se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
da nima punca kšnga silikonskega pripomočka.. k tulk na velko oglašuje in razkazuje svojo rit
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ni fotomontaža..........1x je mela eno drap obleko (blo je na TVju) in rit ni mogla pridt v kader zarad širine.......da o raznem celulitu ne zgubljam besed...........sej vem, vse ga mamo, sam vseen zvezdnice so pač zvezdnice.............
drgač pa če bi mela vsaj še joške, pol se riti sploh neb opazlo.........ampak tole kar ona svojo rit oglašuje, je pač tu mač..........
pa nej reče kera, da nobody is perfect...........ja, jst tut nism, sam če mam mozolasto rit, se nam oblekla v tangice in paradirala po plaži...........no, vsaj jst nimam tok samozavesti
drgač pa če bi mela vsaj še joške, pol se riti sploh neb opazlo.........ampak tole kar ona svojo rit oglašuje, je pač tu mač..........
pa nej reče kera, da nobody is perfect...........ja, jst tut nism, sam če mam mozolasto rit, se nam oblekla v tangice in paradirala po plaži...........no, vsaj jst nimam tok samozavesti
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
men je oblika še nekak sam velikost je pa prevelka. Sicer pa na enih posnetkih zgleda dobr na drugih pa ne, kaj pa vemo kako je v resnici.
Jaz tud na kakšnih slikah zgledam čist huda na drugih pa čist grozna, kako naj zdej en k me ne pozna ve kakšna sm v resnici?
Jaz tud na kakšnih slikah zgledam čist huda na drugih pa čist grozna, kako naj zdej en k me ne pozna ve kakšna sm v resnici?
pa pa
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda. niso mi usec pa une anoreksicne suhice ala calista flockhart... mi je ful lepo da ma take zenske obline...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Naughty grl napisal/-a:men je pa na splosno njena postavca ful usec (ceprov na 2.slikci tole zlo huuudo zgleda)... al pa beyonce... tud huda. niso mi usec pa une anoreksicne suhice ala calista flockhart... mi je ful lepo da ma take zenske obline...
pa sej ne rabi bit taka k una raztresena ally, men je tut njena postava grda. Loh ma par kilc več,sam more met normalno rito. A teb sta vsec postave od j.lo and beyonce? visoki sta 168cm,pa eno stegno mata tako k mam jst oba skp lih u prejšni lady je bla ena slikca na kateri je bla beyonce tok potlačena...v spotih jo pa že snemajo v pravi dele in iz pravih kotov
...sicer pa kot je že ena prej rekla-v tem smislu: 100 ljudi,100 čudi ...
-
Naughty grl - Kofetarica
slika je kot prvic, fotomontaza. poglejte nenaravni lok med hrbtom in ritjo...
nogica, ce gledam njeno postavco mi ma ful dobro... ne vem no men je pa fajn da niso vse tiste "klasicne" lepotice. Da se nekdo smatra za seks simbol tudi z veliko rito. Men je Jennifer ušeč, ker ni neka anoreksična lepotička. Deluje mi zdravo, ma napeto, čvrsto telo, njena rita je res mal večja, ampak men je všeč lih zarad tega, ker izstopa od ostalih zvezdnic, k so sama kost in koža.
Enim je pac vsec,drugim ni...vsak ma svoj okus. Ampak js osebno sm se zmeri mnenja da ni nc groznega na njej in ma cisto normalno zensko postavo,skratka huda je,pa naj bodo fotomontaze al ne
evo se par dokazov:
aja pa nism neka fanica j.lo... njena postava mi je pa huda...
nogica, ce gledam njeno postavco mi ma ful dobro... ne vem no men je pa fajn da niso vse tiste "klasicne" lepotice. Da se nekdo smatra za seks simbol tudi z veliko rito. Men je Jennifer ušeč, ker ni neka anoreksična lepotička. Deluje mi zdravo, ma napeto, čvrsto telo, njena rita je res mal večja, ampak men je všeč lih zarad tega, ker izstopa od ostalih zvezdnic, k so sama kost in koža.
Enim je pac vsec,drugim ni...vsak ma svoj okus. Ampak js osebno sm se zmeri mnenja da ni nc groznega na njej in ma cisto normalno zensko postavo,skratka huda je,pa naj bodo fotomontaze al ne
evo se par dokazov:
aja pa nism neka fanica j.lo... njena postava mi je pa huda...
Zadnjič spremenil Naughty grl, dne 15. Nov. 2004 23:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
men je pa tista ta druga slika ugly...to mi pa res ni vsec...ko nekaj za sedet je tisto..pa tak ni prava slika tisto!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Naughty grl - Kofetarica
sej sm probala poiskat ksne slike k so ble slikane na nastopih al pa na ksnih podelitvah, k te so loh retusirane... iscem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov