SIDDHARTA

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 01. Sep. 2006 8:54

Fouš sm vsem tistim,ki ste bile včeraj na gradu :cry:

jzzzz biiii tut šlaaaa :?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 01. Sep. 2006 9:13

folk včeri je blo ZAKOOOOOOOOON... enostavno MORTE na njihov koncert... jst sm uživala 100 na uro :gut: :D
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 01. Sep. 2006 11:27

:cry: :motz:
Torej. Kupim njihov cd. Se totalno zaljubim vanj. V avtu spakam ven vse ostale mp3-je, ker poslušam sam še Tomija. :hearts:
Potem pa me tkole izdajo. Koncert v moji okolici dajo takrat k sm js na dopustu.

Že dobr.

Minus točke. :x
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 01. Sep. 2006 15:38

easy girl, breath! :D
sej to je sam za ta mesec... turneja Petrolea traja do konca leta, tko da bo zihr še kje bliz tvojega kraja oz. v tvojem kraju ;)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 01. Sep. 2006 15:47

jst sm bla tud tm učeri..in morm rečt da je blo ZAKOOON!!! komi čakam nasledn koncert..še na najmanj 3 grem zdej :P res je blo hudo učer...trajal je mal več kot urco pa pol...ampak sm res uživala :gut:
no za tiste k niste bli, evo vam ene par slikc iz koncerta :wink:
(p.s.: ratal mi je prešvercat digitalca :D )

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 01. Sep. 2006 17:18

jeeeeeej slikce... jst sm mela samo svoj mobi, ki pa na žalost nima zooma, tko da so ratale te tri packe :?

Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 01. Sep. 2006 18:11

jooooooooooooj vsem ko ste lahko šli sem taaaaak fauuuš :oops: ...hehe...sej ne...vam privoščim....samo jaz bi taaaak bla včere taaam...
komaj čakam na koncerte...ki bodo kaj v bližini mene...jaaaaaaaa..grem na najmanj 2....I lovEE theeM :P
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Sep. 2006 18:52

joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla :roll: ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 01. Sep. 2006 19:56

punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla :roll: ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.

Isto jst - tale post je tak, kt da bi ga sama napisala :wink: . Še včeri sm misnla, da grem na koncert, potem sm pa zvedla, da frendica, s katero sm bla zmenena, ne more it in pol tut sama nism šla. Mal mi je sicer žal, ker ne dobiš kr vsak dan zaston karto za njihov koncert ... ampak je pa tut res, da nism več tako nora nanje kot sem včasih bla. Še vedno pa ostajajo najboljši bend v Sloveniji in jim drugi ne sežejo niti do kolen.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 01. Sep. 2006 20:02

ni jih čez siddharto....vsaj zame ne.... :cool:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Sep. 2006 20:08

~Tia~ napisal/-a:
punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla :roll: ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.

Isto jst - tale post je tak, kt da bi ga sama napisala :wink: . Še včeri sm misnla, da grem na koncert, potem sm pa zvedla, da frendica, s katero sm bla zmenena, ne more it in pol tut sama nism šla. Mal mi je sicer žal, ker ne dobiš kr vsak dan zaston karto za njihov koncert ... ampak je pa tut res, da nism več tako nora nanje kot sem včasih bla. Še vedno pa ostajajo najboljši bend v Sloveniji in jim drugi ne sežejo niti do kolen.

vsekakor so bend ki je največ dosegel, samo kvaliteta glasbe na zadnjem cdju je pa, kot sem že velikrat rekla pa še velikrat bom, na nuli. kapo dol pa prvima dvema cdjema - nord in id, pri teh komadih se pa res vidi da so delal glasbo zase, ne pa za javnost.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 01. Sep. 2006 22:24

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:ni jih čez siddharto....vsaj zame ne.... :cool:

hehe zame isto...carji so in carji bodo ostal!! svaka jim čast :gut: :respekt: :respekt: :flehan:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 02. Sep. 2006 11:14

punchka napisal/-a:vsekakor so bend ki je največ dosegel, samo kvaliteta glasbe na zadnjem cdju je pa, kot sem že velikrat rekla pa še velikrat bom, na nuli. kapo dol pa prvima dvema cdjema - nord in id, pri teh komadih se pa res vidi da so delal glasbo zase, ne pa za javnost.

Ja, z zadnjim albumom so tut mene nekoliko razočaral :( , pa ne da je slab (zdj sm se ga že navadla), ampak mi ni niti en komad tak, da bi res rekla wau. Vsi komadi so mi nekako povprečni ... (samo moje mnenje, da ne bo katera huda :wink: ). Kot si pa že sama napisala sta pa id in nord čisto nekaj drugega. Jst še zdj dobim kurjo polt, ko slišim na primer komad Le mavrica. In zaradi tega mi bodo ostali No. 1 bend v Sloveniji.
¤Nejcha¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2005
Kraj: Brežice

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Nejcha¤ » 02. Sep. 2006 14:49

No jst sm bla tut na koncertu, in blo je feeenomenaaalnooooo! :D Jst sm uživala čiiiiist čiiist, ful noro v glavnem!
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 02. Sep. 2006 14:59

Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov