se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
sanaya napisal/-a:me res zanima če si je res zavarvala rit za nevemkolk denarja, sem slišala da so to ogromne vsote
meni je to čist kul. a mislite, da bi bila znana oseba, če nebi mela svoje ritke?? seveda da ne!njena ritka je njen simbol. zato si jo je pač dala zavarovati!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:Včeri sm po radiu slišala, da ona dela prov take vaje, da ma še večjo rit in ne manjšo kot večina žensk. Ja nimamo kej, res je njen simbol.
Lol adijo pamet Ka si ja nor..Ka si še nebojo zmislili Mogoče ji sama od sebe raste, pa sam ona reče tak, kao da si sama to dela da prikrije mal
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
malazvezdica napisal/-a:J.Lo maja ne bo v Reko:
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 073709.php
A je kdo celo verjel?
Pa tale komentar.. Njen manager je namreč sporočil, da je pevka iz "osebnih razlogov" preložila začetek svoje turneje po Vzhodni Evropi. Dobr da ve kam gre nastopat.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
skinny napisal/-a:sanaya napisal/-a:me res zanima če si je res zavarvala rit za nevemkolk denarja, sem slišala da so to ogromne vsote
meni je to čist kul. a mislite, da bi bila znana oseba, če nebi mela svoje ritke?? seveda da ne!njena ritka je njen simbol. zato si jo je pač dala zavarovati!
a pol če shujša v rit, dobi denar od zavarovalnice?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
rinca napisal/-a:skinny napisal/-a:sanaya napisal/-a:me res zanima če si je res zavarvala rit za nevemkolk denarja, sem slišala da so to ogromne vsote
haha. ej to bi mene tud zanimalo . samo pomoje ne.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
skinny napisal/-a:rinca napisal/-a:skinny napisal/-a:sanaya napisal/-a:me res zanima če si je res zavarvala rit za nevemkolk denarja, sem slišala da so to ogromne vsote
haha. ej to bi mene tud zanimalo . samo pomoje ne.
pomoje dobi za vsako stvar, ki se zgodi njeni slvni riti
i love love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov