SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pri t.h.or. je men najbl všeč začetk...k je mal bl močnejš....bl moj stajl muske....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, jz mam pa svoja obdobja Siddhov... Včasih sem jih ful več poslušala.. Pa mela obdobja, k mi je bil kak komad najljubši.. (neki cajta Na soncu, neki cajta Pot v X, neki cajta Naiven ples, neki cajta Zoo09, en moment sm mela skoz Apokalipso na repeat, pol Siddharto, neki cajta je biu Farmer, neki cajta B Mashina, neki cajta ... & Marslander, pa tko)...
Zdej več al manj če mi zapaše njih poslušat si dam ID notr, pa je to to..
Zdej več al manj če mi zapaše njih poslušat si dam ID notr, pa je to to..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tut men se zdi ID najbolši album...ker rh - mi ne sede tok...pri večini skupin se mi zdi, da je tko, da najpri nrdijo en ful waw album, pol pa zabluzijo...mislm kokr za koga...
sam če neki na hitrco zmučkaš skupi, ponavad ni ql rezultat...sam sj ravm enim je pa rh - ful nor album...
sam če neki na hitrco zmučkaš skupi, ponavad ni ql rezultat...sam sj ravm enim je pa rh - ful nor album...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Men se pa zdi Nord njihov najboljši album,je pa res da je Rh- res mojstrsko narejen.Tko da če bi bil naslednji kombinacija Norda in Rh- ja bi blo super.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Mislim da nov album izide okoli septembra 2006.Sicer upam da bo že prej.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
orion lady napisal/-a:Mislim da nov album izide okoli septembra 2006.Sicer upam da bo že prej.
Ma prej kukr so rekl da nej bi bil zihr ne bo.. Bo prej kasnej izšel kukr bi mogel kot pa prej.. Pr Rh- je kr mal se zavlekl se mi zdi? (al mam pa narobe v spominu)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
orion lady napisal/-a:Mislim da nov album izide okoli septembra 2006.Sicer upam da bo že prej.
ja rekli so da nekje v drugi polovici leta 2006.....pol pa bomo vidli,....jaz v glavnem komaj čakam....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
***PINKYCA*** napisal/-a:marca bo novi album zunaj!
upam da se tvoje napovedi uresničijo....heehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov