SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Tukaj lahko glasujete za Siddharto za MTV EMA 2005
http://ema.mtvadria.com/
http://ema.mtvadria.com/
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
*Ela* napisal/-a:ja to se je že daleč nazaj govorilo...***PINKYCA*** napisal/-a:nekaj sem slisala da bodo imeli koncert na štuku
se sam govori? al pa je kaj resnice v tem?
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
nebi vedla...če bi blo res bi pomojem že ful reklamo delali...mogoče pa bo kaj...samo dvomim...kr štuk***PINKYCA*** napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja to se je že daleč nazaj govorilo...***PINKYCA*** napisal/-a:nekaj sem slisala da bodo imeli koncert na štuku
se sam govori? al pa je kaj resnice v tem?

as if.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
sam lani so meli kar 2 koncerta na štuku!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
***PINKYCA*** napisal/-a:sam lani so meli kar 2 koncerta na štuku!
Ja, sam so meli turnejo po Sloveniji, pa so meli 2 koncerta v Lj, pa 2 v Mb.. Drugje pa po enega... Pa v Mb so ponavadi koncerti na Štuku, ne?

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
tisti koncert ko je bla turneja je bil v dvorani tabormiikena napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:sam lani so meli kar 2 koncerta na štuku!
Ja, sam so meli turnejo po Sloveniji, pa so meli 2 koncerta v Lj, pa 2 v Mb.. Drugje pa po enega... Pa v Mb so ponavadi koncerti na Štuku, ne?
as if.
-
miikena - Cosmofrik
Aja, pardon.. didn´t know..
Me scusi...

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
***PINKYCA*** in ostali feni sidarte. A majo oni kje kašno galerijo iz snemanja spota ring. Če so kle kakršnekol slike jih prosm objavte ... pretty pleaseeee
Pa ne bi Tomija mela, js bi Saro k je not, tko da loh sam une delčke, kjer je ona
Tnx.

Pa ne bi Tomija mela, js bi Saro k je not, tko da loh sam une delčke, kjer je ona

-
miikena - Cosmofrik
nogica napisal/-a:***PINKYCA*** in ostali feni sidarte. A majo oni kje kašno galerijo iz snemanja spota ring. Če so kle kakršnekol slike jih prosm objavte ... pretty pleaseeee![]()
![]()
Pa ne bi Tomija mela, js bi Saro k je not, tko da loh sam une delčke, kjer je onaTnx.
Poglej na njihovi strani galerijo slik - se mi zdi, da je blo neki s tega snemanja..

Eee, sm šla poiskat, evo ti.. Sam je Sara bl mal na fotkah (valda slikal več al manj sam Tomija

Zadnjič spremenil miikena, dne 09. Okt. 2005 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
siddharta--jejjjjjjjjjjjjjjj skoz še samo njihove pesmi nabijam....res jim ni para...so the best.....no vsaj meni.........
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov