Seka Aleksić

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 24. Mar. 2008 20:52

Veš kako bom rekla,ni blo nekega vzdušja.Sploh ni znala folk tok prpravt do nekega žuranja.Drgač pa ona je že od nekdaj taka mau debelejša,čeprov kukr jo sma po slikah vidš,je zdej še hujš kukr je bla.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Mar. 2008 21:45

men je bil koncert obupen ...
kot prvo je bilo notr prevroče. Še enkrat se je pokazalo, da zaradi uvedbe protikadilskega zakona šparajo pri prezračevanju.
Drugič čakanje na takozvano srbsko divo. Mislim, malo je manjkalo, da nisem šla na oder tistemu bobnarju palčke v rit porint. Dosadan do konca :roll:
Tretjič ljudje in njihovo sprehajanje po dvorani. A ste lahko 5 faking minut pri miru?! Cel koncert so se frklje sprehajale gor dol, rušile vse pod seboj. Maer, če ne moreš 5min brez čika, pač ne greš na koncert, a je jasno?
In to sprehajanje ti zamori do konca. Bolj ko se prestavljaš, bolj gre mimo tebe tale sprehajalna pot.
Ni bilo nekega pravega vzdušja, repertoar je bil slab, ne vem, Ceca lani je bila 100x boljša kot tole ... mi2 sva odšli ob pol enih že domov. Res bi bila jezna, če bi si morala kupiti karto.
Pa ljudje, a se lahko stuširate pa oblečete sveže obleke, ko greste na koncert? Sej ni nič narobe, če potem švicate, vsaj ne smrdite tok ...
Drugače pa Hirošima pa Boli stara ljubav.
Verjetno bi bil koncert drugačen, če ne bi bilo toliko dejavnikov, ki ti zamorijo celotno sceno, ampak vseeno nisem tak fan in me niti slučajno ni impresionirala. Čolić ga še vedno zmaga :lach:
Zvoncica. En pub :D

edit: aja še to. Mater je huge :eek:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 24. Mar. 2008 22:21

ehehe jah tko je to pri njej.. skozi celo kariero se je redila pa hujsala :)
drgac pa mi ni zal da nism sla.. sm slisala da ni blo glih ok. Ko smo mi bli na koncertu 4 leta nazaj je blo bols. Nevem no prej sm bla njena ful velka fenica zdej s tem novim stilom in komadi.. krneki.. pa tud kolegice enako pravjo :x
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 25. Mar. 2008 14:44

Js sem bla na njenem koncertu dvakrat, enkrat v LJ ko je izdala šele prvi cd in potem v Celju ko je izdala drugega, niti primerjat se nemore tisti prvič z drugič :) ...Ženska se je dvignila visoko nad oblake in misli da že samo če pride in odpoje je naredila veliko bo pa morala še prekleto garati da bo naprimer dosegla takšno slavo, kot jo ima Ceca (če se to sploh lahko doseže (pa ne maram Cece ampak ona je vsem neki vau pa sploh nevem zakaj-pač vsakmu svoje) ni mi všeč sem par strani nazaj napisala niti njen stil niti nova frizura vsak vikend niti njeno obnašanje niti njene OČITNO narisane rjave obrvi pri zelo blond laseh...niti njene napumpane ustnice...uglavnem ogabna mi je pa dobr to vse se še nekak da dojet sam to da pa se obnaša dejansko kot ena izmed najslavnejših ljudi me je do konca razočaralo in NE nebi šla na njen koncert.
Sicer pa tole poglejte:

http://www.sekaaleksic.com/fotogalerija/2007/v_53_648.jpg

http://www.sekaaleksic.com/fotogalerija/2007/v_59_719.jpg

http://www.sekaaleksic.com/fotogalerija/2007/v_12_191.jpg
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 25. Mar. 2008 22:19

^^ že velikrat videno.Treta slikca je tok predelana da konc besed.Sej mi je kolegica na začetku koncerta usa zgrožena razlagala da kakšna ma ramena,k kakšen tip.Mislm jo je ful dost skp ne.Glede na to da ma skoz neke koncertepa skoz skače po odru,mi je kr mau čudn da ji ne gre nč dol.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 25. Mar. 2008 23:09

omg-kaj pa NEpodobnist z prvima dvema slikama in nato tretjo????
Umetna tak da bolj ne more bit...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 25. Mar. 2008 23:14

Sam na tretji je usak nekak za pogledat..na prvih dveh je pa k ena maškara :D Je ne spremlam,sam sm sam slikce pofirbcala :) Velke razlike med slikam morm rečt ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 25. Mar. 2008 23:18

pa ni ta zadnja slika neki ful predelana.. dejansko je bla ful lepa lani :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Mar. 2008 23:46

uf, kaj eni kompicirate? :eek:
greste na koncert in vas moti vse naokoli.jst ko grem na koncert me zanima samo glasba, repertoar in jaz, za ostale šetajoče se duše okoli mene mi pa res dol visi.
še bolj mi dol visi za to kakšne postave je nastopajoča.al je hjuđ al je shirana, važn da ga dobr svira, sej zarad tega smo tam, ne? :)
In ja lepš je vvidt njo kot naravno, kotpa neko botoksirano Ceco, ali bognedej karleušo.in takih je 80% balkan zvezdnic, za prvi honorar si gre joške povečat, za drugi usta napumpat, za tretji nevem kaj... :roll:
hvala bogu da je seka ena redkih ki ni podlegla temu blesavemu modnemu trendu shiranih delet.
drgač pa ja, žal mi je da nism šla na koncert.sam nekak se kr nismo mogl odločt :?
drgač je pa seka zakon :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Mar. 2008 0:20

Sj tud Seka ni naravna...kera od teh pevk, dol iz Srbije, je pa še naravna?!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 26. Mar. 2008 10:30

Ja ne lej Seko jst kometeram zato,ker vem da ona je bla umes še dost suha in ženska je v ene dveh letih ene trikrat al pa šterkrat shujšala.Ne vem mene je motil to da na odru ni mele neke energije.Blo je tko k da bi gledala njeno kopijo k se mejčken sprehaja po odru.Na ceci sm pa dožvela uso njeno energijo in use kocine so mi šle pokonc,k pr seki tega nism dožvela mi je ratal dougcajt.Sploh ni znala narest neke atmosfere da bi celo publiko spravla na noge.
Slika
Od kje te cune pobera pa res ne vem,ker učasih se je res znala ful dobr oblečt zdj pa :?
Slika
Zadnjič spremenil kamis, dne 26. Mar. 2008 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Mar. 2008 10:33

ja pač je taka kot je.očitno da je med tistimi ki so bolj buckastimi in da se trudi pa ji pač ne rata ostat na ei idelani teži.pa naj ej taka če ji paše, jst nje ne gledam in ne poslušam zarad stasa, ampak zarad glasa.Zato pa so glasbeniki, mar ne?

yazmeen, seveda je tud ona umetna, ampak s kšno ceco/karleušo in še marsiktero se težko primerja.

glede publike..jst nevem, moja kolegica je šla na oncert, pa je rekla da je lo ful dobro, da je bla dobra atmosfera in vse.Odvisno kako si ga vzameš, če te vse moti naokol, pol ti itak nou dobro, pa tud če maš kšne ornk probleme ne.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 26. Mar. 2008 21:24

1. lepše je vidt botoksirano Ceco kot pa zašehano Seko. Vsaj zame :D
2. vsi dejavniki iz okolice, ki vplivajo nate, posebej če je koncert zanič, so prekleto velikega pomena. Ja, mene blazno MOTI, če se 4 frčafelce non stop sprehajajo po dvorani in me pri temu rukajo. Ja, me MOTI. In ni nič narobe z mano. Mislim, da bi se kdo drug moral vprašati, če je z njim kaj narobe, ko že pol leta objokuje nekega zvezdnika ...
3. Repertoar je bil obupen. Če bi pozorno brala, bi videla, da se pritožujemo nad celotnim koncertom in ne samo nad okoliškimi dejavniki. Recimo na Čoliću, če ne drugega, si lahko gledal sexy plesalke na odru. Mislim, da tako lepo speljanega koncerta kot je bil Čolićev še nisem videla. Tole od Seke je bilo pa nadrekano skp. Brezveze. Že folk v dvorani sploh ni užival. To je problem. Ponavadi cela dvorana prepeva, tukaj so se pa samo šetali gori doli.
4. Srbske takoimenovane dive ljudje hodijo gledati predvsem zaradi stasa ;) .. jaz priznam, da sem šla na Ceco samo zato, ker me je zanimalo to čudo. Pa zarad Beograda in Dragana :D
5. človek, ki sploh ni bil na koncertu, pa nima kaj govorit o vzdušju in vsemu okoli ... noter je bilo tako vroče, da sem se jaz in moja shirana postava topili ... bog ve kako so tisti malo bolj obloženi šele preživeli, ker je bilo za umrt vroče. In ja, to ti pokvari koncert. Pa kakorkoli obrneš. Mene moti, če mi je peklensko vroče. Žal. Sto ljudi, sto čudi ;)
6. Ne vem Kamis zakaj se opravičuješ. Ti lahko komentiraš postavo, glas kolikor ti paše. Nimaš komu razlagat, zakaj komentiraš ... to je tvoja stvar in če koga to moti, naj pa ne bere ... zame je še zmeraj ogromna in še neprimerno oblečena za svojo postavo. Pač mene tudi moti, da se ženska tako zapusti, da se tako zredi ... in pika!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Mar. 2008 21:48

hehe :D
uf, jst pa rajš vidm naravno mal bolj okroglo dekle, kot koščene shirane in umetne.mi delujejo bolj zdrave in man frustrajoče :)
poleg tega pa sej mene ne briga kaj tebe moti, dam če te to moti in čpe veš da bo to pač ne greš a ne. :) jst sm bla na dostih koncertih pa me nikol niso motili nobeni dejavniki, ne vročina ne stas pevca/pevke, ne nič ostalega.Vživela sem se v musko in sm se imela finofajn :)
objokovanje zvezdnika...Hja bejbika, zakaj vlečeš druge teme sem noter?sm ti mogoče stopila na žulj?8aja, boljši glas kot Jose in komade je pa že imel ja-če se gremo po tem principu-pa to bo že ot ane?)in moji kilogrami.veš, lahko je še kako vroče, pa meni ne bo vroče, meni vročina sede-sem poletni tip človeka . kakšen mal boljši argument sm pričakovala.
in če ti hodiš gledat glasbenike sam zarad stasa, jih drugi ne, zatotorej drugih tud ne motjo ostali dejavniki ki motjo tebe.še nism slišala kdajkoli kej tazga.
skratka, hja, res sto ljudi sto čudi :)
Zadnjič spremenil *purple*, dne 26. Mar. 2008 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 26. Mar. 2008 22:42

Ok purple jst mislm da Ula ni nikjer tebe žalila, sploh ma pa vsak svoje mnenje tle gor, tko da...

Seka je za moje pojme še zmer huda baba sam če bi se mal drugač oblekla nam ne bi blo treba gledat riti k se trese k žolca, rok od sumo borca itd, s tem bi nam lahko prizanesla!

Kar se gužve tiče, obup! Sori sam nismo bili na bosanski veselici in folk bi lahko z vonjavami in prerivanjem mal manj pretiravu, ker men je po pol ure postalo slabo!!!

Drugač pa ja Jose hudo poje :P

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov