SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 763 prispevkov
• Stran 49 od 51
•
Prejšnja
1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51
Naslednja
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem jih tudi že "prebolela".
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
men pa tale ta nou komad ni kei preveč useč nwm zakai ampk preprost mi ne more ratat --> drgač kar se pa siddharte tiče pa svaka jim čast zakon so . eni bolših
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
creative PERSON** napisal/-a:men pa tale ta nou komad ni kei preveč useč nwm zakai ampk preprost mi ne more ratat --> drgač kar se pa siddharte tiče pa svaka jim čast zakon so . eni bolših
No jaz bi pa rekla,da kar se Siddharte tiče,da so bli zakon,zdaj pa mi več nikakor ne potegnejo...kot sm že rekla do Rh minus so bli dobri pol pa so vse skup zajebali.
no da me kdo ne razume kot napad al žaljenje...stvar okusa posameznika.
Ful me zažgejo stari komadi kot so Pot v x,Neon,Od višine se zvrti,Rave,Naiven ples....v bistvu vsi stari mi poženejo kri po žilah...Klinik,Orion lady...Kelt vek...pa da tu mač ne bljuzim,ker ste dojele bistvo.
aj...uživejete v novi Siddharti,jaz pa bom v novi...
pa tist Primož iz benda je care...sm z njim nekajkrat pila .
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
se strinjam z merisimo, da so stari komadi boljši.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm zgleda cist pod nivojem (vsaj tko se je enkrt tomi izrazu na podelitvi viktorjev) ker ne stekam besedil sploh - premau zadeta al pa premau pjana al kaj
niso mi usec (samo zato ker je bajni tomi m. TAKO ZELO samovsecen da glava zacne bolet takoj, sploh ga ne morm gledat, kaj sele poslusat), z izjemo enih 2 max 3 pesmi!
niso mi usec (samo zato ker je bajni tomi m. TAKO ZELO samovsecen da glava zacne bolet takoj, sploh ga ne morm gledat, kaj sele poslusat), z izjemo enih 2 max 3 pesmi!
Zivljenje je piskotek!
- dilemma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Se vid, da ne spremljaš kej velik Siddharte, ker če bi vidla samo par filmčkov, ki so shranjeni na Sagi, bi kaj hitro ugotovila, da je Tomi največja faca
O samovšečnosti pa ponavad govorijo tisti, ki jim gre Siddharta na živce zato, ker si upajo in ker so uspeli
O samovšečnosti pa ponavad govorijo tisti, ki jim gre Siddharta na živce zato, ker si upajo in ker so uspeli
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Meni je Napalm 3 všeč, še posebej remix verzija. Na koncert pa v Mb in v Veliko Polano. Can't wait!
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men sta Id pa Nord dbest cedeja, sploh Id. Rh- je še pogojno ok, tega novga pa nisem niti enkrat preposlušala, ker mi to, kar se je dal slišat na radiu, ni všeč.
Kar se tiče pa samovšečnosti pa ne vem, men je dost vseen, kako se zdej obnašajo, ker itak nism nikol bla in tut zdej nism nč v stiku z njimi (to, da ker kdaj na istm placu žura/pijačka, itak ne šteje ) .. Jih pa en kolega pozna pa prau, da so še zmer kul, tko k učas, tko da če sodim po tem, se verjetn še zmer normaln obnašajo.
Kar se tiče pa samovšečnosti pa ne vem, men je dost vseen, kako se zdej obnašajo, ker itak nism nikol bla in tut zdej nism nč v stiku z njimi (to, da ker kdaj na istm placu žura/pijačka, itak ne šteje ) .. Jih pa en kolega pozna pa prau, da so še zmer kul, tko k učas, tko da če sodim po tem, se verjetn še zmer normaln obnašajo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Prvi neprebran prispevek • 763 prispevkov
• Stran 49 od 51
•
Prejšnja
1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov