se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
J.Lo je zelo lepa ženska. Stavim, da bi se praktično vsi tipi strinjali z mano. Hvala bogu, da niso vse tam v Hollywoodu koščene in shirane.
Ženske pa vreščijo, da jim je njena rit prevelika. Saj to je logično, če pa imajo oprane možgane in mislijo, da je vsaka z ITM-jem nad 20 že nezaslišana bajsa, ki se cele dneve samo baše in je ogabno zavaljena
Drage punce, obstaja pregovor: bolje da ljulja nego da žulja, ki ni brez osnove. Vprašajte svoje fantičke, pa vam bo vse jasno
Ženske pa vreščijo, da jim je njena rit prevelika. Saj to je logično, če pa imajo oprane možgane in mislijo, da je vsaka z ITM-jem nad 20 že nezaslišana bajsa, ki se cele dneve samo baše in je ogabno zavaljena
Drage punce, obstaja pregovor: bolje da ljulja nego da žulja, ki ni brez osnove. Vprašajte svoje fantičke, pa vam bo vse jasno
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men so take mau bolj zaobljene ritke ful seksi, sam mor bit lepa, čvrsta in napeta, ne vsa celulitasta...tko da, ritka od J.Lo mi je huda v njenih spotih pa to, k je vse zretuširan, k jo pa kdaj vidm na kšni "paparazzo fotki", mi pa ni več tok všeč
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Shannon napisal/-a:J.Lo je zelo lepa ženska. Stavim, da bi se praktično vsi tipi strinjali z mano. Hvala bogu, da niso vse tam v Hollywoodu koščene in shirane.
se strinjam, res so/smo oblegane z useh strani medijev da je idealna postava 180/45
Zivljenje je piskotek!
-
muciiika - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2007
laram napisal/-a:sicer naceloma nimam nic proti njeni riti,....vendar se mi ta druga slikica zdi kot neka fotomontaza..... saj je ql, po drugi strani pa spet prevec napihnjena..... ampak svaka cast j.lo ker si res upa obleci tako oprijete obleke....
se strinjam.. res je pogumna, da si take cunje obleče.. če je pa ponosna na svoje oblina pa naj bo.. važno, da se ona dobr počut kukr se že obleče..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tiavanna napisal/-a:Baje, da je ona ena izmed najhujših razvajenk v Hollywoodu...
Jap, jz sem tud take trače brala, bolj kot pa o kakšni pretirani prijaznosti.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja, vsekakor je zelo lepa, takšne pravilne poteze ima. Njena rit gor ali dol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov