Seka Aleksić

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 27. Mar. 2008 10:53

Ne razumem, zakaj se tako kregate glede takih banalnosti.

Strinjala bi se z uporabnico, ki je napisala, da dosti ljudi hodi na te turbofolk dive bolj zaradi stasa, kot glasu.Predvsem moškemu dleu publike je zagotovo fajn se malo slinit nad joški Cece, Dragane...kogarkoli že.

Zakaj pa mislite, da so te turbofolk "zvezde" na koncertih v minicah, z dekolteji skoraj do popka.. :D

Če hočeš uživat ob dobri glasbi, greš verjetno na nekaj drugega.

In ja, po slikah sodeč Sekin stas ni ravno za pohvalit se.Ne vem, zakaj tak vik in krik, če nekdo opozori na to preprosto dejstvo.
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 27. Mar. 2008 20:24

A ste lahko še kej bolj OT.
Purple - ni se ti treba s pincet iskat v vsakem postu, ki ga kdo napiše. It's not all about you.

Drugo - why the f**k se v temi o Seki govori o dveh pevcih ki z njo nimata nič?!

Če ima pa katerakoli še naprej tako močno željo po komuniciranju in razčiščevanju osebnih zamer do moderatork --> ZS!! [or else...]

Uporabniški avatar
*.LaLa.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008
Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.

Neprebrana objavaNapisal/-a *.LaLa.* » 27. Mar. 2008 20:28

Seka Aliksić rula .. ma zlo fain musko pa use sploh una aspirin mi zažiga totalno !!
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nadya » 27. Mar. 2008 22:50

hm, ful zanimivo... :razz:

men je blo pa ful dobr na koncertu!

to da ni dvorane spravla na noge sploh ni res, usaj ne na tisti strani k sm bla jst.. mi smo usi plesal in pel do konca... posebi pol proti koncu k je pela komade od lepe brene pa od divljih jagod..

ful mi je bla zanimiva, pa dobr je pela v živo..
ja pa to glede tega kar je mela oblečn..tud če bi mela kej druzga oblečn bi jo skritiziral... :x

to da pišete kok je debela je pa tud bedno...

men je lih zarad tega ful simpatična.. pač majčka brez rokavov (o bed celulit) pa hlače.. men je bla dobra ni zakompleksana z svojim videzom, zna drmat z "velko " ritjo...

ja to da se pa ljudje skoz dol pa gor premikajo je šlo pa tud men na živce...sam to je pa posod.. se odmakneš in je :?

uglavn mi smo se mel usi ful dobr :razz:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 27. Mar. 2008 23:29

Meni tudi ni blo slabo na koncertu in nism mela filinga, da folk ne žura. Še vedno mi je pa boljše u diskačih :wink:.
Seka in njena postava... ženska je res močna, ma celulit še na rokah :eek: , sam meni je useeno seksapilna in lušna. Še posebno njena fizura mi je bla ušeč... Drugače pa ona nosi svojo znamko oblačil, u bistvu ma 2: Rich Beach in Kraljica :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 27. Mar. 2008 23:49

Meni je bil koncert beden in smo z družbo že kmalu spokali naprej po mestu. Dam pa plus njenemu glasu, ki je tudi v živo meni osebno zelo poslušljiv. Podobe pa ne bom komentirala, ker se s tem ne obremenjujem, je pa res, da mi je na plakatih za koncert (ter v videu Aspirin) izgledala izredno fatalno. :love:

Na koncertu mi je pa kri pil folk, predvsem dekleta, ki se ne znajo obnašat. Ničkolikokrat sem poleg sebe poslušala prepire, videla celo lasanje :lol: ter kritiziranje bejb naokoli.

Fantje so se ga pa nacedili pa nekaj čričkali. :lol:

Takšna struktura ljudi ravno ni zame, na koncert sem šla iz radovednosti, sedaj vem, da me na tak koncert ne spraviš več, edino Ceco bi si šla enkrat pogledat v živo, pa čeprav zaradi tistih 7 komadov, ki jih delo poznam. :D

Aja, pa priznam, da sem pričakovala večji šov.
Uporabniški avatar
*.LaLa.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008
Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.

Neprebrana objavaNapisal/-a *.LaLa.* » 28. Mar. 2008 12:38

nadya napisal/-a:hm, ful zanimivo... :razz:

men je blo pa ful dobr na koncertu!

to da ni dvorane spravla na noge sploh ni res, usaj ne na tisti strani k sm bla jst.. mi smo usi plesal in pel do konca... posebi pol proti koncu k je pela komade od lepe brene pa od divljih jagod..

ful mi je bla zanimiva, pa dobr je pela v živo..
ja pa to glede tega kar je mela oblečn..tud če bi mela kej druzga oblečn bi jo skritiziral... :x

to da pišete kok je debela je pa tud bedno...

men je lih zarad tega ful simpatična.. pač majčka brez rokavov (o bed celulit) pa hlače.. men je bla dobra ni zakompleksana z svojim videzom, zna drmat z "velko " ritjo...

ja to da se pa ljudje skoz dol pa gor premikajo je šlo pa tud men na živce...sam to je pa posod.. se odmakneš in je :?

uglavn mi smo se mel usi ful dobr :razz:

Aaaa srečkiice usee ble na koncertu .. am ieezt sm tud misnla it sam pa nism mela prevoza .. pa drugiič :)
just_angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a just_angel » 09. Apr. 2008 19:06

bla na koncertu u prvi vrsti...in blo je totalno hudoooo!!!! aspirin res zažiga!!! :D :)
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a _sanja_* » 10. Apr. 2008 16:30

Men je ona super. Čeprav se je zredila, je še vedno čedna in predvsem dobre komade ma.
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferdox » 10. Apr. 2008 16:48

Ta ženska mi je tako antipatična, da bolj ne bi mogla bit. Pa tud vizualno mi je k en bumbar.

Tud njena glasba mi je obupna, kr ena tuc-tuc varianta... s dodatkom parih sluzastih komadov.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 26. Apr. 2008 21:55

uf koncno je ta videz spremenila, prow ni mi bla ql ko je bla blond. upam da se bo scasoma vrnila na rjavo, kot je bla prej.
fotka od uceri:
Slika
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 26. Apr. 2008 21:59

Kje pa je to slikano? Kako veš, da je od učerej Mirelca? :D Kr fajn sprememba ja, čeprav meni je bla ušeč tudi ta njena rihanna frizura :) .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 26. Apr. 2008 22:00

uceri je mela v Zagrebu koncert. to je s koncerta slika. ;)
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 06. Sep. 2008 12:41

Sem novo temo odprla,k sem mislila,da še je ni.Ve kdo mogoče,če bo mela v kratkem kje kaki koncert? :)
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 06. Sep. 2008 14:40

SEKA ALEKSIČ PONOVNO V SLOVENIJI!!!

26.09.2008. Petek ob 23:00h
disco Samsara Maribor SLO

Vstopnice so na voljo od 10. septembra naprej v Kavarni Samsara, www.eventim.si, Petrolovi servisi in Big Bangi po Sloveniji.

Vstopnina v predprodaji: 15,00 €
Vstopnina na dan koncerta: 20,00 €

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov