se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
missy*m* napisal/-a:nogica napisal/-a:men je taka rit ogabna
ok sm misnla da sm edina
nisi edina
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
opium napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda.
men pa lih beyonce in teta lopez nista ql.
men tud nista všeč.. nimam nč proti temu kakšne postave mata, jima je že tko všeč... ampak vem pa, da se js poskušam oblečt svoji postavi primerno in se mi zdi da to tud njima nebi škodilo...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tjaska napisal/-a:opium napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda.
men pa lih beyonce in teta lopez nista ql.
men tud nista všeč.. nimam nč proti temu kakšne postave mata, jima je že tko všeč... ampak vem pa, da se js poskušam oblečt svoji postavi primerno in se mi zdi da to tud njima nebi škodilo...
mah sej kaj si pa onidve lahko? poznamo wec tipov postav.onidve pac mata tako da mata wecjo rit,sej ko tolk skaceta pa nastopata ce bi ble debele bi tak pokurle,pac ene mamo mascobo tak razporejeno drugi pa tak.to si v bistvu nista same krive, pol je pal odivno kaki tip postave je komu vsec.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
ja men je ta ''latino'' postava mogoče res mal preveč ritasta. sej je, če nekak pogledaš, sexy pa to, sam ne vem.
glede j.lo pa je res mal preveč, no, kaj mal, fuuul preveč high. kot oseba mi gre na živce (da ne bo pomote, ne poznam je osebno), sam kar se pa riti tiče pa tko tko...
glede j.lo pa je res mal preveč, no, kaj mal, fuuul preveč high. kot oseba mi gre na živce (da ne bo pomote, ne poznam je osebno), sam kar se pa riti tiče pa tko tko...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Men se pa ne dopade!!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Velka rit gor al dol,a je sploh važn? In da smo o tem popisale 5 strani! To pomeni, da je bil namen dosežen. Jenny je očitno iz svoje riti nardila blagovno znamko. Men osebno se ne zdi prevelika, vsak ma pac svoje mnenje
ps: pa ta slika je 100000% fotomontaza
ps: pa ta slika je 100000% fotomontaza
Zadnjič spremenil Naughty grl, dne 17. Nov. 2004 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
inchy84 napisal/-a:d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
mal pretiravas...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jess napisal/-a:sam res!!!newem kaj naj povem!!!jas nebi šla z hiše če bi tako rit mela!!!sam njej paše!kruto ampak resnično! :angel:
lubica ne bom ti rekla kaj mi je padlo na pamet ob tvoji izjavi, ker bom potem sept kregana...
samo tolko ti povem, vsak naj najprej pred svojim pragom pomete pa pol kritizira druge...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov