se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
La*Perla napisal/-a:Dorotea napisal/-a:jooj men je njena rit res grozna. Sama imam srednjo, ne preveliko in ne premajhno pa me je včasih sram ko mam kake oprijete hlače, ampak njena pa je too much. Sej lepo da ma samozvest in jo kaže, ampak men enostavno take polne niso všeč, tak umetne delujejo...pa tudi marsikateri moški bi se strinjal z mano :P
dvomim da bi se keri moški strinjo s tabo, bolj malo bi se jih. nebi prej neka suharitzgleala umetna, ko pa bolj polna rit?! no ja vsak ima svoje mnenje.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
am ja men njena rit ni glih vsec nwm zaka se tak vn mece z njo
sem kar sem in to sem!
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
na taprvi fotki ma take hlačke k ena bejbika iz tanovga cosmota .......
drgač pa.......na drugi fotki zgleda tko (k jo celo na hitr pogledaš) k kašna kamela........ass kao grba (to mislm uno k so prve dve fotke)
SH!T HAPPENS........
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jz se ne ubadam glih z njeno ritko, sm pa moigazanč prašala, če je res toooook huda in je bil čist 'navdušen', da ma polom hudo rit, da je ful dobr k je velka, etc. večja je, bolš je, tko on pravi ... men pa ne vem, no.. morm še mal slikce počekirat
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
he he, tut moj pravi da mu ma fajno rit glih zato kr ma vlko. ja sej nimaš kej , hočeš nočeš - neki posebnega je. sicer sem pa enkrat gledla po tv da je tut njo v mladosti ful motlo da ma tuk vlko rit, sam se je očitno sprijaznala z njo in zej jo fajn "prodaja".
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
ne, ne, ne, ne, ne, ne,ne, ne, ne, ne, ne, ne
GRDA JE!!
GRDA JE!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov