SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kok si pripomogla s tem odgovorom ej.. pejd cmerat v omaro, kr je (whoever)Cene zapustu siddharto. Pač pozna band, so ji všeč kake pesmi a se ni učila biografije in ostalga sranja, kot si se ti. In normalno se odgovori, ne pa začenja nove debilizme.
in btw cukr, Cene je un pleško s špegli.
in btw cukr, Cene je un pleško s špegli.
It was forever..but it didnt last long..
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Aha, hvala, glasbilo me je zanimalo
Po videzu pa vem, za koga gre, ja..
Sprašujem pa ravno zato, ker nisem vedela.. Če bi vedela vse o njih, pač ne bi spraševala
Se opravičujem, ker nisem absolutna poznavalka celotne zgodovine & zasedbe.. Upam, da si mi ni potem treba ušes zamašit, ko slišim kakšno njihovo skladbo na radiu
Po videzu pa vem, za koga gre, ja..
Sprašujem pa ravno zato, ker nisem vedela.. Če bi vedela vse o njih, pač ne bi spraševala
Se opravičujem, ker nisem absolutna poznavalka celotne zgodovine & zasedbe.. Upam, da si mi ni potem treba ušes zamašit, ko slišim kakšno njihovo skladbo na radiu
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla tud čist šokirana
matr si sploh ne morm predstavlat da jih bo pa zdej samo 5!
Me zanima če zdej na tele turneji bo še z njimi igral?!
amm a drgač ste že slišal un komad k ga pojejo Tomi pa Puppetz - Naj vidijo....men je prou hud komad!!
matr si sploh ne morm predstavlat da jih bo pa zdej samo 5!
Me zanima če zdej na tele turneji bo še z njimi igral?!
amm a drgač ste že slišal un komad k ga pojejo Tomi pa Puppetz - Naj vidijo....men je prou hud komad!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
oh ja, glavno da ni šou tomi kr pol siddharta več ne bi bla sidharta vsaj zame ne
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Cene bo definitivno manjkal, ker veliko komadov ima saxofon notri ( B Mashina, Samo edini,.... ) sej se da te komade odigrat brez saxofona al pa pač sample dat dotri ko je Sax na vrsti samo to ni to. Kljub temu da je bil bolj kot ne neopazen pa mislim da bo manjkal Je pa res da 90% smrklovja itak ne opzi na odru nič drugega kot Tomija in se med koncerti ves čas dere Tomi, Tomi
Kar se pa odhoda Tomija tiče, ni tomija ni Siddharte.Ko bo on 1x nehal tudi Sidhhov ne bo več.
Kar se pa odhoda Tomija tiče, ni tomija ni Siddharte.Ko bo on 1x nehal tudi Sidhhov ne bo več.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov