Seka Aleksić
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Ne razumem, zakaj se tako kregate glede takih banalnosti.
Strinjala bi se z uporabnico, ki je napisala, da dosti ljudi hodi na te turbofolk dive bolj zaradi stasa, kot glasu.Predvsem moškemu dleu publike je zagotovo fajn se malo slinit nad joški Cece, Dragane...kogarkoli že.
Zakaj pa mislite, da so te turbofolk "zvezde" na koncertih v minicah, z dekolteji skoraj do popka..
Če hočeš uživat ob dobri glasbi, greš verjetno na nekaj drugega.
In ja, po slikah sodeč Sekin stas ni ravno za pohvalit se.Ne vem, zakaj tak vik in krik, če nekdo opozori na to preprosto dejstvo.
Strinjala bi se z uporabnico, ki je napisala, da dosti ljudi hodi na te turbofolk dive bolj zaradi stasa, kot glasu.Predvsem moškemu dleu publike je zagotovo fajn se malo slinit nad joški Cece, Dragane...kogarkoli že.
Zakaj pa mislite, da so te turbofolk "zvezde" na koncertih v minicah, z dekolteji skoraj do popka..
Če hočeš uživat ob dobri glasbi, greš verjetno na nekaj drugega.
In ja, po slikah sodeč Sekin stas ni ravno za pohvalit se.Ne vem, zakaj tak vik in krik, če nekdo opozori na to preprosto dejstvo.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A ste lahko še kej bolj OT.
Purple - ni se ti treba s pincet iskat v vsakem postu, ki ga kdo napiše. It's not all about you.
Drugo - why the f**k se v temi o Seki govori o dveh pevcih ki z njo nimata nič?!
Če ima pa katerakoli še naprej tako močno željo po komuniciranju in razčiščevanju osebnih zamer do moderatork --> ZS!! [or else...]
Purple - ni se ti treba s pincet iskat v vsakem postu, ki ga kdo napiše. It's not all about you.
Drugo - why the f**k se v temi o Seki govori o dveh pevcih ki z njo nimata nič?!
Če ima pa katerakoli še naprej tako močno željo po komuniciranju in razčiščevanju osebnih zamer do moderatork --> ZS!! [or else...]
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
hm, ful zanimivo...
men je blo pa ful dobr na koncertu!
to da ni dvorane spravla na noge sploh ni res, usaj ne na tisti strani k sm bla jst.. mi smo usi plesal in pel do konca... posebi pol proti koncu k je pela komade od lepe brene pa od divljih jagod..
ful mi je bla zanimiva, pa dobr je pela v živo..
ja pa to glede tega kar je mela oblečn..tud če bi mela kej druzga oblečn bi jo skritiziral...
to da pišete kok je debela je pa tud bedno...
men je lih zarad tega ful simpatična.. pač majčka brez rokavov (o bed celulit) pa hlače.. men je bla dobra ni zakompleksana z svojim videzom, zna drmat z "velko " ritjo...
ja to da se pa ljudje skoz dol pa gor premikajo je šlo pa tud men na živce...sam to je pa posod.. se odmakneš in je
uglavn mi smo se mel usi ful dobr
to da ni dvorane spravla na noge sploh ni res, usaj ne na tisti strani k sm bla jst.. mi smo usi plesal in pel do konca... posebi pol proti koncu k je pela komade od lepe brene pa od divljih jagod..
ja pa to glede tega kar je mela oblečn..tud če bi mela kej druzga oblečn bi jo skritiziral...
men je lih zarad tega ful simpatična.. pač majčka brez rokavov (o bed celulit) pa hlače.. men je bla dobra ni zakompleksana z svojim videzom, zna drmat z "velko " ritjo...
ja to da se pa ljudje skoz dol pa gor premikajo je šlo pa tud men na živce...sam to je pa posod.. se odmakneš in je
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni tudi ni blo slabo na koncertu in nism mela filinga, da folk ne žura. Še vedno mi je pa boljše u diskačih .
Seka in njena postava... ženska je res močna, ma celulit še na rokah , sam meni je useeno seksapilna in lušna. Še posebno njena fizura mi je bla ušeč... Drugače pa ona nosi svojo znamko oblačil, u bistvu ma 2: Rich Beach in Kraljica .
Seka in njena postava... ženska je res močna, ma celulit še na rokah , sam meni je useeno seksapilna in lušna. Še posebno njena fizura mi je bla ušeč... Drugače pa ona nosi svojo znamko oblačil, u bistvu ma 2: Rich Beach in Kraljica .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni je bil koncert beden in smo z družbo že kmalu spokali naprej po mestu. Dam pa plus njenemu glasu, ki je tudi v živo meni osebno zelo poslušljiv. Podobe pa ne bom komentirala, ker se s tem ne obremenjujem, je pa res, da mi je na plakatih za koncert (ter v videu Aspirin) izgledala izredno fatalno.
Na koncertu mi je pa kri pil folk, predvsem dekleta, ki se ne znajo obnašat. Ničkolikokrat sem poleg sebe poslušala prepire, videla celo lasanje ter kritiziranje bejb naokoli.
Fantje so se ga pa nacedili pa nekaj čričkali.
Takšna struktura ljudi ravno ni zame, na koncert sem šla iz radovednosti, sedaj vem, da me na tak koncert ne spraviš več, edino Ceco bi si šla enkrat pogledat v živo, pa čeprav zaradi tistih 7 komadov, ki jih delo poznam.
Aja, pa priznam, da sem pričakovala večji šov.
Na koncertu mi je pa kri pil folk, predvsem dekleta, ki se ne znajo obnašat. Ničkolikokrat sem poleg sebe poslušala prepire, videla celo lasanje ter kritiziranje bejb naokoli.
Fantje so se ga pa nacedili pa nekaj čričkali.
Takšna struktura ljudi ravno ni zame, na koncert sem šla iz radovednosti, sedaj vem, da me na tak koncert ne spraviš več, edino Ceco bi si šla enkrat pogledat v živo, pa čeprav zaradi tistih 7 komadov, ki jih delo poznam.
Aja, pa priznam, da sem pričakovala večji šov.
-
*.LaLa.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
- Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.
nadya napisal/-a:hm, ful zanimivo...
Aaaa srečkiice usee ble na koncertu .. am ieezt sm tud misnla it sam pa nism mela prevoza .. pa drugiič
- just_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
bla na koncertu u prvi vrsti...in blo je totalno hudoooo!!!! aspirin res zažiga!!!
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Sem novo temo odprla,k sem mislila,da še je ni.Ve kdo mogoče,če bo mela v kratkem kje kaki koncert?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
SEKA ALEKSIČ PONOVNO V SLOVENIJI!!!
26.09.2008. Petek ob 23:00h
disco Samsara Maribor SLO
Vstopnice so na voljo od 10. septembra naprej v Kavarni Samsara, www.eventim.si, Petrolovi servisi in Big Bangi po Sloveniji.
Vstopnina v predprodaji: 15,00 €
Vstopnina na dan koncerta: 20,00 €
26.09.2008. Petek ob 23:00h
disco Samsara Maribor SLO
Vstopnice so na voljo od 10. septembra naprej v Kavarni Samsara, www.eventim.si, Petrolovi servisi in Big Bangi po Sloveniji.
Vstopnina v predprodaji: 15,00 €
Vstopnina na dan koncerta: 20,00 €
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov