SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mislem, da je za letos kar konce koncertov, ker, če se ne motim, snemajo plato.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ne bla sta napovedana ene dva koncerta za september vendar so jih odpovedal.
za letos so rekl da koncertov naj ne bi blo več, ker se pripravljajo na novo ploščo. Jeeeej can't wait
za letos so rekl da koncertov naj ne bi blo več, ker se pripravljajo na novo ploščo. Jeeeej can't wait
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst nism bla še nikol zadeta na njihovih koncertih al pa k njihovo musko poslušam, pa štekam vsa besedila pa vse komade znam na pamet
tko da jst tud komi čakam nou cd...pa pol turnejo
že to da zdej nau nobenih koncertov je katastrofa
tko da jst tud komi čakam nou cd...pa pol turnejo
že to da zdej nau nobenih koncertov je katastrofa
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni pa niso več tako všeč, kot so mi bili včasih. tudi nad zadnjo ploščo sem razočarana. stvar okusa.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
js sm bla včasih čist obsedena z njimi, bla sem na ene šestih koncertih, na maratonu sm par ur prej stala zuni in čakala, da se odprlo, da sem bla potem res čiiist spredi.
afkors sem se tut slikala z vsemi, pa doma mam dve playliste pa še polno stvari za spomin iz njihovih koncertov (mi smo se vedno skor stepli potem na konc za vse to ), pa na enmu koncertu mi je primož vrgu svojo vodo ker sm bla v prvi vrsti in sm mu kričala da bom umrla tko sem žejna, tko da to mam tut še vedno spravljeno...
res sm bla čist nora, zdej sm se pa mal umirila, še vedno so mi supr, rada jih poslušam, ampak tko obsedena pa več nisem
afkors sem se tut slikala z vsemi, pa doma mam dve playliste pa še polno stvari za spomin iz njihovih koncertov (mi smo se vedno skor stepli potem na konc za vse to ), pa na enmu koncertu mi je primož vrgu svojo vodo ker sm bla v prvi vrsti in sm mu kričala da bom umrla tko sem žejna, tko da to mam tut še vedno spravljeno...
res sm bla čist nora, zdej sm se pa mal umirila, še vedno so mi supr, rada jih poslušam, ampak tko obsedena pa več nisem
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
LoveLy* napisal/-a:Mju napisal/-a:
stavek pod katerega se podpišem
pa še jst
Mju napisal/-a:pa na enmu koncertu mi je primož vrgu svojo vodo ker sm bla v prvi vrsti in sm mu kričala da bom umrla tko sem žejna, tko da to mam tut še vedno spravljeno...
hehe .. meni je pa na enem koncertu (mojem prvem - mislim da niti še 14 nism bla stara) tomi vrgu vodo .. flaško so mi sicer čez par sekund eni za mano vzeli iz rok ampak pokrovček sm mela pe še doooolgo spravljen
drugače mam pa tudi ful njihovih podpisov - na listku iz turneje rh-, pol na listku in na cd-ju petrolea in na plakatu in dvd-ju od maratona
drugače sm pa tudi članke fuulll zbirala takrat ko je bil rh- in še od prej jih mam ful .. vse v enem zvezku nalepljene ... zdej mi je pa žal da sm jih pol nehala zbirat .. ker mi tisti zvezek tako dobro zgleda (tako da če ma kera kej člankov od takrat naprej ko je izšla petrolea (ko vem da jih je blo itak povsod full ) in jih ne rabi - se priporočam sej ne da bi bla še zmiraj tako obsedena, samo tako lepo mi je met njihove članke zbrane skupaj)
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov