SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
Meni ma Siddharta recimo 2 al pa 3 dobre komade, načeloma mi pa sploh ne pašejo. Če se vrnem k večni primerjavi z BFM, so mi slednji bolj všeč oz. so mi glasbeno bolj všeč. Če morem primerjat Skočirja in Tomija [govorim o izgledu, ker ostalega ne poznam], je Skočir v bistveni prednosti. In če pokoentiram še samo Siddharto. Ta njihov prodor v tujino, vse lepo in prav in upam, da jim bo uspelo. Ampak si v Beograd [al je blo to Sarajevo?] peljat 50 folka, da jih bo pol pod odrom vse skup že 60 je malo smešno. Ampak ok... Verjetno bomo še kaj hujšega doživeli. Meni žal niso všeč.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
To pa prvič slišim da so si peljali folk s sabo na koncert.Očitno spet ena čudna zgodba.
- tea_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2005
.:fiona:. napisal/-a:ma ja čist možno... v eni reviji je bla reportaža kao... pa celo ni bla nova al pa kaj takega.. ammm newem kak se reče ampak nor je tv spored.. tam je blo ziher. sem enkrat pri babici vidla lol
A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
tea_ napisal/-a: A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.
hmm mislim, da ne verjamem stvari, ki se mi zdijo bolj al manj nemogoče. pri siddharti se mi je zdelo to dokaj možno. če pa ni blo tak, pa ups - moja napaka.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
.:fiona:. napisal/-a:tea_ napisal/-a: A ti vsemu verjameš kar prebereš. Jaz sem bla na tem koncertu in verjemi, da si niso pripeljal nobenga folka.
hmm mislim, da ne verjamem stvari, ki se mi zdijo bolj al manj nemogoče. pri siddharti se mi je zdelo to dokaj možno. če pa ni blo tak, pa ups - moja napaka.
Zakaj že bi bilo to pri Siddharti mogoče.Mislim da njim pa res ni treba tega počet, a se ti ne zdi.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
.:fiona:. napisal/-a:In če pokoentiram še samo Siddharto. Ta njihov prodor v tujino, vse lepo in prav in upam, da jim bo uspelo. Ampak si v Beograd [al je blo to Sarajevo?] peljat 50 folka, da jih bo pol pod odrom vse skup že 60 je malo smešno. Ampak ok... Verjetno bomo še kaj hujšega doživeli. Meni žal niso všeč.
Hujšga nesmisla kot so večni pogovori o različnih glasbenih okusih itak skor ni in to že zdej ja...
Pa dva namiga:
1. glede Siddharte ti lahko garantiram, da oni definitivno ne vlačijo s seboj 50 folka ampak se tist folk, ki hoče it z njimi na špil, sam zorganizira. Ker Siddharta je že velk bend in ma verjetno tud nek pripadajoči fen klub, kjer to poteka, tko kot pri večini mainstream bendov. Pa mislm da majo prepametnega meneđerja, da bi sploh dovolu, da se razve karkol tazga kot je "met 50 folka s sabo na špil" - tud če bi blo res (pa itak ni)
2. na tem svetu med drugim obstajajo tako nesposobni novinarji, kakor tudi bleferski ali pa zgolj primitivni, zlonamerni viri informacij, ki po možnosti s tem (širjenjem govoric) še služijo svoj dnar. Tako da, please, vsega ni treba verjet (kokr je blo tud že omenjeno v tej temi in prav na to temo).
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
daj kwa če bi se mal nehal kregat pa raj povejte, ket bi se jih dal spet kj vidt pa kdaj???
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
itaq da so legende! komaj čakam novo plato!
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov