Seka Aleksić
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Zdej ne vem če je tema o njej že,ker iskalnik ne dela.
No uglavnem je izdala album je res fenomenalno dobr,usaj men no.Komadi so odlični.
Koncert bo mela 22.marca na gospodarskem rastavišču.Karta je kr draga 20€.
Drgač pa je ena redkih k je bolj polna,k itak gledamo same suhice pa tko.Drgač pa tud njeni prejšni komadi so mi dobri,čeprov je to zdj njen drug album se mi zdi.
Ma pa tud svojo linijo oblačil No kaj si mislte o njenem novem albumu??
No uglavnem je izdala album je res fenomenalno dobr,usaj men no.Komadi so odlični.
Koncert bo mela 22.marca na gospodarskem rastavišču.Karta je kr draga 20€.
Drgač pa je ena redkih k je bolj polna,k itak gledamo same suhice pa tko.Drgač pa tud njeni prejšni komadi so mi dobri,čeprov je to zdj njen drug album se mi zdi.
Ma pa tud svojo linijo oblačil No kaj si mislte o njenem novem albumu??
To što me ne voliš,
to je tvoje pravo,moja sudbina
ceo život pogrešne sam ljubila,
što bi izuzetak bio ti???
to je tvoje pravo,moja sudbina
ceo život pogrešne sam ljubila,
što bi izuzetak bio ti???
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kamis napisal/-a:Koncert bo mela 22.marca na gospodarskem rastavišču.Karta je kr draga 20€.
no ja, meni se pa karta prav nič draga ne zdi ... ne vem no, za Vlada Kreslina pa Neisho je ravno toliko, pa dam raje za Seko kot pa za ta dvojec ... pa Helena Blagne 25€ ... mislim, da to sploh ni drago za karto za koncert ... posebno glede na to, da je na Gospodarcu in ne recimo v Ortiču, kjer bo v petek karta 10€ za Da Phenomeno ... bruh
drugače pa na vstopnice.com prodajajo karto po 25€
in ja, s kolegico greva ... pa ne zato, ker bi bila ona meni všeč , ampak ker je njej .. in sem ji še dolžna, ker je šla ona lani z menoj na Marchela
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Uuuuu prov vrtet sem zdle zacela njeno musko Men ma ona ful dobre komade (Aspirin, Crno i zlatno, Dodji i uzmi me, Jedna vise...).
Za koncert se mi pa ne zdi 20€ prevec. Ne vem no. Upam, da grem na ta koncert
Za koncert se mi pa ne zdi 20€ prevec. Ne vem no. Upam, da grem na ta koncert
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
bejbika si dala čist ta prave primere zravn,sam lansko leto je bla ceca na gospodarcu isti cajt,pa ma ceca ene 15albumov ne sam dva,pa je bla karta 25€.Ja pač vejo da grejo karte za med Sej jih že en tedn prodajajo,pa zna bit hitr razprodan.
Drgač pa itak se tega koncerta ne sme zamudit
Drgač pa itak se tega koncerta ne sme zamudit
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja men je tudi ful dobra! oja zmaga! a v ljubljano pride! to mi je malo predaleč! čula sem da pride v celje v escapa! bi pa tui ful šla, se morem s kolegicami pa kolegi zmenit če bi šli! karta pa ni pretirano draga!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni ima dobre komade, ampak ne grem na njen koncert - nimam s kom iti, pa tudi predaleč mi je. Drugače pa, karta pa res ni draga! To je čisto sprejemljiva cena za tak koncert.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Karta sploh ni draga. Takoj bi šla. Ampak kot so že nekatere omenile, nimam s kom it. Sama glih nimam neke želje it. Tko da mogoče uspem koga prepričat
Drugače pa mi ima svetovne komade, besedila so mi zakon!!
Si pa res želim it ker k nam pa res ne pride kar vsak dan.
Drugače pa mi ima svetovne komade, besedila so mi zakon!!
Si pa res želim it ker k nam pa res ne pride kar vsak dan.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
dajancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
- Kraj: Piran/Ljubljana
seka je carica..ta nou cd je ceu tolk hud da glava pece, drugace je pa to njen cetrti in ne drugi cd..(pa ostali trije so tut ful ful dobri)..same zakon komade ma res..
glede koncerta pa vrjetn grem ja..karta se mi res ne zdi tolk draga..sicr pa je point u tem d mi za njo ni zou dt 20 € za ksne druge p neb dala niti 5..
glede koncerta pa vrjetn grem ja..karta se mi res ne zdi tolk draga..sicr pa je point u tem d mi za njo ni zou dt 20 € za ksne druge p neb dala niti 5..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov