo le to glede česa sem v zmoti. Samo razmerje med Tomijem in Manco me pa ne zanima ker je to njuna stvar.
Pa brez zamere. Bi bilo le fajn če drugič ne načenjaš nečesa kar pol ne misliš dokončati.
-
orion lady napisal/-a:No sej v končni fazi ti pol tud začet nebi bilo treba, razen če si hotla malo po ovinkih povedat da poznaš njo oz. njega.
se strinjam!
pol raje tiho bodi, če ze pol nimaš namena povedat..
al pa sploh nc neves, pa neki brezveze fantaziras, ker nimas drugega dela!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ja, seveda... Misliš, da nihče nič ne ve, če mu niso všeč iste osebe, kot tebi?
S svojim postom sem hotela samo povedati svoje mnenje o njima (kar sem že 3x povedala), utemeljevala pa tega rajši ne bom, ker bi s tem užalila Manco, kar pa ni moj namen. Res da mi punca ni preveč všeč, vendar si kljub temu ne zasluži, da bi jo tukaj vlačila po zobeh. Sploh pa je njuno razmerje njuna stvar (kot je napisala orion lady).
Če te pa že zanima je bila 4 leta moja sošolka in mislim, da jo kar dobro poznam.
S svojim postom sem hotela samo povedati svoje mnenje o njima (kar sem že 3x povedala), utemeljevala pa tega rajši ne bom, ker bi s tem užalila Manco, kar pa ni moj namen. Res da mi punca ni preveč všeč, vendar si kljub temu ne zasluži, da bi jo tukaj vlačila po zobeh. Sploh pa je njuno razmerje njuna stvar (kot je napisala orion lady).
Če te pa že zanima je bila 4 leta moja sošolka in mislim, da jo kar dobro poznam.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
Torej si hotla povedat da smo v zmoti glede Mance. Hvala za pojasnilo.
-
Maychy napisal/-a:Ja, seveda... Misliš, da nihče nič ne ve, če mu niso všeč iste osebe, kot tebi?
ok, ni se treba razburjat! ze na zacetku bi tak povedala, pa se nebi zdej tle napadale. pa oprosti ce sn se ti kak zamerla
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uf, spet debata o punčkah od Tomija. Moje mnenje: nej se ma fajn, pa če je z eno kokico al pa s kako ful uredu pupo. Sej sam ve, kaj bi rd.
Drgač pa punce: koncert bo tut pr nas - Križanke 29.9.. Čez en mesec je, bote zdržale do takrat? klik
Aja, pa novo ploščo bojo začel delat.
Drgač pa punce: koncert bo tut pr nas - Križanke 29.9.. Čez en mesec je, bote zdržale do takrat? klik
Aja, pa novo ploščo bojo začel delat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov