SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Ko berem vse te kritike se mi najbolj zanimivo zdi da jih veliko omenja da je plata reciklaža prejšnjih ampak preden je bil CD narejen je blo pa dostikrat slišano kako bi bilo fajn da bi se vrnili h koreninam ( torj ID in Nord ). Tko da sem dobila občutek da vsi ti k to govorijo sploh ne vejo kaj bi hoteli oz. je najbolj važno da se spet pljuva po nčem kar je kvalitetno in vsaj malo odstopa od ostalega crapa na slovenski glasbeni sceni.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
orion lady napisal/-a:Ko berem vse te kritike se mi najbolj zanimivo zdi da jih veliko omenja da je plata reciklaža prejšnjih ampak preden je bil CD narejen je blo pa dostikrat slišano kako bi bilo fajn da bi se vrnili h koreninam ( torj ID in Nord ). Tko da sem dobila občutek da vsi ti k to govorijo sploh ne vejo kaj bi hoteli oz. je najbolj važno da se spet pljuva po nčem kar je kvalitetno in vsaj malo odstopa od ostalega crapa na slovenski glasbeni sceni.
se čist strinjam!!
ist jst skos poslušam da mate usi skos filing kok so se skomercijalizirali pa take pa kok bi radi da bi bla blata podobni njihovi prvi,in zdej ko je pršla vn,ste pa usi neki pametni tud tomi sam je reku da je ta cd še najbl podobn ID in da so se vrnil v metalske vode ker jim ta stil sede in da jim je plata ful ušeč ker je res v tem stilu!
Zdej ste pa pametni da vam plata ni ql pa da je preveč metal pa take...dej odločte se že kaj hočete!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jp, tut js ga že mam, ampak tko k je že ena pred mano napisala, ga morm en parkat poslušat in verjamm, da mi bo ratu čis hud (se je to že pr dostih cedejkah zgodil)...
Mi je pa še zmer najbolša (in najbol preposlušana) tadruga cedejka, se prau Nord. Pa Rh- mi je tut zlo h src prirasu, na to plato mam res lepe spomine.
Mi je pa še zmer najbolša (in najbol preposlušana) tadruga cedejka, se prau Nord. Pa Rh- mi je tut zlo h src prirasu, na to plato mam res lepe spomine.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
3500sit
-
enako...ta prva dva komada sta mi zakon!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov