Seka Aleksić
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Okej če pa tale Seka deluje naravno, pol pa tud ne vem ... faco ma tako kot da bi bla umetna. Pa men deluje taka kot en transvestit.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
wtf ob enem govoriš, da je huda baba obenem pa žališ z rokami od sumoborca in trsočo ritjo.. Torej bi se morala oblečt v črnino, ohlapno, da prekrije vsak delček svojga telesa zato, da bi svoje oboževalce, ki jo mislm da POSLUŠAJO in ne gledajo, prikrajšala grozot ob gledanju njenga telesa? fak ste eni na meji plehkosti res.
Skakala je po odru, notr je blo vroče za znort in ona nj ne kaže svojih sumo rok samo za take ljudi, kot ste vi
Svaka ji čast, da je skakala in "tresla svojo celulitno rit", mela majčko brez rokavov itd..
Groza kakšni ste eni, lh ocenjujete njena oblačila, da je nevem bla oblečena v grdo trenerko(to bi jz rekla, samo to kar je izbrala za oblečt je blo porazno ne pa da je kazala svoje telo), njen glas, njeno petje, celotno izvedbo koncerta.. to, da jo pa tko žalte, da je kazala svoje telo je pa višk plehkosti res in točno take tud ste.
pa tud ta z "bosansko veselico" je totalno neumesna in nesramna, me zanima kdo se pr 30stopinjah, gužvi in plesu ne spoti in oddaja vonja
Glede vročine itd.. jeb**o bi lh odprl še kaka vrata in pa mal poskrbel za prezračevanje.. ogabn zrak je bil, glede koncerta samga in njene izvedbe mam pa sam za pokomentirat, da ma ona velik še svojih pesmi nevem zakaj je nekatere tokrat ponovila in pela ful tujih, no sj kul.. tisti bobni so mi šli naživce med odmori..drgač pa koncert je bil ok.
Skakala je po odru, notr je blo vroče za znort in ona nj ne kaže svojih sumo rok samo za take ljudi, kot ste vi

Groza kakšni ste eni, lh ocenjujete njena oblačila, da je nevem bla oblečena v grdo trenerko(to bi jz rekla, samo to kar je izbrala za oblečt je blo porazno ne pa da je kazala svoje telo), njen glas, njeno petje, celotno izvedbo koncerta.. to, da jo pa tko žalte, da je kazala svoje telo je pa višk plehkosti res in točno take tud ste.
pa tud ta z "bosansko veselico" je totalno neumesna in nesramna, me zanima kdo se pr 30stopinjah, gužvi in plesu ne spoti in oddaja vonja

Glede vročine itd.. jeb**o bi lh odprl še kaka vrata in pa mal poskrbel za prezračevanje.. ogabn zrak je bil, glede koncerta samga in njene izvedbe mam pa sam za pokomentirat, da ma ona velik še svojih pesmi nevem zakaj je nekatere tokrat ponovila in pela ful tujih, no sj kul.. tisti bobni so mi šli naživce med odmori..drgač pa koncert je bil ok.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kiki* napisal/-a:Ok purple jst mislm da Ula ni nikjer tebe žalila, sploh ma pa vsak svoje mnenje tle gor, tko da...
Seka je za moje pojme še zmer huda baba sam če bi se mal drugač oblekla nam ne bi blo treba gledat riti k se trese k žolca, rok od sumo borca itd, s tem bi nam lahko prizanesla!
Kar se gužve tiče, obup! Sori sam nismo bili na bosanski veselici in folk bi lahko z vonjavami in prerivanjem mal manj pretiravu, ker men je po pol ure postalo slabo!!!
Drugač pa ja Jose hudo poje
a sm jst njo?

sicer pa svoj del sm že povedala, tko da bom sam dodala da se nekak strinjam z kitikis.
vonjave so pa itak povsod, kamorkoli greš, tko da če nočeš vonjav bohat si pač doma.mislm nevem, take stvari je na takih prireditvah in nočnem življenju nekak treba vzeti v zakup.če se sam človek ne voha da smrdi, mu boš tud težko dopovedal da smrdi.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Mislm da tuširanje ni šopirjenje ampka ena stvar k bi jo vsak človek mogu počet vsaj 2x na dan. Tko pač je.
Ja purple, v čem je zdej fora da zdej neki tle težiš če me moti folk da naj ne rabm vn hodt? Sam povedala sm svoje mnenje če folk smrdi pač naj smrdi, jst se jim bom pa pač v faco smejala, ne vem mene bi blo sram.
Ja purple, v čem je zdej fora da zdej neki tle težiš če me moti folk da naj ne rabm vn hodt? Sam povedala sm svoje mnenje če folk smrdi pač naj smrdi, jst se jim bom pa pač v faco smejala, ne vem mene bi blo sram.
-
*purple* - Cosmopsiho
kdo teži?ti jambraš da te moti smrdljiv folk.jst sm papač podala repliko in rešitev za to.kaj boš pa nardila je pa toja stvar in se res mene ne tiče niti me ne briga.sam ne razumem pa če te sto stvari tko moti, zakaj res hodiš na tist plac.Jst v KMŠja na grem ker je tam zadušljivo, pa makar bil edini lokal v ljubljani.pa ga čist nč ne pogrešam, in ostalih tud ne.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Joj uglavenm koncert je izpadu totalno obupnu,zarad tega ker folka ni znala dvignt na noge.Razn seveda une na vip prostorih k so prej 3 ure sedel
Pa predskupine so ble bruh,ujdi bend če ga bom hotla poslušat bom šla u en pub!Drgač pa ja,hotl smo slišat aspirin,sam bl užge če ga slišm v tramontani,k res use dvigne na noge 

Zadnjič spremenil kamis, dne 26. Mar. 2008 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:1. lepše je vidt botoksirano Ceco kot pa zašehano Seko. Vsaj zame
Pravzaprav ni lepo videti ne eno ne drugo!
bejbika napisal/-a:2. Mislim, da bi se kdo drug moral vprašati, če je z njim kaj narobe, ko že pol leta objokuje nekega zvezdnika ...
Mislim da bi se morala vprašati tista oseba, če kaj z njo ni narobe, ki tega pokojnega človeka vedno vleče po zobeh po vseh temah! Kaj točno te moti ženska??? Pusti človeka in njegove fane pri miru, ker deluješ res tečna in skrajno primitivna s tem (prikritim) podjebavanjem. Nisi niti malo zanimiva, kaj šele kultivirana.
bejbika napisal/-a:5. človek, ki sploh ni bil na koncertu, pa nima kaj govorit o vzdušju in vsemu okoli ... noter je bilo tako vroče, da sem se jaz in moja shirana postava topili ... bog ve kako so tisti malo bolj obloženi šele preživeli, ker je bilo za umrt vroče.
Mislim da pri enormni temperaturi trpijo vsi, tako ti s svojo koščeno ritjo, kot tisti, ki imajo malce več na bokih. To, kdaj nekomu postane vroče, ni odvisno od njegove telesne teže! Res je žalostno, da ti mora človek razlagat še tako samoumevne stvari.
Drgač pa... meni osebno Seka ni všeč, tako glasbeno kot vizualno. Sicer ima par luštnih komadov, ampak ne v tolikšni meri, da bi jih šla v živo poslušat.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
*purple* napisal/-a:objokovanje zvezdnika...Hja bejbika, zakaj vlečeš druge teme sem noter?sm ti mogoče stopila na žulj?
to je bil samo odgovor na tvoj post

*purple* napisal/-a:aja, boljši glas kot Jose in komade je pa že imel ja-če se gremo po tem principu-pa to bo že ot ane?)
kaj ma pa zdej bogi Jose tuki? Meni ima Jose boljši glas in stas kot Toše. Pa se lahko na glavo postaviš in skačeš po njej.
*purple* napisal/-a:in moji kilogrami.veš, lahko je še kako vroče, pa meni ne bo vroče, meni vročina sede-sem poletni tip človeka . kakšen mal boljši argument sm pričakovala.
kdo pa govori o tvojih kilogramih? slabo bereš? ne vem zakaj bi o tvojih kilogramih pisala, ker me en qrc brigajo ... tvoj lajf, tvoje kile

Napisano je samo bilo, da je bilo meni grozno vroče, pa me ni nič skupaj, kako so šele tisti preživeli, ki so bolj obloženi. Kje tukaj piše purple ti s svojimi kilami bi se zihr zadušila not!?
*purple* napisal/-a:in če ti hodiš gledat glasbenike sam zarad stasa, jih drugi ne, zatotorej drugih tud ne motjo ostali dejavniki ki motjo tebe.še nism slišala kdajkoli kej tazga.
skratka, hja, res sto ljudi sto čudi
ne, srbske takozvane dive ljudje ponavadi hodijo gledat zarad stasa ... nisem pa rekla, da hodim na koncerte gledat ljudi zaradi videza. Šla sem na Ceco, ker me je zanimalo to čudo - vse od glasu do jošk. Lej, ti itak slišiš samo tisto, kar hočeš ...
ejejej
ja, ljudi marsikaj moti. Nekaterega moti, ker hodi en po ulici, mene pa moti paradiranje po dvorani. Koncert je za poslušat, ne pa za razkazovat.
In je potrebno veliko več truda, da meni na žulj stopiš. Eni pač imamo trdo kožo.
Glede vonjav. V tako vročem prostoru je nevzdržno, če stojiš poleg nekoga, ki tako nemarno smrdi.
In ja, vsi se potijo/potimo (jaz ne, pač fenomen

Glede oblek - žal je treba prilagodit oblačilo svoji postavi. Žal. Svetleče oprijete hlače pač niso za vsakega. Enostavno se ženska ni niti malo potrudila glede celotnega videza.
Vse je bilo tako šlampasto izpeljano, da je bilo res kot na "bosanski veselici" ...

in točno spet to, kar je kamis napisala, se strinjam, ker sem podobno že prej napisala. Ampak eni se pač zapičijo v vsako besedo.
-
*purple* - Cosmopsiho
oh bejbika, mislm da znam dobro brat skoz vrstice in da dost dobro poznam tvoj način razmišljanja gleda določenih stvari ki jih na forumu stalno ponavljaš, tko d amislm da se nism nikjer zmotla kar sem brebrala in ti v repliki napisala.
drgač pa:
jst se ne postavljamn na glavo zarad takih stvari, niti me ne brigajo.sam očitno bolj ot mi, ti Tošeja ne moreš prebolet glede na to da ga res vsepovsod omenjaš.Mene jose ne briga in ga ne bom omenjala nikjer, zakaj le?glas in stas pa ja, vsake oči majo svojga malarja tko da je prepir o tem brezvezen.Zate jose, zame toše, to je to.
če ljudje na takozvane srbske dive hodijo zarad stasa je to njihov problem.jst pač ne dajem za karto 30 evrov da si grem pogledat nabotokisrana usta, umetne joške in ličnice in slišat en komad.jst grem tja kjer mi je glas in glasba všeč.ostalo me pa res ne briga, pa zarad mene če pride v strgani trenirki na oder, važn da men dobr zapoje.
sicer pa ja, sej sm rekla, na vseh koncertih če se da se premika folk naokoli, če se ne premika se rine sem in tja, če se ne rine, pa stojijo ko lipovi bogovi.take stvari je treba pač vzeti nekak v zakup.sicer pa ja, me je vseen, lahko se ti zdej na glavo psotaviš ker se folk premika.če mi zasede it na koncertu an čik, bom pa šla, naj mi kdo brani če mi upa
oh bejbika v prvem postu ki si ga napisala si prav naglasila naj se začnemo umivat.Hja, mislm da se kr dost od nas tušira enkrat/dvakrat/ali celo večkrat dnevno.Jst mam glede tega čisto vest, če pa en tm smrdi, pa kaj bom?se bom pač stran premaknla h kakšnemu tadišečemu oziroma potem naletela na kakšnega ki je padel v smrdeč maliziin deodorant
ampak še vedno pa mi taka stvar ne bo skazila koncerta.
in Buttercup je povedala ves point.
drgač pa:
kaj ma pa zdej bogi Jose tuki? Meni ima Jose boljši glas in stas kot Toše. Pa se lahko na glavo postaviš in skačeš po njej.
jst se ne postavljamn na glavo zarad takih stvari, niti me ne brigajo.sam očitno bolj ot mi, ti Tošeja ne moreš prebolet glede na to da ga res vsepovsod omenjaš.Mene jose ne briga in ga ne bom omenjala nikjer, zakaj le?glas in stas pa ja, vsake oči majo svojga malarja tko da je prepir o tem brezvezen.Zate jose, zame toše, to je to.
če ljudje na takozvane srbske dive hodijo zarad stasa je to njihov problem.jst pač ne dajem za karto 30 evrov da si grem pogledat nabotokisrana usta, umetne joške in ličnice in slišat en komad.jst grem tja kjer mi je glas in glasba všeč.ostalo me pa res ne briga, pa zarad mene če pride v strgani trenirki na oder, važn da men dobr zapoje.
sicer pa ja, sej sm rekla, na vseh koncertih če se da se premika folk naokoli, če se ne premika se rine sem in tja, če se ne rine, pa stojijo ko lipovi bogovi.take stvari je treba pač vzeti nekak v zakup.sicer pa ja, me je vseen, lahko se ti zdej na glavo psotaviš ker se folk premika.če mi zasede it na koncertu an čik, bom pa šla, naj mi kdo brani če mi upa

oh bejbika v prvem postu ki si ga napisala si prav naglasila naj se začnemo umivat.Hja, mislm da se kr dost od nas tušira enkrat/dvakrat/ali celo večkrat dnevno.Jst mam glede tega čisto vest, če pa en tm smrdi, pa kaj bom?se bom pač stran premaknla h kakšnemu tadišečemu oziroma potem naletela na kakšnega ki je padel v smrdeč maliziin deodorant

ampak še vedno pa mi taka stvar ne bo skazila koncerta.
in Buttercup je povedala ves point.
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov