inaa napisal/-a:*purple* napisal/-a:Liena napisal/-a:Ne vem kje ja našla to ime. In zdaj se hvali, da to v hebrejščini nekaj pomeni, ja finača, pol se pa preseli dol, ker Aria pri nas ne pomeni nič. Še arija se z j napiše. Namest ko bi ji kakšno slovensko ime dala, tupa.

wtf?a nine, maje, in blablabla, so pa slovenska imena?
najboljš, da bi ji dala ime Alojzija (z -j seveda) da bi bla tvoja gospoda zadovoljna

ja ampak se zmer sm rajs nina al pa maja al pa anja kt pa Aria al pa Chiara al pa kej tazga - da bi mela pol se 15 min dela da razlozim kako se izgovori moje ime pa se da ni tolk grozno kokr se zdi ne pru pogled ker v klasicni kitajscini al pa kerem ze par tisoč let izumrlem jeziku pomen pomarancno lupino in je v bistvu ok
šalo na stran. js tut nevem zakaj vseslovensko veselje ker ni bla ravno prva pogumnica ki je rodila, ampak vseeno cestitam da so se na svet spravl in nj se majo cimbl fletn tut v naprej

[/quote
no, ko prilezeš na svet se težko odločiš katero ime boš nosil

mogoče se ti ta imena zdej zdijo no go, ampak če bi se ti tako imenovala....nevem no...kakorkoli imaš še vedno možnost preimenovanja, ki je dandanes veliko lažje dostopna, kot prej.se mi pa Aria ne zdi ne čudno izgovorljivo ne nič.Če ga kdo ne zna izgovort je pa to njegov problem
Mislm sej nč ne rečem, sam eni se dejansko mal preveč obremenjujejo za stvarmi, ki se jih prvič sploh ne tičejo, drugič bi pa želeli mal preveč svet vrtet okol svoje osi in tistga kar oni hočejo.Hvalabogu, da so se novopečenim staršem porodila v domišljiji nova nenavadna imena, ker imet šest Maj na šihtu je blo pa mal preveč
men je usako ime kul, ki ni zlajnano.In tud moji otroc bodo nosil nezlajnana imena.
je pa tamala dobila ime pomojem po teli pesmci,ki ima tud lepo za določene pomensko besedilo:
(zdej izzuzemte Tošeta ven, sem pa vidla da je ene parkrat na FBju pisala izzseke tele pesmi).
Aria