SIDDHARTA

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 14. Jan. 2006 20:28

Meni ma Siddharta recimo 2 al pa 3 dobre komade, načeloma mi pa sploh ne pašejo. Če se vrnem k večni primerjavi z BFM, so mi slednji bolj všeč oz. so mi glasbeno bolj všeč. Če morem primerjat Skočirja in Tomija [govorim o izgledu, ker ostalega ne poznam], je Skočir v bistveni prednosti. In če pokoentiram še samo Siddharto. Ta njihov prodor v tujino, vse lepo in prav in upam, da jim bo uspelo. Ampak si v Beograd [al je blo to Sarajevo?] peljat 50 folka, da jih bo pol pod odrom vse skup že 60 je malo smešno. Ampak ok... Verjetno bomo še kaj hujšega doživeli. Meni žal niso všeč.
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 14. Jan. 2006 21:31

To pa prvič slišim da so si peljali folk s sabo na koncert.Očitno spet ena čudna zgodba. :roll:
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 14. Jan. 2006 21:36

ma ja čist možno... v eni reviji je bla reportaža kao... pa celo ni bla nova al pa kaj takega.. ammm newem kak se reče ampak nor je tv spored.. tam je blo ziher. sem enkrat pri babici vidla lol :D
tea_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tea_ » 15. Jan. 2006 8:27

.:fiona:. napisal/-a:ma ja čist možno... v eni reviji je bla reportaža kao... pa celo ni bla nova al pa kaj takega.. ammm newem kak se reče ampak nor je tv spored.. tam je blo ziher. sem enkrat pri babici vidla lol :D

A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 15. Jan. 2006 11:43

tea_ napisal/-a: A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.

hmm mislim, da ne verjamem stvari, ki se mi zdijo bolj al manj nemogoče. pri siddharti se mi je zdelo to dokaj možno. če pa ni blo tak, pa ups - moja napaka. :)
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 15. Jan. 2006 17:43

.:fiona:. napisal/-a:
tea_ napisal/-a: A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.

hmm mislim, da ne verjamem stvari, ki se mi zdijo bolj al manj nemogoče. pri siddharti se mi je zdelo to dokaj možno. če pa ni blo tak, pa ups - moja napaka. :)

Zakaj že bi bilo to pri Siddharti mogoče.Mislim da njim pa res ni treba tega počet, a se ti ne zdi. :roll:
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 15. Jan. 2006 19:44

.:fiona:. napisal/-a:In če pokoentiram še samo Siddharto. Ta njihov prodor v tujino, vse lepo in prav in upam, da jim bo uspelo. Ampak si v Beograd [al je blo to Sarajevo?] peljat 50 folka, da jih bo pol pod odrom vse skup že 60 je malo smešno. Ampak ok... Verjetno bomo še kaj hujšega doživeli. Meni žal niso všeč.

Hujšga nesmisla kot so večni pogovori o različnih glasbenih okusih itak skor ni in to že zdej ja...

Pa dva namiga:

1. glede Siddharte ti lahko garantiram, da oni definitivno ne vlačijo s seboj 50 folka :P ampak se tist folk, ki hoče it z njimi na špil, sam zorganizira. Ker Siddharta je že velk bend in ma verjetno tud nek pripadajoči fen klub, kjer to poteka, tko kot pri večini mainstream bendov. Pa mislm da majo prepametnega meneđerja, da bi sploh dovolu, da se razve karkol tazga kot je "met 50 folka s sabo na špil" - tud če bi blo res (pa itak ni) :cool:

2. na tem svetu med drugim obstajajo tako nesposobni novinarji, kakor tudi bleferski ali pa zgolj primitivni, zlonamerni viri informacij, ki po možnosti s tem (širjenjem govoric) še služijo svoj dnar. Tako da, please, vsega ni treba verjet (kokr je blo tud že omenjeno v tej temi in prav na to temo). :wink:
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 16. Jan. 2006 19:07

sej sem napisala - moja napaka, če to ni res... samo prebrala sem that's it :D
kar se pa njih tiče mi še vedno niso všeč, šment pač :) tistim ki pa so, pa fajn za njih :) me sploh en moti
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 20. Jan. 2006 17:19

daj kwa če bi se mal nehal kregat pa raj povejte, ket bi se jih dal spet kj vidt pa kdaj???
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BuCHa » 21. Jan. 2006 13:02

pomoje da bojo turat začel jesen, glede na to da izide nova plata spomlad
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 21. Jan. 2006 17:30

Men je Siddharta ful dobra! :tanz:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 21. Jan. 2006 18:11

Meni so njihove najboljše pesmi Samo edini, B-mashina, Klinik ter priredba Od višine se zvrti :) Pa Platina je tud lepa :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 21. Jan. 2006 20:53

itaq da so legende! komaj čakam novo plato!
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 21. Jan. 2006 22:14

BuCHa napisal/-a:nova plata spomlad

verjetno bolj jeseni kot spomladi :wink:
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka