Rock-Nimaš bolšega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
slo: siddharta, bfm, mugoče tut kšn komad dan d pa zablujena.
tuji: u2, placebo, bowie, hladno pivo, ramones...
tuji: u2, placebo, bowie, hladno pivo, ramones...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
The Strokes, Artic Monkeys, Placebo, Kings od Leon, Pearl Jam, Queens of the stone age,...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tearjerker napisal/-a:death rock
Pizdarija kaj zdaj že Death rock obstaja? Bolj dead kot death.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Tearjerker napisal/-a:death rock
Pizdarija kaj zdaj že Death rock obstaja? Bolj dead kot death.
Death rock je termin, ki se v glasbi uporablja že vse od petdesetih let prejšnjega stoletja, razcvet je doživel v poznih sedemdesetih. V teoriji gre za fuzijo punk rocka in gothic rocka; v mainstreamu feni bolj kot ne s tem terminom opisujejo ameriške gothic rock bende, najbolj znan primer vsekakor Christian Death.
Se pravi... ne da ''zdaj že obstaja''.... ker obstaja že dolgo časa. OT, se opravičujem, ampak punca je nucala pojasnilo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Nč ni OT sj se pogovarjamo o rocku
Sicr nism v rock vodah, death metal mi je jasen za death rock pa..jebga prvič čujem
Sicr nism v rock vodah, death metal mi je jasen za death rock pa..jebga prvič čujem
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Slo: Bfm, Siddharta, Mi2, the Drinkers, (stari)Niet, Šank rock, Zaklonišče ...
Tuji: Gunsi, Queen, Ac/Dc (zavidam vsem, ki so dobli karte!!!), Deep purple, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Bob Dylan, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sex Pistoles, Nirvana ... ahh, še bi lahko naštevala
drugače pa jugo rock, definitivno Bijelo Dugme no pa tudi Hladno Pivo so mi super.
Tuji: Gunsi, Queen, Ac/Dc (zavidam vsem, ki so dobli karte!!!), Deep purple, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Bob Dylan, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sex Pistoles, Nirvana ... ahh, še bi lahko naštevala
drugače pa jugo rock, definitivno Bijelo Dugme no pa tudi Hladno Pivo so mi super.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Nč ni OT sj se pogovarjamo o rocku
Ma ja, meni je bolj zgledala tema kot nekaj za nabijanje postov s tem da vsak napiše nekaj svojih rock najljubših Bi vsekakor preferirala kako diskusijo o podžanrih al pa kej podobnega
Ja, death metal je vsekakor bolj znan (pa ne samo ljubiteljem metala) kot death rock (hvala Jim Carreyju in Cannibal Corpse v Ace Venturi ). Pa ne mislim zdaj, da je death metal kao komericala al pa kej, ampak vseen... Ko kakšno neznalico čuješ govoriti o teh glasbenih vodah vsak ve da obstaja neki ded/dead/death/deee....whatever metal, ker so to nekje že čuli, itak pa nimajo pojma kaj to je.... In pol prbijejo: ja, Iron Maiden pa Metallica pa takšni patroni
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Največkrat se death metal v takih primerih spremeni v Dead metal
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
oo faQ pozabla
NIRVNO
guns'n'roses
NIRVNO
guns'n'roses
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov