Seka Aleksić
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja no pač nivčka seka se je razšla s svojim pa ma že novga.Sej vam je lahko že jasno koga.Unga tipčka iz videospota aspirin ,sej se vid že u spotu kok se zvijata pa zalubleno gledata
Koncert se bliža,u Zagrebu so ble karte razprodane u dveh dneh.
Koncert se bliža,u Zagrebu so ble karte razprodane u dveh dneh.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jap, komadi joj nisu loši...sam tale aspirin je meni začel že po tamalem najedat...sem bla v enem diskaču v soboto in je dj v roku 4 ur ziher 5 x zavrteu aspirin...sej ne, da se bunim...komad je tak plesn in fajn...sam vseeno. Mi je pa dost boljši komad Tesna koža...
Njenih par komadov je hitov...sam tele hite tok ful vrtijo, da začnejo po enem času najedat (recimo crno i zlatno)...just my opinion...
Njenih par komadov je hitov...sam tele hite tok ful vrtijo, da začnejo po enem času najedat (recimo crno i zlatno)...just my opinion...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
OT: Ja se strinjam...Sicer pa je tko z vsemi komadi...Jih vrtijo kr naprej in non stop, sej ni čudn da folku najeda...Ah, kaj čmo...
Jih je pol čez par let tok fajn spet slišat, k že zdavnej utonejo u pozabo
Jih je pol čez par let tok fajn spet slišat, k že zdavnej utonejo u pozabo
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Daleč od tega, da sem fanica turbofolka, me pa zanima, kako to, da pride Seka Aleksić šele zdaj prvič v Slovenijo,ko pa so bila že največja imena turbofolka, kot so Ceca, Kitić...tu že velikokrat, da o raznih anonimusih ne govorimo..
-
Seka je bla (kolkr jst vem) že 2x prej u Sloveniji - pred leti prvič v Kopru in dve leti nazaj u Escapu, torej bo ta koncert že njen 3-ji v Sloveniji!
(se vidi da ne spremljaš turbo scene)
(se vidi da ne spremljaš turbo scene)
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ma ja sam seka je bla u primerjavi z drugimi pevci pa pevkami ful malkrat u sloveniji.Zdej bo pa ubistvu prvič res tak odmeven njen koncert.A mogoče kdo ve kok kart je že razprodanih oziroma kok jih je še na razpolago???
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat
-
A njeno musko ocenjuješ po tem kako zgleda...? Men ma fajn komade, zato mi je tut všeč, ne glede na to, da je u živo čist neki druzga kot pa na fotkah in u spotih
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
nenanena napisal/-a:Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat
kje na pop-u?
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
nenanena napisal/-a:Na začetku se mi je še dopadla....zdaj pa tisto kar sem vidla na pop tv-ju je za bruhat...barva las ogabna šminka in ustnice napumpane...obrvi narisane....ogabno do konca včasih je še mela kaj stila zdj je pa tipična pink pjevalka....pujsa...prej je še bla za pogledat
Men isto. Takrat ko je se bla crnolaska, mi je bla pravi cukr. Zdej jo pa raje sam poslusam obcasno
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]