SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Torej. Kupim njihov cd. Se totalno zaljubim vanj. V avtu spakam ven vse ostale mp3-je, ker poslušam sam še Tomija.
Potem pa me tkole izdajo. Koncert v moji okolici dajo takrat k sm js na dopustu.
Že dobr.
Minus točke.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst sm bla tud tm učeri..in morm rečt da je blo ZAKOOON!!! komi čakam nasledn koncert..še na najmanj 3 grem zdej res je blo hudo učer...trajal je mal več kot urco pa pol...ampak sm res uživala
no za tiste k niste bli, evo vam ene par slikc iz koncerta
(p.s.: ratal mi je prešvercat digitalca )
no za tiste k niste bli, evo vam ene par slikc iz koncerta
(p.s.: ratal mi je prešvercat digitalca )
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jooooooooooooj vsem ko ste lahko šli sem taaaaak fauuuš ...hehe...sej ne...vam privoščim....samo jaz bi taaaak bla včere taaam...
komaj čakam na koncerte...ki bodo kaj v bližini mene...jaaaaaaaa..grem na najmanj 2....I lovEE theeM
komaj čakam na koncerte...ki bodo kaj v bližini mene...jaaaaaaaa..grem na najmanj 2....I lovEE theeM
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
to infinity and beyond!
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
Isto jst - tale post je tak, kt da bi ga sama napisala . Še včeri sm misnla, da grem na koncert, potem sm pa zvedla, da frendica, s katero sm bla zmenena, ne more it in pol tut sama nism šla. Mal mi je sicer žal, ker ne dobiš kr vsak dan zaston karto za njihov koncert ... ampak je pa tut res, da nism več tako nora nanje kot sem včasih bla. Še vedno pa ostajajo najboljši bend v Sloveniji in jim drugi ne sežejo niti do kolen.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ni jih čez siddharto....vsaj zame ne....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
~Tia~ napisal/-a:punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šla ker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
Isto jst - tale post je tak, kt da bi ga sama napisala . Še včeri sm misnla, da grem na koncert, potem sm pa zvedla, da frendica, s katero sm bla zmenena, ne more it in pol tut sama nism šla. Mal mi je sicer žal, ker ne dobiš kr vsak dan zaston karto za njihov koncert ... ampak je pa tut res, da nism več tako nora nanje kot sem včasih bla. Še vedno pa ostajajo najboljši bend v Sloveniji in jim drugi ne sežejo niti do kolen.
vsekakor so bend ki je največ dosegel, samo kvaliteta glasbe na zadnjem cdju je pa, kot sem že velikrat rekla pa še velikrat bom, na nuli. kapo dol pa prvima dvema cdjema - nord in id, pri teh komadih se pa res vidi da so delal glasbo zase, ne pa za javnost.
to infinity and beyond!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:ni jih čez siddharto....vsaj zame ne....
hehe zame isto...carji so in carji bodo ostal!! svaka jim čast
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
punchka napisal/-a:vsekakor so bend ki je največ dosegel, samo kvaliteta glasbe na zadnjem cdju je pa, kot sem že velikrat rekla pa še velikrat bom, na nuli. kapo dol pa prvima dvema cdjema - nord in id, pri teh komadih se pa res vidi da so delal glasbo zase, ne pa za javnost.
Ja, z zadnjim albumom so tut mene nekoliko razočaral , pa ne da je slab (zdj sm se ga že navadla), ampak mi ni niti en komad tak, da bi res rekla wau. Vsi komadi so mi nekako povprečni ... (samo moje mnenje, da ne bo katera huda ). Kot si pa že sama napisala sta pa id in nord čisto nekaj drugega. Jst še zdj dobim kurjo polt, ko slišim na primer komad Le mavrica. In zaradi tega mi bodo ostali No. 1 bend v Sloveniji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov