SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
pupa007 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:Fouš sm vsem tistim,ki ste bile včeraj na gradu
jzzzz biiii tut šlaaaa
se podpišem pod tale post...
Bejbe, saj bo še dost koncertov pa boste šle. Nč jokat zj
A ktera ve kdaj je v kkrižankah koncert
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hehe np
sej če kera rabi, mam slikc za ceu cd...tle sm jih sam ene par nalimala!
tko da pište na zs pa se lohk zmenmo da vam jih jst dam na cd pa se nekje dobimo! sam ne tle tega pisat da naumo ot delale
sej če kera rabi, mam slikc za ceu cd...tle sm jih sam ene par nalimala!
tko da pište na zs pa se lohk zmenmo da vam jih jst dam na cd pa se nekje dobimo! sam ne tle tega pisat da naumo ot delale
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
aja a to sm povedala da sm se slikala z boštjanom pa primožom
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
zdej jih majooo..lih nevem kerga septembra bodo na jesenicah..wauuu..komi čakam
ei sam..ena malenkost..s kolegico sva šle mal po bohinjskem kempu..(danica) in gledava mal folk tm..k kampira..umes najdeva 5 črnih avtomobilov s čist podobno registracijo, zadej pisal sidarta.. in ja, pogledava mal za prikolco in vidva, da so res kampiral v bohinju!! ravn pr večerji sva jih motle k sva zjale ko dve nore..tomija nisva vidle, ostali so pa bli..waaau an..
ei sam..ena malenkost..s kolegico sva šle mal po bohinjskem kempu..(danica) in gledava mal folk tm..k kampira..umes najdeva 5 črnih avtomobilov s čist podobno registracijo, zadej pisal sidarta.. in ja, pogledava mal za prikolco in vidva, da so res kampiral v bohinju!! ravn pr večerji sva jih motle k sva zjale ko dve nore..tomija nisva vidle, ostali so pa bli..waaau an..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
bolhica napisal/-a:zdej jih majooo..lih nevem kerga septembra bodo na jesenicah..wauuu..komi čakam
kaaaj..joooj..hehe....da bi kdaj v našem kraju se kaj podobnega zgodilo....hehe....živim pač v premajhnem kraju...kjer siddi pridejo sam na kak koncert..hehe..če še....
upam da bodo letos tudi meli tu pri nas..drugače pa mi ostane sam še Mb....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
eden od siddhartinih fanov je naredil neuradni videspot za komad Homo Carnula, scene so pa iz ameriške serije Dark Angel
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Moram rečt, da mi je všeč tale spot. Tako lepo se ujema z glasbo.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Sej ga še nobeden ni,ker se še ne vrti.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov