SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
27.12.2006 ob 20.uri na Prešernovem trgu, ni vstopnine
drugače pa še
22.12.2006 Nova Gorica, Zimska plaža ob 20.uri
drugače pa še
22.12.2006 Nova Gorica, Zimska plaža ob 20.uri
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
jemina napisal/-a:27.12.2006 ob 20.uri na Prešernovem trgu, ni vstopnine
to je pa čudež
Ni čudež.Glede na to da nastopajo v okviru dogajanja okoli novega leta v LJ in ne v okviru Petrolea tour je skoraj logično plus to da še nikoli koncerti ki so se zgodili na Prešernovem tgu niso bili za plačat.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ok k je glih tekla tema o tem kok je tomi high ipd lohk še jst povem svojo izkušnjo....pa prosm ne me takoj napadt da kok nimam prou pa take, ker to je samo moja izkušnja...mogoče je mela pa kera drugačno
no jst delam u meku že neki časa in učasih sta tm..tko že skor 10let nazaj delala tud tomi pa boštjan in si s tem služla svoje prve dinarčke. no in tko tud zdej ko delam tm mam skor usak dan na drajvu tomija al pa primoža. in valda ker sm njihova ful velka fenica, oba čist vedno fuul pozdravm kokr da smo velki kolegi a se drgač sploh ne poznamo oz onadva nimata pojma kdo sm jst a jst čist vedno: živjooooo tomiiiii! pa me pozdrav nazaj, me praša kako sm, tko mal pričava, mu dam hrano vn, rečm nej uživa pa da se še vidmo. in on mene čist lepo nazaj pozdrav pa gre! isto primož pa tud boštjana sm že stregla. in čiiist noben od njih ni prou nč high!! ker bi me kvečjemu lahk sam mal čudn gledal glede na to da me ne poznajo, jst se pa pogovarjam z njimi k da se poznamo že od majhnega tko da jst mam z njimi same pozitivne izkušnje pa tud slikala sm se že z njimi in imam slikce varno spravljene
no jst delam u meku že neki časa in učasih sta tm..tko že skor 10let nazaj delala tud tomi pa boštjan in si s tem služla svoje prve dinarčke. no in tko tud zdej ko delam tm mam skor usak dan na drajvu tomija al pa primoža. in valda ker sm njihova ful velka fenica, oba čist vedno fuul pozdravm kokr da smo velki kolegi a se drgač sploh ne poznamo oz onadva nimata pojma kdo sm jst a jst čist vedno: živjooooo tomiiiii! pa me pozdrav nazaj, me praša kako sm, tko mal pričava, mu dam hrano vn, rečm nej uživa pa da se še vidmo. in on mene čist lepo nazaj pozdrav pa gre! isto primož pa tud boštjana sm že stregla. in čiiist noben od njih ni prou nč high!! ker bi me kvečjemu lahk sam mal čudn gledal glede na to da me ne poznajo, jst se pa pogovarjam z njimi k da se poznamo že od majhnega tko da jst mam z njimi same pozitivne izkušnje pa tud slikala sm se že z njimi in imam slikce varno spravljene
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
catty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
sascha80 napisal/-a:orion lady napisal/-a: 27.12.2006 ob 20.uri na Prešernovem trgu, ni vstopnine ...
22.12.2006 Nova Gorica, Zimska plaža ob 20.uricatharine napisal/-a:Juhuhuuuuuuuuuuu kumi čakam 27ga!!!
hehe... jst pa petk 22.12!
jst tud upam, da se prkažem tam okrog 9h na zimski plaži, mogoče bo še sneg
- Kr neki Bla bLa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
oj jao jao ženske glupe tupe kako se vam ljubi o teh stvareh sploh razglablat in kregat kako se kdo nosi, pa prosim vas no kolk ste stare 15 let ak kako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov