Rolling Stones
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js grem pa v nedeljo v Brno na njihov koncert-can hardly wait
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ma rolling stonesi so legende, žive legende!! REs pripravijo vse do popolnosti! Sej pavim,v beogradu se muživala in vem da boš tut ti v brnu mala! Js bi šla kr s tabo! ma k je tko nor koncert!!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
oni so res legende. mi je ful žou, da sem zamudila koncert v beogradu.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
O ja, v Beogradu je blo zakon. Smo bli tut mi čist blizu tam spredaj, tko da se je vse lepo vidlo. Do konca hud koncert pa ful lep spomin.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz bi tudi šla Že od nekdaj obožujem Stonse. Zdaj sem imela grozno dobro ponudbo ko so bili, vendar mi ne gre z denarjem skozi, ker grem na en festival za katerega sem se že prej odločila.
Upam da kdaj bo.
Imate kakšne slike?
Upam da kdaj bo.
Imate kakšne slike?
-
*mala* - Cosmopsiho
Danes prišla iz Brna! Kak so raztural!! Fenomenalno je blo. Vsaka mišica v telesu me boli-k se mi je res čist trgal. Bla sm pa čist pod odrom-sam še tisti k so točn na ograji so bli pred mano-tak da druga vrsta (smo 3 ure merkal svoj plac). Mick ima pri 63 (26.7 bo 64) še tolk energije da ni za verjet-skoz je letal po odru, pa plesal. Pa Keith je razural (komada k ju je zapel naravnost obožujem- You got the silver in Wanna Hold You). Pa Ronnie je bil tud fajni. Se mi zdi da je Charlie (bobnar) kar mal zapostavljen-ostali trije so take zganjal, da je bla sam na njih pozornost
Res spektakularno! Upam da to ni njihova zadnja turneja...pa sej niso še tak stari...hm...
Res spektakularno! Upam da to ni njihova zadnja turneja...pa sej niso še tak stari...hm...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Carji.. Angie in Streets of love sta men najbolj všeč
Worship me or walk away.
-
*mala* - Cosmopsiho
A misljo Rollingi še kakšno turnejo naredit, al so res končal? Upam da ne
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Jz tut srčno upam, da ne. Bi jih pasal it vsaj še enkrat mal poslušat. Kr nej še mal migajo
Maa, pomoje bojo zih še kej delal, no.
Maa, pomoje bojo zih še kej delal, no.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*mala* - Cosmopsiho
Mah, zakon so
Men je sicer Keith najbolj pri srcu- tak divji, odštekan se mi zdi. Pa ful šarmanten- al se to sam men zdi? In ta šarm ga dela v mojih očeh prov neustavljivo privlačnega
Men je sicer Keith najbolj pri srcu- tak divji, odštekan se mi zdi. Pa ful šarmanten- al se to sam men zdi? In ta šarm ga dela v mojih očeh prov neustavljivo privlačnega
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ja, men je tud zdej Keith (pa še na isti dan mava rojstni dan ), v mlajših letih mi pa zmaga Mick brez primere. Pa Keith mi je bil res grozen, ko je bil na horsu in bogvečemuvseše. Sam zdej je pa res dobr stari Čeporv Mick je tud še. Joj, I'd hit it
Ampak najbolj me pa pritegne ta energija med njimi, še vedno to prijateljstvo. Kok vsega so že čez dal v teh skor 50 letih, kok dobr se morjo poznat, kaj vse vedt en o drugem. Ko vidš, da se samo pogledajo, pa vejo, kaj mislijo. Pa zihr še zdaj kdaj obujajo spomine, kako so bli leta 65 zadeti v Maroku in so vidl vse barve mavrice. Npr. Al pa Mick pa Keith se zihr šalita na račun žensk, ki sta si jih podajala. Pa tko no, tok pestra zgodovina, pa še kr traja. Izjemno
Ampak najbolj me pa pritegne ta energija med njimi, še vedno to prijateljstvo. Kok vsega so že čez dal v teh skor 50 letih, kok dobr se morjo poznat, kaj vse vedt en o drugem. Ko vidš, da se samo pogledajo, pa vejo, kaj mislijo. Pa zihr še zdaj kdaj obujajo spomine, kako so bli leta 65 zadeti v Maroku in so vidl vse barve mavrice. Npr. Al pa Mick pa Keith se zihr šalita na račun žensk, ki sta si jih podajala. Pa tko no, tok pestra zgodovina, pa še kr traja. Izjemno
-
*mala* - Cosmopsiho
Ko si to vse opisala si človk kar res zaželi en dan preživet z njimi v dobrih starih časih (without the drugs ).
Zdej berem avtobiografijo Erica Claptona in mi je ful hudo, kak so se včasih vsi glasbeniki družil- Ronnie Wood povabil Erica z njim in še enimi glasbeniki na turnejo (z njim se najbolj zaštekal od Rollingov), kak so se srečevali v Londonskih barih, kak se Eric kar dobil v hotelu z Jimmy Hendrixom in sta preigrala cel dan na kitari, pa seveda z Georgom Harrisonom (s katerim bla itak zelo dobra kolega), pa kadil travo (in še kakšne hujše droge seveda) z Mickom, itd....
Ok no, to je bolj o Ericu (o katerem razmišljam, da bi odprla temo, če je še ni...). Če danes pogledaš, so pa vsi glasbeniki nekam fini ratal (no, da ne upoštevamo tega, da večina kar se snema, še glasba ni).
Drgač je pa bil Mick mlad res fajn
Zdej berem avtobiografijo Erica Claptona in mi je ful hudo, kak so se včasih vsi glasbeniki družil- Ronnie Wood povabil Erica z njim in še enimi glasbeniki na turnejo (z njim se najbolj zaštekal od Rollingov), kak so se srečevali v Londonskih barih, kak se Eric kar dobil v hotelu z Jimmy Hendrixom in sta preigrala cel dan na kitari, pa seveda z Georgom Harrisonom (s katerim bla itak zelo dobra kolega), pa kadil travo (in še kakšne hujše droge seveda) z Mickom, itd....
Ok no, to je bolj o Ericu (o katerem razmišljam, da bi odprla temo, če je še ni...). Če danes pogledaš, so pa vsi glasbeniki nekam fini ratal (no, da ne upoštevamo tega, da večina kar se snema, še glasba ni).
Drgač je pa bil Mick mlad res fajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov