Sex v mestu-kaj ste ''potegnile'' od njih?

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 25. Sep. 2010 22:03

Serija in film sta utrdila mojo ljubezen po modi, ki jo naravnost obožujem in New Yorku, ki je že od nekdaj bilo moje sanjsko mesto in bi se vanj najraje preselila. Naučila me je v glavnem to, da me ne briga kaj si drugi mislijo o meni in da se ne pretirano sekiram na ta račun. Po seriji se mi je razvila tudi želja po samostojnosti, lastnem stanovanju in temu, da bi bila sama svoja gospodarica.

Sicer pa to serijo jemljem kot relax, sprostitev, kjer se zraven še nasmejem in se moje oči napašejo na lepih in predragih čevljih in torbicah in odštekanih outfitih. Pač se strinjam da učasih je malo absurdno kako to, da imajo tolko keša, da so usakič oblečene drugače, imajo miljone parov čevljev, se vozijo s taxiji, jejo v pregrešno dragih restavracijah in zvečer žurajo v lokalu, po temu pa se ob enih 3h ponoči kar mirno same vrnejo domou po temnih ulicah, kakor da je to najbolj varno mesto... Ker to pač ni mogoče, še posebno u New yorku.

Občudujem pa tudi vse 4 junakinje ki kljub naporni karieri imajo čas za prijateljstvo in so kljub letom, še vedno tako mladostne kot so bile 20let nazaj.

Uglaunem.. THE BEST :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 25. Sep. 2010 22:05

Serija in film sta utrdila mojo ljubezen do mode, ki jo naravnost obožujem in New Yorku, ki je že od nekdaj bilo moje sanjsko mesto in bi se vanj najraje preselila. Naučila me je v glavnem to, da me ne briga kaj si drugi mislijo o meni in da se ne pretirano sekiram na ta račun. Po seriji se mi je razvila tudi želja po samostojnosti, lastnem stanovanju in temu, da bi bila sama svoja gospodarica.

Sicer pa to serijo jemljem kot relax, sprostitev, kjer se zraven še nasmejem in se moje oči napašejo na lepih in predragih čevljih in torbicah in odštekanih outfitih. Pač se strinjam da učasih je malo absurdno kako to, da imajo tolko keša, da so usakič oblečene drugače, imajo miljone parov čevljev, se vozijo s taxiji, jejo v pregrešno dragih restavracijah in zvečer žurajo v lokalu, po temu pa se ob enih 3h ponoči kar mirno same vrnejo domou po temnih ulicah, kakor da je to najbolj varno mesto... Ker to pač ni mogoče, še posebno u New yorku. ampak kljub temu, se ne žiuciram s tem, ker vem da je to samo nanizanka, za se malo sprostit, ne pa biografija al karkoli.

Občudujem pa tudi vse 4 junakinje ki kljub naporni karieri imajo čas za prijateljstvo in so kljub letom, še vedno tako mladostne kot so bile 20let nazaj.

Uglaunem.. THE BEST :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1576
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 01. Okt. 2010 21:45

ubistvu nič zanimivega....zmotil me je predvsem to, da so babnice skorajda brez dela miljonarke in imajo ves ljubi dan čas nakupovat, kofetkat, se družit na elitnih zabavah itd... :roll:

moda je pa res na nivoju ja, lepo pogledat s tega vidika!
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron