se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
sej je v faco res luškana=) predvem ker nima tipičnega videza američank, ampak bol vleče na mehiški. a je tut od tam? no njena rit pa ni lepa. pa njene revije ( tko k skor vse )tut ne!
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
zanimiva tema lol
am...običajno gledam samo riti nasprotnega spola....ampak če moram že komentirat bom rekla to kot vsaka ženska....moja je bolša mwahhaha
am...običajno gledam samo riti nasprotnega spola....ampak če moram že komentirat bom rekla to kot vsaka ženska....moja je bolša mwahhaha
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ona meni sicer nima najlepših nog, samo debela pa se mi tudi ne zdi. no, ne vem. komu bo njena rit lepa pa je prepuščeno vsakemu posebej. meni ni.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
roko na srce, recimo bobu bob, ipd - njena rit je prevelka!! drgač mi ni nič lepšega, kot suhica z zaobljeno ritko, ampak ona je cela predebela. samo njena stegna poglejte - c'mooon...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Trubadurka napisal/-a:ampak ona je cela predebela. samo njena stegna poglejte - c'mooon...
ok ni treba zdej pretiravat, ker ženska ni debela! Poglej si un njen film Shall we dance, pa boš vidla, da ma lepo postavo ženska.
Kar se pa tiče njenih stegn, ti pa svetujem, da si pod drobnogled vzameš stegna od Beyonce pa boš vidla, kaj so mal bolj močna stegna.
Sej men J.Lo ni nč posebnega, amapk če si vsaj malo realen lahko vidiš, da ženska ni debela.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Trubadurka napisal/-a:roko na srce, recimo bobu bob, ipd - njena rit je prevelka!! drgač mi ni nič lepšega, kot suhica z zaobljeno ritko, ampak ona je cela predebela. samo njena stegna poglejte - c'mooon...
če je pa ona debela, sm pa jst z 80 kilami baletka......
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Ok, ni lih debela, ampak tudi perfect postavo nima.
Od pasa dol je prenabita. Preširoki boki, premočna stegna (in se je to dobro videlo tudi v filmu Shall we dance!)
Od pasa gor je vredu, samo prsi premajhne glede na celotno postavo.
Ženska sploh ni skladna.
Pač, po mojem okusu ni to to, za kaj jo tako hvalijo...
Od pasa dol je prenabita. Preširoki boki, premočna stegna (in se je to dobro videlo tudi v filmu Shall we dance!)
Od pasa gor je vredu, samo prsi premajhne glede na celotno postavo.
Ženska sploh ni skladna.
Pač, po mojem okusu ni to to, za kaj jo tako hvalijo...
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]