SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 763 prispevkov
• Stran 3 od 51
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51
Naslednja
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Men tud ni čist jasn od kje vam ideja da so postali vzvišeni in ne vem kaj še vse. Tud tist o depresivcih in zafuranem potencialu mi ni čist jasn.
Dejstvo je da so naredili nekaj več kot ostali slovenski izvajalci in seveda kot je v slovenski navadi je potrebno vse kar je dobro spluvat.
Dejstvo je da so naredili nekaj več kot ostali slovenski izvajalci in seveda kot je v slovenski navadi je potrebno vse kar je dobro spluvat.
-
leena napisal/-a:men je pa STIPE se zmer najbl in sploh in oh HUD komad od njih..
skoda ker nimajo vec taksnih
res ta komad je legenda, mam posnetek v živo zdužen z pesmijo opice... noro... drugače pa je še T.H.O.R zakon!!!
siddharta pa itaq ostajajo legende!
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sem bila na njihovem koncertu v KP in so rulali. Res! Sploh jih prej nisem poslušala, razen po radiu, in so mi bli v redu. Ampak zdaj pa..... ful so dobri, res. Obvladajo, ni kaj. Sem potem naslednji dan šla še na Guštija in Polono, pa se je vidla totalna razlika. Sidharta res vejo kaj delajo. Thumbs up
-
funny*girl napisal/-a:Sem bila na njihovem koncertu v KP in so rulali. Res! Sploh jih prej nisem poslušala, razen po radiu, in so mi bli v redu. Ampak zdaj pa..... ful so dobri, res. Obvladajo, ni kaj. Sem potem naslednji dan šla še na Guštija in Polono, pa se je vidla totalna razlika. Sidharta res vejo kaj delajo. Thumbs up
itaq so legende
-
Tomi hodi z 19 letno Manco, sam pa je star 28 let
baje sta se skupi
baje sta se skupi
-
Bageera napisal/-a:jzt une pesmi Stipe ne razumem... teh sidartinih pesmih so vedno ene zgodbe sam tele pesmi pa res ne štekam...
res imajo vse pesmi zgodbo, kar je full fajn
pesem stipe pa v bistvu razlaga kok je vsem za keš pa nc drugega
Prvi neprebran prispevek • 763 prispevkov
• Stran 3 od 51
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov