se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 15. Nov. 2004 19:41

da nima punca kšnga silikonskega pripomočka.. :roll: k tulk na velko oglašuje in razkazuje svojo rit :stupid:
Uporabniški avatar
SunShine_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a SunShine_ » 15. Nov. 2004 19:45

ma druga slika je 100% montaža, kr to pa že res big, proti temu da ženska dela kar neke za svojo postavo!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 15. Nov. 2004 19:54

ni fotomontaža..........1x je mela eno drap obleko (blo je na TVju) in rit ni mogla pridt v kader zarad širine.......da o raznem celulitu ne zgubljam besed...........sej vem, vse ga mamo, sam vseen zvezdnice so pač zvezdnice.............
drgač pa če bi mela vsaj še joške, pol se riti sploh neb opazlo.........ampak tole kar ona svojo rit oglašuje, je pač tu mač..........
pa nej reče kera, da nobody is perfect...........ja, jst tut nism, sam če mam mozolasto rit, se nam oblekla v tangice in paradirala po plaži...........no, vsaj jst nimam tok samozavesti
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 15. Nov. 2004 20:08

men je oblika še nekak sam velikost je pa prevelka. Sicer pa na enih posnetkih zgleda dobr na drugih pa ne, kaj pa vemo kako je v resnici.
Jaz tud na kakšnih slikah zgledam čist huda na drugih pa čist grozna, kako naj zdej en k me ne pozna ve kakšna sm v resnici?
pa pa
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 15. Nov. 2004 20:20

hann@ napisal/-a:vam je njena zadnjica res sexy??

nikol... :flop: :banned:
Uporabniški avatar
Bibica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bibica » 15. Nov. 2004 20:20

Jaz ne bi mela take riti. Samo je veliko gensko pogojeno... No, ona je zadovoljna s sabo in to mi je všeč na njej. Da se sprejme takšno kot je. VSAKE OČI IMAJO SVOJEGA MALARJA.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 15. Nov. 2004 20:24

men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda. niso mi usec pa une anoreksicne suhice ala calista flockhart... mi je ful lepo da ma take zenske obline... :ja:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 15. Nov. 2004 20:38

Naughty grl napisal/-a:men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda. niso mi usec pa une anoreksicne suhice ala calista flockhart... mi je ful lepo da ma take zenske obline... :ja:

pa sej ne rabi bit taka k una raztresena ally, :roll: men je tut njena postava grda. :o Loh ma par kilc več,sam more met normalno rito. :) A teb sta vsec postave od j.lo and beyonce? :eek: visoki sta 168cm,pa eno stegno mata tako k mam jst oba skp :lol: lih u prejšni lady je bla ena slikca na kateri je bla beyonce tok potlačena...v spotih jo pa že snemajo v pravi dele in iz pravih kotov :)
...sicer pa kot je že ena prej rekla-v tem smislu: 100 ljudi,100 čudi :D ...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 15. Nov. 2004 20:38

Naughty grl napisal/-a:men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda.

men pa lih beyonce in teta lopez nista ql.
Slika
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 15. Nov. 2004 20:44

aja naughtygirl...k si lih ti napisala,da sta ti kul uni dve z ornk ritami...
Kaj pa ta k jo maš na avatarju?Karolina kurkova?Visoka je 184cm, ma pa 55kg.... :P (pa umetne joške ma) in vsekakor je 100x bolj sexy k te črnke&co.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 15. Nov. 2004 21:58

slika je kot prvic, fotomontaza. poglejte nenaravni lok med hrbtom in ritjo...
nogica, ce gledam njeno postavco mi ma ful dobro... ne vem no men je pa fajn da niso vse tiste "klasicne" lepotice. Da se nekdo smatra za seks simbol tudi z veliko rito. Men je Jennifer ušeč, ker ni neka anoreksična lepotička. Deluje mi zdravo, ma napeto, čvrsto telo, njena rita je res mal večja, ampak men je všeč lih zarad tega, ker izstopa od ostalih zvezdnic, k so sama kost in koža.
Enim je pac vsec,drugim ni...vsak ma svoj okus. Ampak js osebno sm se zmeri mnenja da ni nc groznega na njej in ma cisto normalno zensko postavo,skratka huda je,pa naj bodo fotomontaze al ne
evo se par dokazov:
SlikaSlika
aja pa nism neka fanica j.lo... njena postava mi je pa huda... :top:
Zadnjič spremenil Naughty grl, dne 15. Nov. 2004 23:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 15. Nov. 2004 22:07

men je pa tista ta druga slika ugly...to mi pa res ni vsec...ko nekaj za sedet je tisto..pa tak ni prava slika tisto!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 15. Nov. 2004 22:12

sej sm probala poiskat ksne slike k so ble slikane na nastopih al pa na ksnih podelitvah, k te so loh retusirane... iscem... :)
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 15. Nov. 2004 22:21

SlikaSlikaSlika

men osebno je prov huda...
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 15. Nov. 2004 22:29

Naughty grl napisal/-a:aja pa nism neka fanica j.lo... njena postava mi je pa huda... :top:

Aha, to je res...Če izvzamemo kakšen fejk :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov