se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
men je pa lih to všeč na j.lo.. da ma velko rit, pa da jo zna nost.. nism še vidla na eni fotki da bi grozn zgledala njena rit.. pa če je fotomontaža al ne..
alicia keys al pa beyonce v primerjavi z j.lo ritjo pa.. katastrofa.. sploh se ne znata oblečt svoji postavi primerno (če ste gledal MTV EMA ste vidl alicio v tistem vijolčnem pitonu.. blah... al pa v videu karma... modr pajac.. katastrofa...če pa ste gledal od beyonce making the video za austina powersa.. je tut mela tko kavbojke k so jo šponale čez trebuh in rit... toj men osebno ful grdo)
Če maš rit in trebuh ni nč narobe.. narobe je sam to, če hočš zgledat da ga nimaš pa nosš stvari svoji postavi neprimerne, k šponajo in sam poslabšajo vse skp.. Raj tko k j.lo.. priznaš da maš rit, pa jo nosš v vsej njeni veličini
Angie
alicia keys al pa beyonce v primerjavi z j.lo ritjo pa.. katastrofa.. sploh se ne znata oblečt svoji postavi primerno (če ste gledal MTV EMA ste vidl alicio v tistem vijolčnem pitonu.. blah... al pa v videu karma... modr pajac.. katastrofa...če pa ste gledal od beyonce making the video za austina powersa.. je tut mela tko kavbojke k so jo šponale čez trebuh in rit... toj men osebno ful grdo)
Če maš rit in trebuh ni nč narobe.. narobe je sam to, če hočš zgledat da ga nimaš pa nosš stvari svoji postavi neprimerne, k šponajo in sam poslabšajo vse skp.. Raj tko k j.lo.. priznaš da maš rit, pa jo nosš v vsej njeni veličini
Angie
-
hann@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
Ange|ina napisal/-a:men je pa lih to všeč na j.lo.. da ma velko rit, pa da jo zna nost.. nism še vidla na eni fotki da bi grozn zgledala njena rit.. pa če je fotomontaža al ne..
Angie
lep komentar in se z njim zelo strinjam...
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ange|ina napisal/-a: Raj tko k j.lo.. priznaš da maš rit, pa jo nosš v vsej njeni veličini
Se strinjam s tem. Če ma ženska veliko rit je to v Sloveniji fuj in bljak, če pa bi šla v Ameriko, se bi vsak tip za njo obrnu. Jaz mam tud veliko rit, pa me ni sram. Pa kaj če se tipi ne obračajo za mano, važno, da je mojemu blackyju všeč
- nstar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
Men osebno je J Lo prou huda kar se videza tice. Pa kaj, ce ma mal vecjo rit??! Kje pa pise da bi mogl bit vsi enaki in da je lepa rit mejhna... Enim je lepo to,enim kej druzga. Je pa dost tipov, k pravjo, da majo raj kej konkretnga za prjet (torej zenske kot J Lo in Beyonce) kot pa suhice - da me kdo nau narobe razumeu, tut mejhna ritke so privlacne. Sj pravim, kokr komu pase...
-
Pinky_Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ja meni je ta ritka
PREVELIKA pa Ogabna
PREVELIKA pa Ogabna
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Pinky_Girl napisal/-a:Ja meni je ta ritka
PREVELIKA pa Ogabna
no no umir se, stres povzroča gubice
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Men njena rit nikol ni bla ušeč.....za moje pojme je velik prevlka!
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov