Seka Aleksić

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 25. Feb. 2008 20:31

Ja no pač nivčka seka se je razšla s svojim pa ma že novga.Sej vam je lahko že jasno koga.Unga tipčka iz videospota aspirin :D ,sej se vid že u spotu kok se zvijata pa zalubleno gledata :D :D :D

Koncert se bliža,u Zagrebu so ble karte razprodane u dveh dneh.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 25. Feb. 2008 23:16

Jap, komadi joj nisu loši...sam tale aspirin je meni začel že po tamalem najedat...sem bla v enem diskaču v soboto in je dj v roku 4 ur ziher 5 x zavrteu aspirin...sej ne, da se bunim...komad je tak plesn in fajn...sam vseeno. Mi je pa dost boljši komad Tesna koža...
Njenih par komadov je hitov...sam tele hite tok ful vrtijo, da začnejo po enem času najedat (recimo crno i zlatno)...just my opinion... :)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 25. Feb. 2008 23:20

OT: Ja se strinjam...Sicer pa je tko z vsemi komadi...Jih vrtijo kr naprej in non stop, sej ni čudn da folku najeda...Ah, kaj čmo...
Jih je pol čez par let tok fajn spet slišat, k že zdavnej utonejo u pozabo :D
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 26. Feb. 2008 11:51

Se čist strinjam,tud meni je komad začel že najedat,cel čas ga vrtijo,
v vsakem diskoju,baru itd..tud jaz ko sem prejšnjič bila v diskoju,so aspirin vrteli ene 5x,lahk bi dali kak drugi komad od nje,ker ima veliko hitov.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 03. Mar. 2008 13:07

Daleč od tega, da sem fanica turbofolka, me pa zanima, kako to, da pride Seka Aleksić šele zdaj prvič v Slovenijo,ko pa so bila že največja imena turbofolka, kot so Ceca, Kitić...tu že velikokrat, da o raznih anonimusih ne govorimo..
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 03. Mar. 2008 13:16

:D Seka je bla (kolkr jst vem) že 2x prej u Sloveniji - pred leti prvič v Kopru in dve leti nazaj u Escapu, torej bo ta koncert že njen 3-ji v Sloveniji!
(se vidi da ne spremljaš turbo scene)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Mar. 2008 13:36

Ma ja sam seka je bla u primerjavi z drugimi pevci pa pevkami ful malkrat u sloveniji.Zdej bo pa ubistvu prvič res tak odmeven njen koncert.A mogoče kdo ve kok kart je že razprodanih oziroma kok jih je še na razpolago???
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Mar. 2008 10:51

SEKA
je nardila raztur na hrvaškem,tm so ble za koncert v zagrebu karte razprodane 7dni pred koncertom.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 05. Mar. 2008 10:57

Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 05. Mar. 2008 13:00

A njeno musko ocenjuješ po tem kako zgleda...? :? Men ma fajn komade, zato mi je tut všeč, ne glede na to, da je u živo čist neki druzga kot pa na fotkah in u spotih
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Mar. 2008 13:46

Ja evo men je tud fajn samo zarad komadov,pa ena redkih je k jo je mau več skp,čeprov jo je na kakšnih posnetkih res mau preveč skp :D Dons je plača pa se gre karte kupt :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Mar. 2008 13:54

nenanena napisal/-a:Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat

kje na pop-u?
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 05. Mar. 2008 14:25

nenanena napisal/-a:Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat

Men isto. Takrat ko je se bla crnolaska, mi je bla pravi cukr. Zdej jo pa raje sam poslusam obcasno :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Mar. 2008 22:43

Ja sej u escape-u maš zadne cajte ob sobotah skor vedno koga.Sm bla prejšn vikend na Dari Bubamari,je blo noro :D .Zdj u soboto grem pa na Šako Polumento :D Bo tud raztur,
Evo sm dons kupla karte,wiiiii še mau pa koncert :D
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 06. Mar. 2008 21:08

men pa Seka kr ena pevka. Pa poslušam to zvrst muske, pa se mi niti mal ne dopade. Poslušala sm jo tut v živo pa res ne zna pet. Nima pravega glasu kot npr. Dragana Mirković, Ceca itd. Itk pa zdj pol pevk ne zna pet.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]