SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Bobnar je Boštjan,brat od Tomija.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jemina napisal/-a:Ja hudga brata ma Tomi ja, sj vse ostane v družini
heh....ja vse ostane v družini ...drugače sta pa res oba full dobra tipa
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Sugar_baby napisal/-a:evo tole je od tomija bejba...uf kok mi je grda
http://www3.shrani.si/o.php?izidpetr747173.jpg
pa sej ni tolk GRDA... je povprečna... men res ni grda.. možno tudi, da je na sliki bolj čudna...
My dreams are my reality...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Sugar_baby napisal/-a:evo tole je od tomija bejba...uf kok mi je grda
http://www3.shrani.si/o.php?izidpetr747173.jpg
Men je tomi tak debil, tko da se ne čudim taki bejbi
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
men je na tej sliki k sm jo objavla obupna
tud takrat k sm bla u media parku je bla ona tud tam. Oblečena je bla uredu...sam obnašanje je pa polom. Tko celo noč so vrtel metal pa rock, ona je pa plesala k da bi bla na r&b partyju in to celo noč..edina je tm skakala po plesišču pa scene delala pa ga kao neki šejkala pa take
jst lohk rečem da mi je polepšala noč ker sm se ji lohk skos smejala
drgač pa res ne vem kaj tomi vid na njej..pa zdej s tem ne mislm da joj zakaj ni z mano pa take! ok sej ne rečem mi je ful luškan ampak jst sm njihova fenica zaradi njihove muske ( svaka jim čast ) tko da mislm da bi si tomi lahko najdu eno veliiiik bolšo...ker manca je grozna ( pa to je moje mnenje...plis ne se zdej spravt name s posti like ona pa res ni grozna kaj pa govoriš ipd )
tud takrat k sm bla u media parku je bla ona tud tam. Oblečena je bla uredu...sam obnašanje je pa polom. Tko celo noč so vrtel metal pa rock, ona je pa plesala k da bi bla na r&b partyju in to celo noč..edina je tm skakala po plesišču pa scene delala pa ga kao neki šejkala pa take
jst lohk rečem da mi je polepšala noč ker sm se ji lohk skos smejala
drgač pa res ne vem kaj tomi vid na njej..pa zdej s tem ne mislm da joj zakaj ni z mano pa take! ok sej ne rečem mi je ful luškan ampak jst sm njihova fenica zaradi njihove muske ( svaka jim čast ) tko da mislm da bi si tomi lahko najdu eno veliiiik bolšo...ker manca je grozna ( pa to je moje mnenje...plis ne se zdej spravt name s posti like ona pa res ni grozna kaj pa govoriš ipd )
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mogoče je pa tomi zato z njo, da se ma komu za smejat
Ej vsak ma svoje mnenje, tko da... Men na nobeni sliki do zdej ni bla všeč in tud ko sem jo v živo slučajn vidla, mi ni bla
Ej vsak ma svoje mnenje, tko da... Men na nobeni sliki do zdej ni bla všeč in tud ko sem jo v živo slučajn vidla, mi ni bla
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
jao punce... pa kaj je tok pomembno kdo s kom hodi in kakšna je ta oseba? zarad mene so lahko vse punce od članov k čarovnice... mene je sam važn da delajo dobro musko in to je najbolj pomembno
sej a mislte, da si kaki ljudje k vas z vašim tipom srečajo na cesti ne misljo kaj pa on/a dela z njim/njo?
sej a mislte, da si kaki ljudje k vas z vašim tipom srečajo na cesti ne misljo kaj pa on/a dela z njim/njo?
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
jao punce... pa kaj je tok pomembno kdo s kom hodi in kakšna je ta oseba? zarad mene so lahko vse punce od članov k čarovnice... men je sam važn da delajo dobro musko in to je najbolj pomembno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov