se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jun. 2008 1:56

Tako je bilo mišljeno.
Obline niso debelost.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 22. Jun. 2008 10:27

^nimam nič proti oblinam! sploh pa so fantom prej všeč ženske z oblinami kot suhice (ok, stvar okusa, govorim pa za večino).
j.lo ma obline, ampak neosrazmerne. kot sem že rekla, naše telo je ustvarjeno v sorazmerju. in vsakršni umetni vsadki za povečanje ravnovesje porušijo in za moje pojme iznakazijo postavo.
isto je z umetnimi prsmi.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 29. Jun. 2008 18:06

Men ima preširoke boke in zadnjico.Obline,ki so usklajene in simetrične najdemo na Catherine Zeta Jones,čeprav jih ima tuda ona iz dneva v dan manj.Je očitno tud ona podlegla Hollywodskim trendom :?
sann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sann » 01. Jul. 2008 0:04

Men sta pa njena zadnjica in postava ušeč..so mi ful ušeč "latino" postave..uhh pa Beyonce mi je fuul huda..res je da sta obe v spodnjem delu bolj močni ampak sta mi ful ušeč...hvala Bogu da obstajajo take ženske..newem no..za mene je to idealen tip postave za žensko..
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 01. Jul. 2008 0:59

densy napisal/-a:lol če si pa rit povečajo pol pa tut ni pomoči. to mi je ene tok retardirano, kot da bi si šla jest vstavit celulit, pa povečat trebuh.. :roll:

haha to ni isto :) Kim je znana po tem, da ma najraje temnopolte moske, za njih se pa itak ve, da so jim najbol vsec ritaste zenske. Vecja kot je tazadna, bolj jim je vsec :) Tko da tuki je odgovor, zakaj si je povecala rit, ce si jo je ;)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov