se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Ej,samo nekaj...jaz poznam dosti tipov,ki so jim všeč bolj polne rite...ve ženske se pa stalno pritožujete,da imate prevelike in ne vem kaj...pol jih pa skrivate za puloverčki...čisto lepe ritke imate in ni se vam jih treba sramovati! Ona se svoje ne sramuje in kapo ji dol...
Malo offtopic,samo sem moral to povedati! Ne biti hude...
Lep pozdrav! :knuddel: :bussi:
Ej,samo nekaj...jaz poznam dosti tipov,ki so jim všeč bolj polne rite...ve ženske se pa stalno pritožujete,da imate prevelike in ne vem kaj...pol jih pa skrivate za puloverčki...čisto lepe ritke imate in ni se vam jih treba sramovati! Ona se svoje ne sramuje in kapo ji dol...
Malo offtopic,samo sem moral to povedati! Ne biti hude...
Lep pozdrav! :knuddel: :bussi:
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
rit ma sexy! pa tut cela je lepa! sam pet pa 100% ne zna! ma posluh za ljudi odganjat
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
sej kksno pesm ma vredu sam res da pet pa glih ne zna kej prevec dobr sam ni pa spet tok hudo.
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
barbie_girl napisal/-a:sej kksno pesm ma vredu sam res da pet pa glih ne zna kej prevec dobr sam ni pa spet tok hudo.
si si prebrala kok je snemala cd? vse je računalnišk, ker je tk za en kurc pela pač nima talenta :D:D:D
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja nima ga glih kej prevec.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
pol če nima talenta za petje,pa baje za filme tudi ne pol je pa tak za k......,no mislim,kaj te dela na sceni......
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:pol če nima talenta za petje,pa baje za filme tudi ne pol je pa tak za k......,no mislim,kaj te dela na sceni......
vse je v riti ceprou ne vem kako to... men je njena rit jajc. una keyra pa ma tapravo
-
sofia83 napisal/-a:Jebote 12 strani debate o ženski riti ... Men je huda kakršnakol pač že je. Ženska ma nek posebn attitude in men je zato čist kul.
ja no ok.sam......hmmmmm
-
beda,pol je tak lahko vsak zvezda z malo "pomoči"....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov