se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
Naughty grl napisal/-a:inchy84 napisal/-a:d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
mal pretiravas...
oh ja ziher, kot da zato ker ma velko rit ni človek al kaj?? no mislim??
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
pomoje je vam všeč njena rita,samo zato,ker je pač to jenifer lopez. Če bi se sprehajale po mestu in opazle 1.60cm visoko punco z ornk stegni pa s oggrooomnooo celulitasto rito,bi se sam za glavo prjele pa si misnla zakaj si ne obleče kej tazga s čemer bi to prekrila....sam,to je pač j.lo in zato eni govorite da je kul. (moje mnenje)
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
MissBitch napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:inchy84 napisal/-a:d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
mal pretiravas...
oh ja ziher, kot da zato ker ma velko rit ni človek al kaj?? no mislim??
tega nisem rekla, samo to pač meni ni všeč in definitivno bi kaj storila proti temu
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
2good4u napisal/-a:Po pravici povedano, če bi jaz imela tako velik orti, bi sigurno kaj naredila. Men se zdi njena zadnjica velika, sicer je lepe oblike, ampak to pa res ni vse...
inchy84 napisal/-a:sej frisek mi ma luškan, sam kar se pa njene rit tiče je pa absolutno prevelika, d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
jess napisal/-a:sam res!!!newem kaj naj povem!!!jas nebi šla z hiše če bi tako rit mela!!!sam njej paše!kruto ampak resnično!
waw, punce......zakaj?
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
nogica napisal/-a:pomoje je vam všeč njena rita,samo zato,ker je pač to jenifer lopez. Če bi se sprehajale po mestu in opazle 1.60cm visoko punco z ornk stegni pa s oggrooomnooo celulitasto rito,bi se sam za glavo prjele pa si misnla zakaj si ne obleče kej tazga s čemer bi to prekrila....sam,to je pač j.lo in zato eni govorite da je kul. (moje mnenje)
ja no mogoče... ne vem...
mislim da se ne bi za glavo prijela ker mam jaz tudi ogromno celulitasto rito... ok res pa je da v dosti manj oprijetih oblekah kot je njena... aja za glavo se pa dostikrat primem ko vidim kakšne pupike ki so še pred par meseci bile barbike pa pink je zakon stil, zdaj so pa totalne kvazi metalke ki ne vejo s črne ven priti...
aja pa kaj sem še hotla... j.lo je meni anti, ne zarad posteve, ki mi je vredi, ampak zaradi glasbenega stila itd, tak da mislim da ne bi govorila o njej nečesa samo zato ker sem fanica... (samo moje skromno menjnje)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
MissBitch napisal/-a:oh ok...
ne vem no meni se zdi dokaj vredu, vsaj ni ena tistih kot ploh ravnih zvezdic ki so spredaj in zadaj enake...
in mislim da ma dosti poguma da si upa oblečti tak oprijeto obleko, in to spoštujem!!
jaz mislim enako
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men je drugač ona kr simpatična. No ja zadne cajte mi je ratala k za sestrično zbiram njene slikce. Sam nikjer se ji ne pozna tok zelo, da ima tako zaobljeno rit. Sam se mi zdi, da je za to optično prevaro kriva tud obleka, ki jo ima na sebi. Sploh pa je zelo malo tako samozavestnih žensk, da bi se upale prikazati v taki obleki, če bi vedele, da ima nekje nekaj preveč ali premalo. Zato svaka ji čast.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Ona sama se mi zdi simpatična, luškana...kar se pa njene ritke tiče....večinoma jo zna dobro skriti oz. "uporabiti"...zdi se mi prevelika, še posebej pa se mi zdi pretirana moška navdušenost...ker tok dobra pa spet ni! Tok z moje strani..
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Men je pa tut dobra! Itaq je pa to nekaj, česar se ne da pretirano spremeniti, torej moraš neko osebo sprejeti z ali brez velike riti... Izjave v stilu: "men je taka rit ogabna" se mi zdijo iz tega razloga totalno primitivne!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Če povem po resnici mi je njena rit čist sexy... , takšno pač ima in hvala bogu, da je ponosna nanjo... Tut jst bi bla na njenem mestu... Nekaterim je pač všeč drugim spet ne...
Kar pa se tiče tega a je "umetna" al ne se jst spomnem da je imela že v filmu Selena tko velko rito pa takrat še ni bla tok slavna, da bi si jo lahko dala povečat...
Uglavnem svaka ji čast, da se spravi v take hude oblekce in ponosno pokaže to kar ima...
Kar pa se tiče tega a je "umetna" al ne se jst spomnem da je imela že v filmu Selena tko velko rito pa takrat še ni bla tok slavna, da bi si jo lahko dala povečat...
Uglavnem svaka ji čast, da se spravi v take hude oblekce in ponosno pokaže to kar ima...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Meni njena rit(ka)že od vsega začetka ni kaj preveč všeč.Sicer velikost ni grozna(so še veliko večje riti)ampak oblika mi ni.Moj oče je zadnjič gledal TV pa rekel:Ja kakšno rit pa ma ta Jennifer L.
Je pač rit .Mi gre pa pri J.Lo na živce,ker ima toliko rada to svojo zadnjico oz.dela toliko pompa okoli nje.
Je pač rit .Mi gre pa pri J.Lo na živce,ker ima toliko rada to svojo zadnjico oz.dela toliko pompa okoli nje.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov