Seka Aleksić
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Uuu jz grem tud na koncert, komi čakaaam . Drugač so mi pa ful dobri njeni komadi Aspirin, Kraljica, Boli stara ljubav, Crno i zlatno pa še kšn bi se najdu. Pa ja men se tud karta sploh ne zdi draga, sm misnla, da bo bolj drago .
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Olala! Končno Seka Aleksić tema! Sm že brskala če že obstaja in sm jo hotla odpret, ampak če bi jo bi zihr ker najdla da že obstaja
Anyway - sm zadnjič slišala ja, da bo mela koncert u Lj - KONČNO! Je bla 2 let nazaj u Escapu, ampak sm zlomka glih takrat praznovala RD in nism mogla it...srce se mi je trgu...Jeeej, zdej pa končno u Lublani, tko da sm že mojmu rekla, sa si splanira 22.3. da greva na gospodarca...20 € res ni dost za karto...razmišljam da bi si VIP karte uzela...morbit mi clo rata kšn autogram dobit!
Meni osebno je dosti boljši prejšnji album Dodji i uzmi me - daaaaleč najboljši kompad pa mi je Iskoristi moje mane, koj za njim pa Balkan, iz pred-prejšnjega albuma...Aspirin je tut super, sam se mi zdi da so ga že preveč skomercializirali u tako kratkem cajtu...Usepovsot ga je slišat!
Torej, punce, se vidmo na koncertu?
Anyway - sm zadnjič slišala ja, da bo mela koncert u Lj - KONČNO! Je bla 2 let nazaj u Escapu, ampak sm zlomka glih takrat praznovala RD in nism mogla it...srce se mi je trgu...Jeeej, zdej pa končno u Lublani, tko da sm že mojmu rekla, sa si splanira 22.3. da greva na gospodarca...20 € res ni dost za karto...razmišljam da bi si VIP karte uzela...morbit mi clo rata kšn autogram dobit!
Meni osebno je dosti boljši prejšnji album Dodji i uzmi me - daaaaleč najboljši kompad pa mi je Iskoristi moje mane, koj za njim pa Balkan, iz pred-prejšnjega albuma...Aspirin je tut super, sam se mi zdi da so ga že preveč skomercializirali u tako kratkem cajtu...Usepovsot ga je slišat!
Torej, punce, se vidmo na koncertu?
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja baje da se na njenem forumu pogovarja in debatera s fani in da hod z njimi na pjače in da pač s tistimi k so na forumu da se tud spozna na usakem koncertu in predebatera z njimi mau.Tko da po mojem če si an tem forumu aktiven da ni težko pridt do nje,drgač pa po mojem sam še prek vez
Sam drgač pa zih da gremo...
Sam drgač pa zih da gremo...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
kamis napisal/-a:Karta je kr draga 20€.
jp, preveč draga. Leta 2003 (se mi zdi) je bla v Kopru, pa je bla karta 1300 sit. nevem kaj je zdaj ona več kod prej?? Bedarija
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
Ja 5 let nazaj še ni bla tok slavna, a ne
Pa J.Lo ma tu prou ja
Pa J.Lo ma tu prou ja
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Mi je bila všeč...sicer pesmi so se vedno ok...no ta album res ni kaj ekstra ce ga primerjam z prejsnimi...ampak njeno obnasanje in samohvala in vse je katastrofalno...prej ni bila takšna zdj pa kar naprej menja neke frizure(ta blontna je sploh ogabna) pa dobr no to se sploh ni problem, pač ji paše ampak sem pa bla na koncertu in so se njeni feni hotli slikat z njo in ona je bla cel ana kurcena (jao boze da se nebo slikala koji smo mi faktor) tedi mi je pa padlo dol in se mi zdi da ji je mal preveč v glavo stoplo vse skupi...ni mi več všeč...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja ne vem men je pa recimo glih ta njen ta zadn album res fenomenaln.Res so mi hudi komadi.
Čeprov je res sama seb nadela ime kraljica in čupo si se skoperala od Dare Bubamare ,k je res grozna in ne paše ne njej ne Dari.Pa še na cd smo čakal res kr doug ker je prvo rekla da bo izšel junija je pa konc decembra na konc.
Čeprov je res sama seb nadela ime kraljica in čupo si se skoperala od Dare Bubamare ,k je res grozna in ne paše ne njej ne Dari.Pa še na cd smo čakal res kr doug ker je prvo rekla da bo izšel junija je pa konc decembra na konc.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Sweet Princess napisal/-a:Ja 5 let nazaj še ni bla tok slavna, a ne
takrat je bla bolj "izvirna" zdej je iz leta v leto hujsa tko da.. nebi dala 20 evrov, ni jih vredna več
Life is not the amount of breaths you take,
-
~NIA~ napisal/-a:sej ma par komadov hudih, sam da bi jo pa cel dan poslušala pa ne.. en komad na CD za v avto je čist zadostn
No, jst kot fenica se ne morem strinjat; Je pa res, da mam tut jst raj kšn "best of" cd, kupljen u bosni, ampak je na usakmu albumu zihr usaj pol komadov dobrih (odvisno za katera ušesa seveda)
-
...TeiiCHiii... - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
piiiw wiiiiu ...koomiiii čaakkaaam ..greeemooo
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
meni mi je pa doro, k je s svojim komadom "aspirin" dobila ful novih fenov...tudi tistih, k so učasih govorili, da take muzike ne bi nikoli poslušali...zdej jo poslušajo tud strogi metalci, raverji in taki... taki, k ne bi sploh nikoli reku
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov