se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Intet napisal/-a:K da bi svojo mat gledala, odvratno! Prevelko rt ma pa preveč celulita. Nočm niti pomislt kaka zgleda čist gola...
Ja sam res, ej. Prav nagravžna je. Če bi bila jaz na njenem mestu, se sploh ne bi več fotografirala, pa samo še vrečaste stvari bi oblačila. Grdoba grda, da je ni sram.
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
Problem z njeno ritjo je sam v tem, da je domnevno najlepša (ne vem po kerih merili, ampak ok) in da jo mediji ad nauseam vsiljujejo ženski in moški populaciji; ne vem kako ji rata met tolk velko glede na to da ženska kao redno telovadi z enim od "itak najboljših" osebnih trenerjev na svetu. Pr puncah k jih vidš na cesti me mere ne motjo, ker so pač preprosta dekleta, ona je pa preprosto "fake".
To bring the pieces together rediscover communication.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
no pomoje ni glih tak . mediji nam ponavadi fustrirajo suhe ženske, z majhnimi riti, in vsi imamo to za nek lepotni ideal. ona ma pač vlko, in kaj zato? namesto da bi se skrivala za oblačili jo pokaže tako kot ma (čeprav mislim da ima notri silikonske vložke da ji bolj stoji). mediji so pa tisti ki so vse napihnal. pač ma tapravo rit, za zgrabit . nekomu je všeč, nekaterim pa pač ne. je pa daleč od tega da je odvratna!!!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sej celulit je zato da jo ne zebe.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
wannabe napisal/-a:Intet napisal/-a:K da bi svojo mat gledala, odvratno! Prevelko rt ma pa preveč celulita. Nočm niti pomislt kaka zgleda čist gola...
žalš svojo mami? loh te je sram!
Sam to pa res, če bi bla moja bi te že po nagi riti
How blind can you get and still have eyes?
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
moje mnenje:
njena rit je NEprivlačna
njena celotna pojava je NEprivlačna
njen stil oblačenja je NEprivlačen
njena glasba je NEprivlačna
njeno obnašanje je NEprivlačno
njena rit je NEprivlačna
njena celotna pojava je NEprivlačna
njen stil oblačenja je NEprivlačen
njena glasba je NEprivlačna
njeno obnašanje je NEprivlačno
Zadnjič spremenil .:fiona:., dne 02. Feb. 2006 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
meni ima popolno kožo, njena rit pa mi pač ni všeč
no comment
no comment
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
wannabe napisal/-a: ti pa si kaj? NEprijazna, NEspoštljiva do drugih, NEsramna?
neprijazna načeloma nisem, nesramna tut ne, razn če jo to moj namen. nespoštljiva do drugih? kaj pa vem, j.lo nekak res ne spoštujem... sem pa samo napisala moje mnenje. kar načeloma ni prepovedano, ali pač? če lahko folk njeno rit obira, zakaj še nebi omenli tega kak se obnaša, kar je bistveno pomembnejše od riti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov