SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
men majo pa vedno boljša besedila....
nevem..kak za koga...ampak meni so res ql...
nevem..kak za koga...ampak meni so res ql...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Nov cd bo nejbrž prišel ven pred poletjem to se pravi čez cca. 1 mesec.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hmmm... To bi blo fino, če bi blo res. Sam sej poletje je že konc junija če tko pogledaš, oni morjo pa še masterng dat čez. Kokr jim pač piše na sajtu. Ma, ko bo, bo najbrž spet dobr
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Ja narest morajo še mixe in pa mastering ( to ni isto ),kar pa kolikor jaz vem ne traja en mesec.No vsaj singel bo sigurno pred poletjem zuni glede nato da se pripravljajo na snemanje videospota in pa da 7.7. nastopajo EXIT festival 06.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
- tea_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2005
Izid novega albuma PETROLEA: 4.6.2006 vir: www.siddharta.net
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ooooooooo komaj čakam...ress..zaj sem pa tak happpy!!!!!
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
No, to pa zdej res že zlo ofišl zgleda.
copy/paste z založbe www.menart.si
Nov singel in spot
19. maj 2006
V sredo se je na Jesenicah zaključilo dvodnevno snemanje Siddhartinega novega videospota za prvi singel z albuma 'Petrolea'.
Produkcijska ekipa Testtube (režija: Luka Lorenci, kamera: Janez Štucin), s katero je Siddharto že uspešno sodelovala, je tokrat za snemalno lokacijo uporabila enega izmed obratov podjeta Acroni, ki je poskrbel za zanimivo in razgibano ozadje za spot.
Novi singel in spot se je skupina odločila predstaviti ob izidu svojega albuma v nedeljo, 4.6.2006, tako bodo vse radijske postaje pesem 'Plastika' prejele ob polnoči, ko bo na spletni strani www.siddharta.net premierno predstavljen tudi prej omenjeni videospot.
Vsekakor gre za svojevrsten in edinstven način promocije novega projekta skupine Siddharta, ki je v preteklosti že večkrat dokazala, da neprestano išče nove izive in načine za presenečanje in navduševanje svoje zveste publike.
Srčno upam, da se bodo datuma res držal in se ne bo ponovila zgodba iz leta 2003, ko so vsaj ene petkrat prestavl datum izida .
copy/paste z založbe www.menart.si
Nov singel in spot
19. maj 2006
V sredo se je na Jesenicah zaključilo dvodnevno snemanje Siddhartinega novega videospota za prvi singel z albuma 'Petrolea'.
Produkcijska ekipa Testtube (režija: Luka Lorenci, kamera: Janez Štucin), s katero je Siddharto že uspešno sodelovala, je tokrat za snemalno lokacijo uporabila enega izmed obratov podjeta Acroni, ki je poskrbel za zanimivo in razgibano ozadje za spot.
Novi singel in spot se je skupina odločila predstaviti ob izidu svojega albuma v nedeljo, 4.6.2006, tako bodo vse radijske postaje pesem 'Plastika' prejele ob polnoči, ko bo na spletni strani www.siddharta.net premierno predstavljen tudi prej omenjeni videospot.
Vsekakor gre za svojevrsten in edinstven način promocije novega projekta skupine Siddharta, ki je v preteklosti že večkrat dokazala, da neprestano išče nove izive in načine za presenečanje in navduševanje svoje zveste publike.
Srčno upam, da se bodo datuma res držal in se ne bo ponovila zgodba iz leta 2003, ko so vsaj ene petkrat prestavl datum izida .
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Grr sem jezna. smo šli zadno vMediapark, smo že skor not pršli ... so nas že spustili, sam se je pol tadrug varnostnik zmislu, da ne bodo več spuščali. Jao... No sej, če bi prej prišli, bi pa tko al tko not pršli. Cd-ja še nimam, sam sem sam mal odlomke poslušala, pa kr kul zgleda. Še posebi ene par komadou.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov