se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ah ne vem no, v obraz je je kr lušna, pa lep nasmeh ma.
Glede na to da je ona pevka, igralka in manekenka, je ona men kot igralka nekak še najbolš. Njen glas mi ni kej tazga, da bi rekla
Njena ritka mi tud ni nč kej posebnega, glede na to kok tipov si želi da bi njihova punca mela tako rit kot J.Lo.
Glede na to da je ona pevka, igralka in manekenka, je ona men kot igralka nekak še najbolš. Njen glas mi ni kej tazga, da bi rekla
Njena ritka mi tud ni nč kej posebnega, glede na to kok tipov si želi da bi njihova punca mela tako rit kot J.Lo.
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
kar se njene igralske kariere tiče s emeni zdi tut čist mimo včasih se ne morem načudit kak optipistične so ene zvezdnice in kakšne ambicije imajo - pevke, neverjetno dobre plesalke, igralke, pisateljice, manekenke... svaka čast tistim ki jim to uspeva.. ampak enim pa ne.. in j.lo je ena izmed njih
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
jaz mislim da njena rit podere vsak zid
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Dančy napisal/-a:Ma ne vem,....rit tko tko, mi ima pa definitivno fuuuuul lep trebušček.
se podpišem pod tole
drgač pa morm rečt, da mi je J.Lo prou lepa... sam ok, rit mi pa res ni tok ušeč. ampak, dobr ma kakršno ma in ni ji je sram pokazat...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
.:fiona:. napisal/-a:kar se njene igralske kariere tiče s emeni zdi tut čist mimo včasih se ne morem načudit kak optipistične so ene zvezdnice in kakšne ambicije imajo - pevke, neverjetno dobre plesalke, igralke, pisateljice, manekenke... svaka čast tistim ki jim to uspeva.. ampak enim pa ne.. in j.lo je ena izmed njih
jas pa se ne strinjam s tem... meni pa je bil npr. manhattan love story full všeč film..pa mislim da ve igrati.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
evonja - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: moravče
ma ne vem,včasih fajn zgleda,včasih mi pa prov grdo deluje s tako ritjo,ampak okej...
sam ne vem zakaj se vsi spravljajo nanjo kako igra,pač se trud ane,je dobra podjetnica,ker je že tok nardila:pevska kariera,oblačila,parfumi,filmi...
go j.lo
sam ne vem zakaj se vsi spravljajo nanjo kako igra,pač se trud ane,je dobra podjetnica,ker je že tok nardila:pevska kariera,oblačila,parfumi,filmi...
go j.lo
-
Sofia DANCE VIP - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2006
Men se zdi da je J.lo lepa ženska in prevsem zelo zelo sposobna in ambiciozna!
Take dance. Add music.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov